Limpiad для Dwarfs

Моя улюблена козин-дварф Діма дійсно хотів відвідати Олімпіаду (хо як спортсмен-носія), але раптом виявила, що досить висока (покраїнські стандарти) заробітна плата інженера 30 тис. рублів дуже низька для поїздки в Сочі хоча б за 2-3 види змагань (як ціна квитка не схожа на Діснейленд для в'їзду, але для кожного типу). Глоритні російські залізниці приймають за свій мобільний курчатий кооп як на п'ятизірковий готель в Туреччині, так і ціни на вітчизняний курорт так само, як і в ОАЕ з нульовим сервісом. Карочка для двох, щоб зануритися на країну, вам потрібно плести; не складно зрозуміти, хто за країну піде до жилету, ймовірно, за рахунок Dimin - кращі люди: Кобзон, Бондарчук, Ксюша, Стас Михайлов, Діма Білан, Діма Лутик, ймовірно, Нагієв деякі інші смішні слова. І карликовий Діма не буде йти; він навчався, ймовірно, погано, навіть відмінний студент.

Що таке свято "який ми заслуговували вас" на гроші Діміни (як платник податків), Діма може дивитися тільки на телевізорі в десяти хвилинах перерви між рекламними прокладками, порошком і кокаколами? Чому лавки, які не вмирають на дні моря і в мінус п'ятдесят відмирають в руках Кабзонів? Як довго це сталося, десять разів? Вони не рахують більше, і я розумію, що всі померли, але наші люди побили себе з підборами в грудях, вони говорять нано-космічні технології. Чому це сором'язлива і сором'язлива на YouTube?

Я говорю про старі речі. Я маю асфальт в с. протягом трьох років, як не, т. е. навіть бордюрів - бруд. У будинку в Саратовській області немає нічого, після радянської влади завершилася різко. У нашій країні немає доріг між містами, особливо на схід від хахти - дійсно немає! І найближчий мільйонер, де я висить весь час в McDuck, Самара - подивіться, як це відбувається в 2013 році (і вони збираються мати чемпіонат з нігтям незабаром). Не збігаючись з тим, що наші напої Samara Gena Bobkov, я також напоїв.

У зв'язку з тим, що 51 млрд дол. США витратили, іншими словами, п'ятдесят тисяч мільйонів доларів, думають про це! Або 1,680,000,000 (на один мільйон шість сотень і вісімдесят тисяч МІЛІОН RUB). Чи можна ви уявити масштаб? Це грошові котлети, які можуть зробити всі країни комфортними і радикально змінними інфраструктурою на величезній кількості. У дев'ятидесятих країнах багато людей зустрілися з золотою та іноземною валютою запасів країни, і пам'ятаю, що при накопиченні 10 мільярдів, було велике досягнення для всієї країни. І більше. Що відбувається з купівлі джгулі за ціною космічної станції.

Чи потрібна одна людина на цьому сайті новий стадіон з міста? А якщо ви є мешканцем Сочі, чому вам потрібна бобскова траса для двору? Всі дитячі будинки в Росії можуть перетворюватися на вартість одного об'єкта.

Нагадуємо мене про все, що відбувається в зомбі. І після того, як всі пориви дійсно щасливі про те, що відбувається, вони зустрічають факел, вони будуть дивитися змагання скейтерів, чоловіків, які пропускають довгий час. Просто подумайте про ... стрибки на довгих лижах ... На-го-я? Що буде змінюватися в світі, що зміниться в моїй країні, що буде змінюватися в житті, якщо російська гном на снаряді для шодних грошей, з якими будувати ядерні підводні стрибки на двох паликах метр, далі ніж американський гном? Чи підвищиться гордість і самовідомість?

І ковзання в тазу ... Я єдиний ебать idiot і не розумію? Захопити його з балетом на льоді, ймовірно, деякі онуки Самара (у її будинку для знесення), і лікування??? CURLING FUCK AAAH!!! Роки на ебать лід, це dumber, ніж грати доти! Тільки дота не вимагає мільярдів доларів.

Цирку з гноми на ковзанах, під чиї ротні дошки країна була вкрадена з них. Захопити вас з твоїми сочиями, розпиленням і стабільністю; ебать вас новинами про Олімпіаду.

Я для кіберспорту, ми є більш чесною тут.

@ Данило

Джерело: