Афоризми! 20 глибоких фраз від Дмитра Нагиєва.

Відомий кінорежисер і шоумен Дмитро Нагієв відомий своєю жорстокістю і образом мачо. Його блискучий розум, неймовірна харизма і специфічне почуття гумору на межі смертності перетворить будь-яку дію за участі в реальній екстраваганці. Секрет сценічного образу Дмитра Нагиєва полягає в тому, що він не грає ролі. Тексти пісень, а це означає: Він дійсно, що він є. Дмитро Нагиєв: «Знімок, що не підтримується реальною особою, буде розсипатися на пил протягом п'ятнадцять хвилин.» Коли я був дитиною, я думав, що я був реальним чоловіком. Я проживала весь життя, намагаючись його перенести. й

Багато дій здаються набагато більш морально, якщо ви подивитеся на них пальцями, які тримають гроші.

У житті любов може підштовхувати чоловіка до будь-яких подвигів, але вони стають безглуздими, якщо двері жінки закривається.

Вона сказала, що щира смертність може замінити хороші олені.

р.

Іноді найкращий спосіб, щоб уникнути мереж, щоб попередити вас.

Для того, щоб бути чесним, у мене є два ідоли для різних випадків. Коли я походжу в тренажерний зал, мій idol є Tarzan, і коли я їсти після шести вечора, Саша Цекальо.

Якщо я прокинув себе з вікна, щоразу я не змогла, я буду витрачати весь життя літати. . й

Ми часто стикаються з непорозумінням інших. Але не думаю, що ці люди проти нас, швидше за все, вони просто самі.

Якщо це питання невідповідності вам, нехай це йде. Якщо ваші почуття сильніші, не робіть це.

Коли я бачу чоловіка з стрічкою, я отримую кіптяву. . й

Визначені ресурси людської гідності.

Подруга, як у любові, люди щасливі, тому що вони не знають правду про кохану людину.

Довжина шлюбу неспроможна пропорційна вартості весілля.

Якщо людина бачить ворожість у всьому, то єдиний спосіб зробити його маленьким другом

У житті кожного чоловіка повинен бути два люди – один і кохана жінка, і я не розумію, як це можна поєднувати в одній людині. Але тільки тому, що я не розумію, це не означає, що це не може бути.

Дні Римо і Джульєта давно пішли, і батьки все ще намагаються вирішити конфіденційність своїх дітей.

р.

Як бачимо, талант Дмитра Нагиєва багатогранний. Він є не тільки великим актором і шоуменом, але і хорошим філософом. А його котирування – гідне місце серед афоризмів великого чоловіка нашого світу. Якщо вам сподобалося заяву Дмитра Нагієва, то поділитися цим записом з друзями.

за допомогою igenno ru