6047
Іголи в моані - це означає?
У повсякденному житті звичайного громадянина магія заважає практично постійно. Ми часто єдиними, які сліпі. Не можна побачити її чорні ознаки. Ось чому ми не носимо.
Наприклад, вони знайшли голки в стіні. Що означає? Ви думаєте, що вони можуть бути сформовані самостійно? Якщо ні, то хто і чому це робили? Давайте розберемося.
Закриття зазорів в освіті.
Перед тим як зрозуміти, чому хвоя в стіні, що це означає «натюрморт», потрібно розуміти сутність чарівних обрядів. Всі вони мають свої цілі. Деякі використовуються для залучення благополуччя і щастя клієнта. Інші, навпаки, приводять його в темну смугу. Природно, є багато проміжних цілей. Не потрібно зануритися в них.
Досить зрозуміти, що будь-який ритуал може мати як позитивні, так і негативні наслідки. Все це стосується випадку, коли є голки в стіні. Що таке захід означає, що власник приміщення повинен дешифрувати. Магічний інструмент голки використовується в різних обрядах. Деякі призначені для приведення детракторів. Хто живе в будинку.
Мета - захистити приміщення і його мешканців. Якщо ви виявите голку, попросіть господаря, яка застрягла її. Добре, якщо один з них відповідає і пояснює походження неперевершеного елементу інтер'єру. В іншому випадку вам доведеться очищати приміщення та інші магічні заходи. Інакше, ви будете в неприємності.
Голка в стіні, що означає?
Голка в стіні - що означає?
Припустимо, що ніхто не з домашньої магії не цікавиться обрядами. Однак голка приклеює шпалери або штукатурку. Не доторкнувшись до цього об'єкту своїми руками, це небезпечно! По-друге, забігти до святої води. Вона допомагає практично завжди. Якщо ви не знімете негативну програму, це знизить його поганий вплив.
Чи знаєте ви, коли голка з'являється в стіні? Що це означає, що добре описані бабусі в старі дні. Існує такий спосіб пошкодження, в якому використовується вагонка.
Соргери спеціально роблять повторювач негативної програми, перекидають його в будинок. Отже, голка є ідеальним об'єктом для цього. Краса це її гострість і напрямок. Голка прошита і прикріплюється непомітно. Він постійно випромінює волю чарівника до кімнати і всіх в ній.
Якщо ви виявите такий об'єкт, не займайте його легко. Підтримуючи голку своїми руками, ви миттєво отримаєте багато додаткових проблем. Чорний буде чарівника перейде прямо в свою ауру, починаючи з його руйнівного ефекту.
голка в стіні, що це означає?
Додаткова діагностика.
У вас є час, коли немає сенсу дізнатися, чому була голка в стіні, що означає її зовнішній вигляд. Але ми повинні попередити: ймовірність такого розвитку вкрай мало.
Я дивлюся, якщо вона була там випадково. Хтось в будинку зшивається? Чи грали діти з небезпечним об'єктом? Відповісти на ці прості питання. Буває, що захист з голкою кладуть бабуся, приходячи до відвідування. Бажано інтерв'ю старших родичів.
Крім того, проаналізуйте ситуацію в будинку недавно. Якщо щось зламало, скандали і захворювання виникнуть, висновок просте: це були вороги, які спробували.
У цьому випадку дуже небезпечне явище - голки в стіні, що означає наявність пошкоджень або замісу в будинку. Вони повинні бути видалені якомога швидше.
Не соромтеся знайти такий чіткий знак впливу чорного магію. Він не відходить навіть коли ви відкинете голку. поле слід перебудувати.
Що означає голку в стіні?
Вічне питання, що ми робимо?
Зчитувач повинен бути рубаним. Не буде. Розраховується атака противника. Для того, щоб не піддаватися агресії, необхідно залишатися спокійною. Принцип подальшої дії простий. Зніміть голку, не доторкнувшись до неї руками. Використовуйте засоби для цього. Місце, де її застрягли, залийте святою водою. Розпорядження самого магічного атрибуту. Він буде добре вогнети його. Це, загорнути його, а потім поглибити її глибоко в землю, щоб ніхто не знаходився.
Але не зупиняйтесь там. Необхідно видалити з будинку негативні наслідки її чорної діяльності. Для цього підійде обряд очищення простору з сіллю. Зігріваємо чавунну сковороду. Покладіть на неї пишну сіль. Паска з дерев'яною ложкою під час читання молитви. П'ятнадцять хвилин. Вішайте охолоджену сіль в каналізацію. Повторити обряд тричі з періодом одного дня.
Якщо ви бачите такий чарівний атрибут на вечірці.
Спостереження відвідувачів іноді кладуть господарі в незручному положенні. Суддя для себе, ви хотіли б почути від гостя питання: «Що таке голка в стіні означає?» Особливо коли вони використовували його як пляма. Неприємний. Це не хороший знак. Після того, як людина зацікавлена, вони взаємодіють з тушкою. І що говорить про свою масу. Таким чином, небажано показати зайву примхливість. І повинні мати секретний захист в місцях, де зло очей не проникне. Не запрошуйте всіх бажаючих відвідати. Ви не отримаєте нічого від цієї особи, крім неприємностей.
Які голки в стіні?
Висновки:
Говорячи про те, що хвоя в стіні, ми познайомимося з двома сторонами чарівних обрядів. Вони агресивні і оборонні. Якщо ви самі не працювали голки в будь-якому місці, то ви повинні бути дуже обережними і уважними.
Таке маленьке може коштувати життя власника будинку або його сім'ї. Неможливе визначення голки самому, що чарівний бажав. Необхідно відключити відразу і простір очищається.
Також бажано поставити захист на будинок. Ви можете бути впевнені в відносній безпеці.
У вас буде люди, які думають все, написане нецензурою. Їх право. Але варто відзначити, що існування людської енергії і можливості її впливу, наука більше не заперечує.
З часом ми будемо розуміти принципи цього комплексу.
І краще для загального чоловіка захистити себе від невідомої небезпеки, ніж зануритися з ручними жахами.
Захист сім'ї від корупції та очей.
Як захистити вашу сім'ю від пошкоджень? Після того, як будинок очищається і захищений, можна встановити сімейний захист від будь-якого злака і пошкодження.
Щоб зробити це, потрібно перейти до чистого лісу і збирати невеликі шматочки осені, при цьому говорячи про конспірацію:
"Нехай буде розраховувати цей мак, ніхто не зіпсує його. й
Скільки людей в сім'ї так багато частин осена потрібно зібрати кожен раз кажучи про ці слова і зателефонувати ім'я іншого родича. Після цього слід прочитати оборонну конспірацію:
«Я говорю рабів Божої (список всіх імен) з саркерів, ведучих і легенд, з білого ківера і чорної каркуни кину, старої жінки і старого чоловіка». Я захистив вас від зла, зла і зла. І я відправляю шляпки і шапки на темні дерева, я відправляю вам, щоб зібрати тальк від матері землі, і витрачати голову на себе. Для того, щоб раби Божої (об'єднувати імена членів сім'ї), не було одного виворітного, скручування і псування – не за писанням, а не по частці, а не ліктям, а не свічкою, а не нічим, не на добу, а не в один день, але в будь-якій вічності. Моє слово міцне назавжди. Амен.
Прочитати суспензію – це сімейний талісман, який завжди захистить від усього злоу, любить заклинання та пошкодження. Це не раз на рік.
Читати слова за допомогою нової свічки.
Голки в стіні - що ви на увазі?
Я піклуюся про сім'ю.
Коли щось йде неправильно в сім'ї, необхідно встановити захист на іконі Надії, Віри, Любові.
Для цього потрібно проголосувати сімейний амулет 2 рази на добу вранці і ввечері:
«В море, столярна риба плаває. Як ви засихати рибу без води, тому нехай мій ворог сухий, і моя сім'я була міцною, жива. Хтось їсть, що риба не буде жити в день або спати годину. До влади Господа, моя сім'я, як ваги риби проходять разом з головою до хвоста. Відтепер моя родина буде міцною і цілою. Амен.
Ви можете досягти абсолютного захисту вашого будинку на декількох стадіях.
