Дівчинка гінеколога: Моє собаки розуміють німецьку.

Хто цікавіше навчати: трохи або собака, як навчити собаку виконувати команди, які витертіли в шезлонгу з іншого кінця стадіону, і скільки тренажерних костюмів зважає - в інтерв'ю з лікарем Сморгону (Білорусь) канін-центр прикордонної служби Світлана Шоломіцька.

до Як маленька дівчина, я, як і всі діти, мріяли про собаку. Але Дад був вегетативно проти. Він вірив, що квартира не є місцем для тварини, особливо великим, і слабо вважав, що я не згорнувся, але б навчався з собакою, годувати його і ходити його.

13 зображень і текст
Головна

Я не можу зробити нічого про це (військовий тато, ви не можете розбиратися!). Але всі мої діти я спробував навчати собак на моєму дворі, і, як тільки я отримав свою першу зарплату, без зцілення я витратив його на придбання німецької вівчарки цуценя! Уві сні з'явився вірний, і я по-справжньому почав навчати свою власну цуценю, яку я назвав Гуччину.

За 9 місяців ми пройшли стандарти ОКД (загальна навчальна дисципліна) та ЗКС (протекторна служба охорони) за перший ступінь. І коли я почав конкурувати з собакою, я зрозумів, що робота з цими тваринами була моє покликання. У 2008 році я увійшов до прикордонної служби за контрактом, переїхав з рідного Гродно до Сморгона, а Гуччина і я почав нашу службу.

«Це важко з собаками, але цікавіше! й

- Тепер я 27, і в п'ять років, які я працюю в якості каніну фахівця, більш ніж десятка послуг і «цивільних» собак різних порід (Німецька, Центральна Азія, Бельгійка, Східноєвропейські вівчарки, Лаборатори, Роттивери, Перфорширські тер'єри, Далатанти та інші) пройшли через руки. Всі вони досить великі, але якщо ви хочете навчити собаку будь-якого розміру і будь-якої породи. Головне – «мотивувати» правильно, знайти підхід до неї. Я бачив крихітні Chihuahua зробити те, що мої німецькі вівчарки зробити.

Що стосується сексу собаки, то, як правило, важче, щоб тренувати собаки, ніж укус. Але для мене особисто, труднощі найцікавіші! Нейро собака є свого роду головоломка, як в серіалі «Доктор Хаус»: Я зацікавлений в отриманні в нижній частині його, з'ясувати причину, чому собака вирощується, не слідувати команді і т.д., а потім усунути проблему і навчити цю «важку гайку» все, що потрібно.

Габаритний зображення

Невідповідні власники.

до Ми часто привели до поїздів собак так званих «платників». І це завжди вражає мене, коли люди кажуть, "Ви навчитеся собаки, а потім приїдемо і отримай його." Ми навчимо, не проблема. Проблема полягає в тому, що якщо власник не бере участі в навчанні своєї собаки, то в 90% випадків він не буде обманювати його. Таким чином, ви ніколи не повинні бути мережива, і в результаті ви отримаєте не тільки кращий друг, який вірно буде виглядати вас в оці, але і розумний захисник, помічник і в цілому слухняний собака.

І дуже важливо, як власник поставить себе по відношенню до свого вихованця. Взявши собаку, як людина є великою помилкою. У цьому випадку собака буде діяти самостійно, буде спати на подушці, і ви не зможете її приїхати, прийде перед вами в приміщення. Собака повинна відчувати, що він є рабом, і лідером в пакеті ви. Тоді живе і будувати відносини з собакою набагато простіше і простіше.

, Україна

Мій чоловік і я є сім'єю божевільних собак.

до Мій чоловік, Саша, також лікар-гінолог. Він прийшов до нас в Сморгоні з Бреста для підвищення кваліфікації. Упродовж трьох місяців він дізнався трюки викладання собак, щоб знайти вибухові речовини і зброю на місцевій державній гімназії, ми стали друзями, розуміли, що обидва були в любові з собаками без пам'яті, а потім закохався в любов один одному, а також. Через шість місяців він переїхав до Сморгон спеціально для мене, і через два роки ми одружилися. Притягнутий з весіллям досить зрозумілий для кінологів, але цілком мусить за зовнішнім виглядом спостерігача: цуценят були маленькі, потрібно було подивитися після них, а підготовка до весілля займе все час.

До речі, тепер, крім того, вже живемо в нашій квартирі німецький вівчар Берн, ми нещодавно придбали 3-місячний вівчарський бірж. А до мого чоловіка зауваження, що нам потрібно думати про дітей, я повинен відповісти на те, що ми повинні чекати, поки Баггера виростає. Вона також невелика дитина, тільки чотириногий!

У 8 років собаки вже помирають.

до Найкраще розпочати навчання собак з раннього віку - вже за 1,5-2 місяців. У нас є такі немовляти, які займаються материнськістю, вони навчають прізвичку, навчають їх коміру і леш, грають з кулькою і т.д. І ми, лікарі-кінологи, дають 4-місячні цуценят. Відтепер ми є однією командою з ними.

542000 р.

Я особисто маю два собаки, призначених для мене: мій особистий Берн (ві сні в моєму домі, і ми йдемо з ним в службу щоденно, де ми від 9 до 18 годин) і Нер – живемо в корпусі з іншими собаками. До природи вони абсолютно різні: Берн м'якший і не схожий на тверде лікування: ви відштовхуєте - відразу згинається до землі. У мене є один підхід до нього, в той час як Ner є більш жорстким, впевненим в собі і може легко зробити вираз обличчя на вашій команді, так як якщо говорити: "Дуже, так що?." - і підхід до цього собаки повністю відрізняється.

Мої собаки знають багато. Берн, наприклад, є одним з рідкісних собак, які навчилися говорити на команді. Це, звичайно, не несе ніякої практичної вигоди, але воно виглядає смішно і дуже корисно під час деяких циркових, показувати вистави для дітей, для благодійних заходів в дитячих будинках. Хлопці сміються багато.

Але мій перший собака, Gucci (який минулий рік) був скарбом форелі таланту. Що тільки я, лікар-початківця, не намагався на ньому! Збільшувальні смуги різної складності, польоти під вертольотом в підвісному стані на демонстраціях, стрибки по колах з вогнем ...

Він розумів російську та німецьку команду (Я також навчив Берна на німецькій мові - це так, щоб вони не були командовані будь-яким, і він слухав тільки для мене), а замість однієї спеціалізації він навчався в всьому: слідувати за приходом, і шукати наркотики, і зброї, і вибухові речовини. Всі мої команди, навіть збиті, він миттєво реагував! Він і я не був у тих же змаганнях за призи.

, Україна

Я також кажу мої поточні собаки так багато: Я залишаю їх на одному кінці стадіону, перейде на інший і звідти. А якщо ви дійсно хочете отримати винагороду (для кожного це щось індивідуальне: делікація, іграшка, погладжування ...) – якось управляти чути!

Якщо собака живе в домашніх умовах з кінологом, то він отримує свою «заспокійливу» – тобто раціони – 300 тис. Звичайно, це дуже мало. Тільки на кормі (товарів) місяць займає близько півмільйона.

Близько 8 років (і іноді, з причин здоров'я, і раніше), собака вже помирає. Після декоммісійних болячих співробітниць беруть на себе або самі лікарі-гінологи, або готові приймати інші послуги та організації, а іноді цивільне населення. Звичайно, даючи собаку складно, але якщо ви розумієте, що вона йде в руки і що пізніше вона зможе виконати велику роботу, то душа стає спокійніше. Наприклад, мої собаки успішно подаються на кордоні, на контрольних пунктах, на митниці.

Чи можна їх відвідати? Немає, це погана ідея: це занадто стрес для тварин. Собаки, які з яких причин часто змінюються інструктори, дуже хвилювалися. Вони можуть розвивати невроз і вовну (ехема) почнуть виникати на нервовому ґрунті. Це було так в моєму досвіді: Я не був від служби протягом місяця, я приходжу: і мій собака половина приварюється з жиром.

