225
Увайсці: Чарівна голка
Одного разу селянин ходив вздовж річки. Людина вдягає.Не думаючи, селянин кинувся в воду і витягнув його. Він виявився чарівним, вирішив подякувати за спасителя.Він приніс селянина в печеру, вивів груди з кешу і вивів три магічні предмети: срібляста голка, стрижень і персонал.
Він укладав ці речі перед селянством і сказав:
до Це чарівні предмети. Голка лікує будь-які захворювання і продовжує життя, стрижень дає силу і можливість перемогти будь-які вороги, а коли удар, персонал загоює золоті монети. Я хочу, щоб прийняти одне з цих речей. Обрати!
Практично без зцілення селянин взяв голку. Засвідчена магія запитала:
- Ви не знаєте! Ви не хочете багатства і влада?
до Не менша потужність, ні багатство без життя і здоров'я має значення. І за допомогою голки я можу врятувати своє здоров'я і допомогти іншим людям. Ось чому я вибрав голку. Що стосується персоналу та персоналу, то ви не будете відходити з ним.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: v-garmonii-s-soboi.ru/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B8/chto-dorozhe
Він укладав ці речі перед селянством і сказав:
до Це чарівні предмети. Голка лікує будь-які захворювання і продовжує життя, стрижень дає силу і можливість перемогти будь-які вороги, а коли удар, персонал загоює золоті монети. Я хочу, щоб прийняти одне з цих речей. Обрати!
Практично без зцілення селянин взяв голку. Засвідчена магія запитала:
- Ви не знаєте! Ви не хочете багатства і влада?
до Не менша потужність, ні багатство без життя і здоров'я має значення. І за допомогою голки я можу врятувати своє здоров'я і допомогти іншим людям. Ось чому я вибрав голку. Що стосується персоналу та персоналу, то ви не будете відходити з ним.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: v-garmonii-s-soboi.ru/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B8/chto-dorozhe