Популярний шоумен, телеведучий, актор Дмитро сьогодні відзначає свій день народження. Митець відомий своєю мамою роль, але тільки кілька людей знають, що Дмитро приховує свого роду м'яке серце за жорстокий вигляд: він активно займається благодійністю, допомагаючи хворим дітям.
4 квітня Дмитро Нагієв святкує День народження. Однак митець визнав, що з 16 років він не відзначає цю дату. Як правило, в цей час популярний актор зайнятий або на турі. У своїх інтерв’ю Нагієв створює образ прохолодного хлопця, який зацікавить гроші. Він вважає, що він буквально захоплюється іржі векселів і він погоджується на всі проекти, де добре оплачено. Крім того, Нагієв навіть переходить до соціальних подій на гроші. У той же час художник рідко стає героям світлих літописів.
«Я не намагаюся йти в будь-яку точку безкоштовно. І де я ходжу за гроші, вони не пускають папарази. Крім того, я не вечірній фанат. Вони зазвичай ловлять людей, які хочуть бути спійманими. Навіть якщо є скандал. Якщо ви не хочете бути спійманими, не п'яте, і навіть з популярною дівчиною внизу вулиці, перейдіть на машині. Я не маю хто, хто любить говорити про те, що вони задумані, або хто дає інтерв'ю два години після пологів. Я не бачу будь-яке почуття в такому ступені відвертості, нагієві котирування Komsomolskaya Pravda.
Ведучий сказав, що він так зайнятий, що він буквально не має днів: У ці дні, коли я не працюю в Москві, я працюю в Санкт-Петербурзі. І в Греції, Венеції, Туреччина... З Я люблю іржі векселів, маю нагоду все. Митець з радістю розповідаємо про гроші і не схожий на те, щоб розповісти про благодійність. Я не схожа на це, коли митці приїхали до вихованця, а вся делегація з камерами. Я не розумію таку благодійність. Фонд Анни був заснований Єлизаветою Наусикяном, який назвав його після її бабусі. Три роки тому приніс мене до роботи. Ми допомагаємо хворим дітям. Є люди, до яких ми підняли гроші, допомогли, і виконали операцію, Нагієв сказав:
Зважаючи на те, що благодійність стає своєрідною модою серед знаменитостей, Дмитро сказав: Я не хочу говорити про інші. В моєму випадку... Я віддаю від звичних жартів і гумору: це може звучати банально, але робити це, бо нічого не може бути більш важливим, ніж дитячі очі, дитячі захворювання. . . ?
Р.С. з ТЦ: Я не знаю, якщо це правда або ні, але в той час, цей хлопець дійсно надихнув мене, щоб розвивати. Імовірно, вражає мене, ІМГО – це найвибагливіший ведучий і актор нашого часу. З днем народження!
Джерело: http://