Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його

Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його

Коли Аманда Гуарасіо і її друг Dylan Parkinson дізнаються історію самотнього променя собаки, що живе в горах біля міста Карбонда в Вашингтоні, вони вирішили піти на будь-яку вартість і допомогти йому.

553496

Єдиною проблемою стала те, що собака довга близька до людей, і не можна пожовти навіть їжу. Так Аманда і друг провів час, намагаючись отримати трохи ближче до собаки і годувати його.

Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його 82

Все було невдалим, і хлопці вирішили повернутися до міста, щоб їсти. Але вони не змогли залишити собаку самостійно і скоро повернулися назад. До трьох ранку спробували підійти його знову. Найдивовижніші для Веб-сайт Що відбулося, що після того, як витрати так багато часу намагалася допомогти вам вагранту, хлопці не відмовилися від і йти додому. Вони псуються в підгодівлі собаки. Тоді вони прийшли з ризиком, але дуже цікава ідея.

Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його р.

«Я виходив з машини і закривав мене до собаки на боці дороги. Собачка, але стала зацікавленою. Він сидів там, поки і просто подивився на мене здалеку. І прийшла до мене. Я лежав на дорозі близько 20 хвилин, як він прогулявся, звикли до мого запаху. По-перше, він втратив інтерес у мене і ступеню степу, прокладаючи в траву, вона говорить. Потім Аманда повільно почала красти до собаки.

Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його р.

Займав час, щоб отримати близько до неї. Якщо собака почала відчувати себе некомфортним, дівчина буде просто заморожувати на землі і не рухатися так, щоб він міг звикнути до її присутності.

Коли він почав виростити, Аманда щелепала і приховав його заспокоїти, так як ці звуки вважаються пристойними для собак. І не дивно, що все працює!

Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його , Україна

Через кілька хвилин собака кладуть боки з дівчиною і прогрівається.

Після того, як він припинив перегляд Аманди як ворога, він був поставлений в машину і взявся до оксамиту.

Бездомний собака боявся підходити до людей, але дівчина з'ясувала, як врятувати його Перегляди

Тепер вони шукають хороших власників для вагранту, але вже було прийнято перший і найважливіший крок до свого нового життя. Аманда стала істинним ієром для нього.

Дивитися також.:
Порятунок коугару, які живуть в вантажівці

через Lostfoundpetswastate.com/2015/04/05/baby-bear-dog-found-in-mountains