Нагєв

Популярний шоумен, телеведучий, актор Дмитро сьогодні відзначає свій день народження. Митець відомий своєю мамою роль, але тільки кілька людей знають, що Дмитро приховує свого роду м'яке серце за жорстокий вигляд: він активно займається благодійністю, допомагаючи хворим дітям.

4 квітня Дмитро Нагієв святкує День народження. Однак митець визнав, що з 16 років він не відзначає цю дату. Як правило, в цей час популярний актор зайнятий або на турі. У своїх інтерв’ю Нагієв створює образ прохолодного хлопця, який зацікавить гроші. Він вважає, що він буквально захоплюється іржі векселів і він погоджується на всі проекти, де добре оплачено. Крім того, Нагієв навіть переходить до соціальних подій на гроші. У той же час художник рідко стає героям світлих літописів.

«Я не намагаюся йти в будь-яку точку безкоштовно. І де я ходжу за гроші, вони не пускають папарази. Крім того, я не вечірній фанат. Вони зазвичай ловлять людей, які хочуть бути спійманими. Навіть якщо є скандал. Якщо ви не хочете бути спійманими, не п'яте, і навіть з популярною дівчиною внизу вулиці, перейдіть на машині. Я не маю хто, хто любить говорити про те, що вони задумані, або хто дає інтерв'ю два години після пологів. Я не бачу будь-яке почуття в такому ступені відвертості, нагієві котирування Komsomolskaya Pravda.

Ведучий сказав, що він так зайнятий, що він буквально не має днів: У ці дні, коли я не працюю в Москві, я працюю в Санкт-Петербурзі. І в Греції, Венеції, Туреччина... З Я люблю іржі векселів, маю нагоду все. Митець з радістю розповідаємо про гроші і не схожий на те, щоб розповісти про благодійність. Я не схожа на це, коли митці приїхали до вихованця, а вся делегація з камерами. Я не розумію таку благодійність. Фонд Анни був заснований Єлизаветою Наусикяном, який назвав його після її бабусі. Три роки тому приніс мене до роботи. Ми допомагаємо хворим дітям. Є люди, до яких ми підняли гроші, допомогли, і виконали операцію, Нагієв сказав:

Зважаючи на те, що благодійність стає своєрідною модою серед знаменитостей, Дмитро сказав: Я не хочу говорити про інші. В моєму випадку... Я віддаю від звичних жартів і гумору: це може звучати банально, але робити це, бо нічого не може бути більш важливим, ніж дитячі очі, дитячі захворювання. . . ?

Р.С. з ТЦ: Я не знаю, якщо це правда або ні, але в той час, цей хлопець дійсно надихнув мене, щоб розвивати. Імовірно, вражає мене, ІМГО – це найвибагливіший ведучий і актор нашого часу. З днем народження!

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное