Собачка.

Собаки – це реальні друзі людини, які ніколи не відмовляться від нас навіть у найскладніших моментах, і не обміняються нами навіть для найбільш апетитної кістки. Якщо ви хочете дізнатися, що справжню любов і дружбу, то отримаєте собі собаку і ви не пошкодуєте його. Це серцебиття історія стала старою 16-річною собакою «Масон», яка врятувала життя коханої господині за вартістю власного життя. Прочитати історію на глибину душі...
Перегляньте багато фотографій і тексту.

Зустрінемося з Steve Mason, або просто Mason, і він самий неймовірний собака Я коли-небудь зустрівся в моєму житті, і він був мій найкращий друг протягом 16 років. Про те, як він загинув збереження мого життя за останні роки.

Масон був сумішшю різних порід: Husky, Labrador і Rottweiler. Він був смішний, божевільний пухнастий вуха. Я вибрав його через всі цуценят, які боїли і пояли, він був єдиним, хто припинив пахнути квіти.

Він завжди любив піти походи з мною і заохочував мене в них, щоб не дати і підкорити гірський хребет.

Він був лише обв'язаним з руйнуючими паличками, він був дуже пом'якшуючи їх і кожен картон міг знайти.

Масон також був кращим другом старшого брата. Вже багато років, коли побачив мій брат, він все ще просить своїх рук, якби він був маленьким цуценям.

Все, хто знав його, він був просто чудовим собакою, який був краще, ніж багато людей, які вони зустрілися.

За останні два роки він значно витримав. Більшість його слуху і бачення залишають його разом з почуттям балансу.

Я завжди був готовий до нього, щоб загинути уві сні або вмирати в поході.

Але що я боявся, що він виростив, поки він був настільки старий і слабкий, що ми повинні поставити його до сну. Я не думаю, що я можу це зробити. Він був дуже особливим. Він був таким же Масоном, він просто отримав старий.

Він тримав кемпінгу з мною, відмовляючись заспокоїти. Він прогулявся повільніше і на набагато коротше відстань, але ніколи не давав на поході.

Ця зима я був сподіватися, щоб мати стільки пригод з ним, як я міг, як я знав його час прийшов до кінця.
5 березня він і три інші молоді собаки в мікрорайоні вирішили взяти коротку походу перед лівою для роботи.

Про милу з дому, як ми проходимо в сніжний причіп, я помітив фігуру на відстані нижче. Я знаю, що це вовк. Я не бачив вовків в нашій долині протягом 15 років, як правило, вовки дуже секретні і приховують від людей, особливо коли є 4 собаки з ними. Не хочу, щоб ризикувати його, я звернувся до дому, думаю, що ми б пустили вовк, щоб не турбуватися про нього більше.

Через кілька хвилин, маленькі собаки кинулися, і я перевернув і побачила вовк в півтора метрів за мною. Він був величезний, висота своїх з'єднань досягла стегна. Він виглядав рубаним і байдужим, але більшість всіх голодних. У нас є проблеми. Він атакував нас і за наступну 20 хвилин ми боїли його, як краще ми могли. Я б'ю його з лижами в той час як собаки трохи його, намагаючись уникнути перекусу зубів. Він був слабким, але він був хорошим бійцем.

Ми воювали Мейсон на боці. Вовк тримав мене в очах, але було зрозуміло, що перемога була наша. І коли вовк зрозумів це теж, він захопив найменшу собаку і атакував її. І в той самий момент мій рум'яний старий чоловік кинув себе на вовці, він виглядав дуже великий і нав'язливий, так що я не бачив його. Він воював цуценя, але вовк вдалося розбити горло Масона. Все відбулося в секунду. Я ніколи не захищав так голос у житті. Кожна клітинка в моєму тілі кричить на мене, щоб вбити вовк, вичавивши очі, згорнув горло, якщо я міг. Але якщо я спробував, то вовк загинув мене, і там були три інші собаки, які я мав піти. Дуже пізно робити все. Масон був мертвий і вовк його не зловив.

Що вовк. На цій фото було знято наступний ранок, в якому він був відмічений. Все, що я хотів, щоб зробити його, хоча він був одним з найкрасивіших речей, які я коли-небудь бачив. І тепер, що над ним, я не тримаю грязь проти нього. Він був дуже голодним і на межі смерті, він повинен зробити це, бо він був. Я думаю, що він атакував ідею, що він, ймовірно, був вбитий, не сподіваючись на удачу. Я сподіваюся, що він залишає долину непристойною.

р.

Я пропустив Мейсон так багато, після того, як він загинув, я мав неїду всередині. Хоча я знаю, що нічого не можу допомогти йому, я не можу допомогти, але думаю, що я не можу врятувати його. Більшість собак свого віку гинуть перед каміном у віці і непідтверджуючи. Мейсон пішов з цього світу, як відбій, зберігаючи життя мене і 3 маленьких собак. Він був мій цуценя, мій брат, мій друг і він помер, як жив.
Мій герой. Я люблю тебе, buddy. Про нас

Це вся історія...