Про те, як Мент міг стати учасником

до Наш центр каніну має власну дитячу дитячу дитячу, де на рік народжуються близько 80-90 цуценят. Кожного року слід назвати певним листом, який затверджується органами влади. Цього року, наприклад, у нас є лист «П». Намагайтеся подумати багато красивих імен! Без мозкового штурму з родичами і знайомими іноді не обійтися. В одному з останніх років ми мали прізвики для літери «М», тому одну собаку називали Мазай. Я не знаю, чи є кролики на своєму шляху... А потім був Мент. Він був жартом. А потім митний офіцер взяв собаку. Він не був комфортним для собаки. Я мав перейменувати його Kent звуком близько. Вона звучить майже однаково, але як навпаки це значення! й

Не жіночий бізнес? Дуже жіночний!

В цілому професія кінолога спочатку предомінантно чоловіча. Але зарплата не найвища, тому жінки в останні роки йдуть в кіно більше, ніж чоловіки. Звичайно, тут є специфіка. Жінки більш крихкі, тому нам важче працювати з собаками, щоб захопити різні частини тіла в навчальному костюмі. Навіть людина, що працює в цьому «люксі» вагою 15 кг в спеку протягом п'яти хвилин – вже майже не зливається, що сказати про дівчат! Тому, найчастіше, ми навчаємо захопити руку, одягаючи спеціальну «повільну». Але я підняю мій собаку, який зважує про стільки, скільки я дороблю, яка використовується в демонстраціях.

І в цілому деякі люди думають, що ми жінки, наші собаки в якомусь сенсі занадто зіпсовані. Ми не можемо бути! Ми піклуємось про собаки багато, праска, лікуємо їх більш смачними, ми схильні до того, що деякі з них не люблять їсти на гордості окремо в їх закриття. Ми лікуємо наших дітей, таких як діти. Але повернення на собаку відмінне!

Я не тільки дівчина, але і коротка фігура, тому якщо я їду з собакою на кордон, наприклад, коли вони називаються дивитися на наркотики, то підозрює іноді починають шліфувати і smirk. Так, я занадто дивився. Але коли я даю собаку, навчаюся захопити грою, команда: "Сафети!" і вона простягається в рядок і не знімає очі від місця, де, в разі чого, відразу ж rushes, всі сміється миттєво.

Професія лікаря-кінолога не тільки «біг з собакою. й

Узагальнено, ізоляційні заяви про нашу професію іноді почули від колег. Як, простий сервіс: бігти з собакою і отримати гроші за неї!

Насправді це не найпростіша робота, і вона має безліч нюансів. Постачання, наприклад, потрібно почистити п'ять разів на добу, прогулятися 4 до 7 разів, отримайте кожен день раніше, ніж ви можете, щоб працювати, і перейдіть до місця, пізніше, щоб мати час, щоб пройти вашу собаку. І в будь-яку погоду: чи є дощ, сніг, тепла 40 градусів. Не дивно, що лікарі-гінологи через постійний хід і ходьба професійних захворювань варикозне розширення вен і тромбофлебіту (до 27 вже йдуть в лікарню з такою проблемою).

Крім того, якщо ви є лікар-гінолог, ви не можете піти в будь-який час, не навіть на добу, нехай тільки подорож. Ви повинні взяти собаку з вами всюди. Якщо щось відбувається на кордоні: собака неправдива, поранена або, Бог заборонений, загинув – це ваша несправність.

І крім того, без укусів, звичайно, ми не робимо. Але я можу сказати, що якщо собака кусає, це завжди людина несправність. Або той, хто провокував, або власник, який не заохочував час, не навчав чогось. Він був схожий, коли я кинувся, щоб відокремити собаки. Але моя перша реакція після прикусу була: "Побачити собаку в непідтвердому !!!" ?

«Для мене не головне! й

- Не дуже висока зарплата, звичайно, сумна, але для мене це не головне. Я люблю свою роботу без зайвих зусиль, щоранку я летю, якщо на крилах. Є собаки! Тексти пісень, а це означає: І як вони зустрічають вас, з радістю в очах, як вони піклуються і кличе їх хвости - це таке щастя! Може бути в будь-який день мій сон відкриття приватної школи каніну буде вірним, і я зможе заробити більше, але я абсолютно впевнений, що мій життя назавжди пов'язаний з собаками. Я втратив!

Головна

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное