Дмитро Нагієв Про що Жінки Це Патетична і як не носити сина

Жінки патологічні.
Вони постійно скаржаться на те, що немає людей навколо.
Жінки не путь, бо вони піднімуть синам, як дівчата. Сюсюка з ними до самої школи, впадуть в хістерію з будь-якої осені і синці або (Для заборони, Кірюшенка відразу відключається !!!) спроба підняти шведську стіну над третім кроком, покласти на них короткі штани до п'яти років і годувати ложкою.
В результаті є природні: примхливі півбойи з подрібненими грудями в кедіках і з дерматиновим мішком аїдів над плечима, снивши тільки те, що їх «пошти» врятували гроші, щоб купити військовий комісар.

755284

Що означає термін "man"?

Це досить домашня концепція. Чоловік повинен бути міцним. Що означає?
Взяти рішення та приймати відповідальність за рішення.
Питання для батьків, які навчаються приймати рішення та приймати відповідальність за них?

Здійснення рішень і прийняття відповідальності є двома сторонами тієї ж монети. Свобода з одного боку. Обмеження свободи з іншим.

Наприклад, чоловік приймає рішення, але жінка несе відповідальність за них. Це не людина, син мама. Людина.

Чоловік не приймає рішень, але відповідальний за них. Не чоловік. Це каблук. Людина.

Свобода починається з самопідготовки.

«Східний донор, який говорить: «Сучасна вода для напоїв, тому що у них немає рук». Чоловіки п'ють другий, тому що вони не терплять. Жінки останнього пити. й

р.

У адекватній (немусульмани) схемі виховання, правила повинні відрізнятися: «Кращий для матері». Бо вона дівчина. Тоді кішка, бо він безпорадний і залежний від нас. А потім ви і мене. Ми – це люди.

Четвертий.

В якому віці дитина стає чоловіком?

З того моменту я зрозумів себе як людину. Психологи знають, що вік. Три роки!

Я, мама. З трирічного віку, ваш син є або чоловіком або він починає мати гендерні спотворення. І чим довше ви спілкуєтеся з ним, як якщо не з чоловіком, тим більш глибоким буде його чоловічий характер. І будь-який пригнічений, замість того, щоб належним чином розвивалися чоловічі інстинції, потім проявляються у спотвореній формі: агресія, переверсія, ненависна або повна невідповідність для жіночого сексу і т.д.

Він з трирічного віку, що ви повинні постійно зануритися в сина: “Ви людина!” І це з цього віку, що необхідно навчити його нормальним чоловічим словом «Щоб!».

Алас, але це той факт, що багато хто з твоїх «вагових і небайдужих!» або «Я сказав так, щоб ви повинні» привести до розвитку соціопатічної особистості. Подивитися і ви побачите багато чоловіків, які не можуть змусити себе до будь-якої дії.

Чоловік повинен:
Увімкнути.
Подолати себе.
Вивчайте неправильно.
Щоб бути ніжним.
Щоб бути ірдем.
Будь-ласка.
Ви можете відповісти на ваші слова.
Чоловік повинен бути в змозі.

З трирічного віку слід лікувати хлопчика як чоловіка. Коли він впав і кричав в руках (або не падають, але просто гістерики для захоплення нової іграшки) – потрібно поговорити з ним – «Що ти чоловік?» Що ви хочете? Ви розумієте, що в цей момент ви не даєте йому монтаж, але самі? Чи ви лікуєте його як рівний і дорослий?

Я. Дитина повинна лікуватися як дорослим. Це не означає, що ви не повинні грати з ним, не пробачте своїх помилок, не не завадили йому, не посміхатися на нього.

Шість. Дитина може бути неправильною. Він досліджує світ навколо нього і досліджує її межі. Чи знаєте ви, чому чоловіки люблять дітей? Тому що чоловіки просувають кордони цього світу. Чоловік повинен бути тривожним. Він рушійною силою людства. Жінка - це сила збереження, якщо що-небудь.

р.

Ви не можете покарати дитину на помилки. Вони потребують фіксації.
Хім. Сама. Незалежно. Але за допомогою вашої допомоги і інструкцій.

- Ваш номер - Ваш номер. У вас є бос, ви очищаєте власний будинок, ви заповнюєте свій власний будинок.
- Мама дівчина. Чим більше ми допомагаємо їй, тим більше вона задоволена і тим менше вона вирощує.
до Ви закручуємо, відповімо мене.
до Ви можете зробити це самостійно.
- Ви в першу чергу захисника сім'ї.
до І не забувайте. Ми разом.
до Чи є проблема? Потім відбувається її розчин.

Отримати кота.

Кіт, як правило, кращий інструмент для розвитку кінетики у дитини.

І кінетика є основою сексуальності. фраза: сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... Залізо котів сприяє розвитку здатності прасувати / прасувати жінок в майбутньому.

- Чи можу я їздити на велосипеді?
- Ви вирішуєте чоловіка.
- Я хлопчик...
до Тоді ви не можете! Чоловіки можуть і хлопчики не можуть.
Відхилений шифон. За 5 хвилин:
- Я збираюся на велосипеді!
Зайдіть його. Про нас
до Чи можете ви допомогти мені отримати велосипед?
до Це легко. Чи можна ви допомогти мені здійснити?
- Так!
- Приходьте!

Або, наприклад:
- Син, завтра ми йдемо до кінотеатру, потім знімаємо в діапазоні зйомки. Ви з нами?
до Який фільм?
- Для дорослих. Брестська фортеця називається.
до Чи можете ви стріляти спочатку, а потім ви піти в кіно і я піти додому?
- Ноп. Перший фільм Потім стріляти. Це моє рішення. Я заряджу.
Ліворуч думати. Зареєструватися
- Я погоджуюсь.

Захистіть чоловіка від сина, дам!
Неперевершені борони барбі вже переросли своїх попередників.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження