Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його

Коли Аманда Гуарасіо і її друг Dylan Parkinson дізнаються історію самотнього променя собаки, що живе в горах біля міста Карбонда в Вашингтоні, вони вирішили піти на будь-яку вартість і допомогти йому.

553496

Єдиною проблемою стала те, що собака довга близька до людей, і не можна пожовти навіть їжу. Так Аманда і друг провів час, намагаючись отримати трохи ближче до собаки і годувати його.

82

Все було невдалим, і хлопці вирішили повернутися до міста, щоб їсти. Але вони не змогли залишити собаку самостійно і скоро повернулися назад. До трьох ранку спробували підійти його знову. Найдивовижніші для Веб-сайт Що відбулося, що після того, як витрати так багато часу намагалася допомогти вам вагранту, хлопці не відмовилися від і йти додому. Вони псуються в підгодівлі собаки. Тоді вони прийшли з ризиком, але дуже цікава ідея.

р.

«Я виходив з машини і закривав мене до собаки на боці дороги. Собачка, але стала зацікавленою. Він сидів там, поки і просто подивився на мене здалеку. І прийшла до мене. Я лежав на дорозі близько 20 хвилин, як він прогулявся, звикли до мого запаху. По-перше, він втратив інтерес у мене і ступеню степу, прокладаючи в траву, вона говорить. Потім Аманда повільно почала красти до собаки.

р.

Займав час, щоб отримати близько до неї. Якщо собака почала відчувати себе некомфортним, дівчина буде просто заморожувати на землі і не рухатися так, щоб він міг звикнути до її присутності.

Коли він почав виростити, Аманда щелепала і приховав його заспокоїти, так як ці звуки вважаються пристойними для собак. І не дивно, що все працює!

, Україна

Через кілька хвилин собака кладуть боки з дівчиною і прогрівається.

Після того, як він припинив перегляд Аманди як ворога, він був поставлений в машину і взявся до оксамиту.

Перегляди

Тепер вони шукають хороших власників для вагранту, але вже було прийнято перший і найважливіший крок до свого нового життя. Аманда стала істинним ієром для нього.

Дивитися також.:
Порятунок коугару, які живуть в вантажівці

через Lostfoundpetswastate.com/2015/04/05/baby-bear-dog-found-in-mountains