Сильний захист будинку від корупції.
Необхідно провести церемонію протягом 3 днів до повного місяця після наборів сонця. Для обряду вам знадобиться 9 воскових свічок, четвер сіль, хмільна вода і стільки нікель, як в оселі кутового виконавця.
Перед тим як почати читання конспіраторних слів, потрібно покласти один п'ятий в кожному куточку будинку, потім світити одну свічку і встановити її в центр порогу. Потім з полум'я цієї свічки слід світити другий і, взявши її в праву руку, починайте ходити по всіх кімнатах в годинниковому напрямку, кажучи:
«Лорд, доставить мене і мій будинок від злих відкладів незнайомців і обманів Божих людей, і притулок мене і сім'ї з цих мереж в пустині вашої прихованої сальвації. Господи, дайте мені мужність і силу, щоб протистояти зло і зло. Ми не заперечуємо Вас, що наш Redeemer і Saviour, церква святих. Але дайте мені ніч і день сліз і заспокійливих для моїх гріхів, Господа Ісуса, і запасіть нас в годину вашого страшного судді. Амен.
Під час читання суспензії слід звертати увагу на місця, де свічка почала курити або повністю виходити. Необхідно закінчити конспіраційні слова, де вони почали, тобто на поріг.
Після цього свічка, з якою прогулялася оселя, повинна розташовуватися поруч з першою (у віці поріг) і вираженою 9 разів:
«Для Спасу, Богу, ґудзики під тінь Захчаї та сальвації до всіх оселі». Ви самі, хто завжди і зараз бажає нам, ненавидимість ваших молитв і молитви, приносивши від усіх шкоди, зберігайте неармовані, благословення тих, хто живе тут. Амен.
Далі потрібно світити 3-ю свічкою з полум'я попередніх двох і хрещувати з ним всі місця, де було кіпт. Потім свічка повинна бути встановлена в центрі одного з кімнат і залишити так, щоб обпекти.
Цей обряд повинен виконуватися протягом 3 днів.
У 4-й день перед іменем ви повинні піти в храм Божої Матері і покласти своє здоров'я і всі ваші господарі там на іконі Божої Матері.
П'ятаки, які виклали в кути, залишають на потреби церкви.
Повернувшись до вашого будинку, потрібно посипати його хмільною водою і посипати в місцях, де пил часто накопичується, наприклад, на шафних полицях, в куточках і т.д.
Встановіть 12 свічок по колу, покладіть фотографії родичів в центр.
Освітлення кожної свічки годинникової стрілки, читати ділянку один раз:
Як поїхати до чистого поля, від сім'ї мого батька, від сім'ї моєї матері. Я піду частих зірок, прозоре сонце, під перекриттям чистого місяця і під повною місяць. Я піду і знаходжу золоту сходи, яка схода з семи кроків, я здаю сходи, і до Седавської зірки, де золоті клини стоять, живий вогонь в тому, що клинові опіки. Що вогонь не горить, вона не запекла, вона не розтоплюється, вона тікає як живу матір. Навколо квітки підставки, дерево, яке сім'я купує, Волхов, королівський і простий. Двадцять зірок вішають, дванадцять свічок горять, дванадцять незайманих говорять славу ковалю і сина. Я приходжу ближче до ковалю, лука до нього. О скусар, від рятувального вогню, удачі і радості в дереві для мене і рідних, жінок і селян, дітей маленьких і старих людей. Як з цього дня, в свою чергу до весни, тому мій вид перетворюється на гарне початок в бізнесі, за вдачу, удачі, і щедрий урожай. Амен.
Коли свічки вигорають, оберніть фотографії в червоному полотні і зберігайте їх на східному кутку вашого будинку протягом року без розкладання. Речі в сім'ї відновлюються дуже добре.
Здійснення будь-якого з запропонованих обрядів, людина повинна пам'ятати і знати, що для того, щоб захистити себе від будь-якого магічного впливу, необхідно, перш за все, променувати тільки позитивні емоції, виконувати моральні дії, мати хороші думки і т.д.
У цьому випадку буде наданий надійний захист енергії, а всі негативності повернеться до особи, яка організувала магічну атаку.