Чохол для собак своїми руками

У вас буде 47 фото, будь ласка, не ламайте!
Ми робимо коробку з матеріалів. Я даю вам бюджет наприкінці історії.
Я зробив його самостійно. Проект був знайдений в Інтернеті з усіма формулами, але був завершений для російського клімату.

Давайте!

01 мар
2012, жовт. Ні довше цуценя, але не доросла собака.
Насправді в дворі було жовтень, собака прізвища "Баби" зустрілася з холодом з довге я не міг дивитися на свій стенд з веселим і вирішив зробити хороший стенд. Я пішов онлайн і подивився на коробки для продажу. Як виявилося, виробники кабін - типові жолоби, які продають, очевидно, неякісні кабіни від 10 тис. рублів і ізольовані від 14 тис. рублів, де каркас не виготовлений з екологічно чистого і безпечного матеріалів, а утеплювач не захищений плівками. Цікаві проекти 50т, 60т тис., такі проекти надихнули мене на подвиг, я поясню, чому.

02 мар
Стара коробка не стояв до будь-якої критики і шматочок однієїліна була занурена густами вітру, один раз Кід і укладав в кабінку в дощ всю ніч... Так, собака не шахта, але родичі, тут я не думав, як попсувати їх для побутових справ, але як допомогти собакі. Я живу по сусідству.

р.

03 мар
Частина фото пропущених, тут вже початок листопада 2012 і заморозок -2; -3 С*.
Якщо моя пам'ять не змінюється (Я можу зробити помилку трохи), то розмір кабіни:
Довжина: 2.2m
Ширина: 1.65м
Висота: 1.4м

Р

04 мар
Завдання: Для утеплення стін шахтою - 150 мм
Стеля: 200мм
Павло: 200мм

05 мар
Дошки не були досить сухими, вони були важкими і мали уникнути складних погодних умов. З дощу і снігу переїхали. Вибрано температуру на середині листопада - 10 С*

06 мар
Зробивши каркас підлоги, викрутивши дно площі - пластина ДСП 10 мм, щоб гризуни не прикусили підлогу і вдало утеплили його товщиною пирога - 200 мм за допомогою плівки з пароізоляцій зверху і вітрового скла нижче, де плита ДСП припаде.
У мене було решта класу А автомобіль, тому я прокинув його всередині. Перегородка також ізольована - 50 мм. Пороги застуди, обов'язково врахувати, що в далекому приміщенні собака була теплою.

07 мар
Всі кути каравану оброблялися і лакуються, тільки кути і припадки самі, тому що якщо я обробляє весь караван, собака не буде жити тут через алергії на хімічні речовини.

08 мар
Через бруски 50х50мм зробили стелю і закривали решту фанери ФК 15мм. Для того, щоб уникнути витоку на 200%, утеплювач ущільнив шви з алюмінієвою стрічкою (Я люблю бути безпечним у всьому).

682260

09 мар
Підлога пришивається з залишків підлоги 40мм. Він набивав нігті з оздоблювальними нігтями і обов'язково перевірявся на зв'язку будь-яких протрудуючих елементів, де був ризик травми собаки. Усунути їх.

10 хв
Під час перевезення герметично закладено захист вітру, тому що бавовняна клумба, яка є просто жахом, потрібно було продумати і перевірити ...

11.
На фанери ми намагаємось на шматочок вітрової плівки, це більш надійний, він буде справитися з мотузкою. Я знаю технологію, так що сторони всі права.

12.
Ми не можемо витримати товщину утеплювача стелі в 200 мм, її можна побачити.

13 хв
Тим часом фасад ще не ізольований...

14.
Поставте 50мм вниз.

р.

15.00 р.
Частково ще 50мм+50мм. Загальний = 150мм

16 мар
Обкладинка з вітровим склом.

17.00 р.
Бічні стінки 100мм

18 років
Також 100мм.

19.00 р.
Підготовка до установки захисту вітру

2500 р.

20.
Монтаж.

21.
У колі

22.
Вогнетривкі роботи були позачасові та тривожні...

23.
Перемістили кабіну 50 метрів від барна до місця басейну. 7 чоловіків були ледь. Зважаємо близько 450 кг. Я кладемо бруски на 3м 50х50мм, які ми переносимо. Кожен 5 дворів, які ми відпочивали...

24.
Як можна уявити, що собака мешкала в неізольованої кабіні - 20 С*?

25.
З чого їсти ми робимо дах.

Р

26.
Немає додаткових грошей на плиту OSB-3, тому дошка

27.
У вигляді гідроізоляційного шару, рубероїда, робимо в два шари.

28.
З чого кріпляться планки RAL 8017 і Antik (латеро фарба з циліндра)

29 кв.м.

30.
Ег ...

31.
З залишків (згадайте душ зробив?) плитка, зробити дах, тому що це ковзани, фарба з мастикою.

32.

33.
Споживання мастики становила 3,6 кг.

34 кв.м.
Все відбулося в 1 годину.

35.
Навесні 2013 року пришивають поверх дощок, де фасад (так і сталося, необхідно захистити захист вітру взимку) з перевалкою B-класу.

36.00 Р
Практично зшиті ...

37 хв
Тут Кід вже задоволений, всю зиму він не виходив з нічого, так як ведмедя вдарив ...

38.
Під кабіною живе миша, якби мирні.

р.

39.00 р.
Задня частинами, залишки

40.

41.
Чи не спостерігається витоки... Травень 2013

263461

42.
Обкладинка з глазуруванням композиції - Червоне дерево

43.

44.

45.

Вибрати 46 _

3250Р. 3700Р.

47.
Бюджет такого стенду на матеріалах ~ 12 тр., оскільки у мене залишилися залишки, отримав 3 тр. Розташування: Санкт-Петербург (suburb)
Такі кабіни продаються на 35-45 Tr, хоча максимальна кількість ізоляції 100 мм.
Будь-яке цікавиться написанням, будь-яким питанням.
Що це?

Джерело: