300
Найсолодша гілочка про собак, які принесуть вам сльози сміхом!
Собаки дуже милі! Шукаєте свої обличчя, ви можете побачити безліч емоцій: радість, потерти, страх, гасіння. І в таких моментах варто взяти камеру і захопити їх назавжди! Веб-сайт Він ділиться з читачами найщасливіші повідомлення Twitter, в яких власники милих собак не можуть пересуватися своїх почуттів!
"Я ніколи не хотів би це"
Собачка - це лише частина вашого життя, але до собаки ви весь життя
Я просто намагався розслабитися у ванній кімнаті, але ...
Почуття, коли ви приїжджаєте додому і видається все правильно, але ваш собака виглядає на вас з цим поглядом.
Коли ваш майстер запитав, "Хто хороший хлопчик?" і ви знаєте, що ви!
Мама відправила мені трикотажний одяг для дітей, але я думаю, що мій собака краще
Так як ми приймали цю цуценю, він спить на нашому старій собакі весь час і зберігаючи її від отримання
Я забутий мій собака поза 30 хвилин і він вже знайшов новий друг
Здається, що цей собака сам писав цей планшет .
Я думаю, що це було прохолодно ідея, щоб дати другу папугу, що мій собака, як кінь .
Коли я сумний, мій собака завжди перетягує мене з вулиці. Вона принесла мене на bump сьогодні, так приємно!
Це собака прогулялася сама на поїзді автомобілів і дозволено всіх, щоб залишатися
Щоразу ми йдемо на прогулянку, вона висихає з паркану, щоб побачити мій собака крім не пропустити. Як Romeo і Juliet.
Я думаю, що мій собака має краще стрижку, ніж я до .
За 20 хвилин мій собака не дав мені, що подушка для каштанів .
Коли ви на вечірці, але собака підійшов до вас.
Собака в піддозі перемагалася на мене!
Якщо ви залишите дитину і собаку разом за годину, ви отримаєте це .
Моя мама продемонструвала цю іграшку для собаки. Я думаю, що він терифікований .
www.boredpanda.com/funniest-dog-tweets-2016/
Ваші руки можна розповісти про ваш характер.
Різдвяна ялинка в клітку: це те, що ми повинні йти на хутрію оліганізм!