Зосада

Чекаємо Вас за три дні. Виснаження. Немає нічого гірше, ніж очікування і зловживання. Нерви дрібні. Коли це "X" час? Швидке вухо. Патом не встигнути думати. Ще раз.
Чому все це? Я знаю, що майже всі ми вмираємо. Ми тихо вмираємо. Майже всі наші життя були витрачені тільки для цього кисті. Каму хоче це? Смерть життя? Чи варто це?
Набридло очікування. Чому це так темно? Водій повинен відчувати себе. Це дуже невимушено. Як побачити ціль? Здавалося б, що цей обхват не знає всіх нас. О, я хотів би курити... Люди трахаються. Соонові пісні будуть засмаги і воскові. Захопити. Fuck ... як втомилися очікування. Померти мене, теж. Але нехай це буде швидко.
О, прийти на. Наші продукти проціджують і готують. Чи є це? Ось X? Приїхати, чоловік. Ви все Палучізан. Ні? Над тривогою...
День чотири. Після цього прибули армування. Скільки ти? Це занадто багато. Зосада, блія ... кожен, хто переповнений одним питанням: коли? О, знову рух. Чи є надія знову? Ми віримо в тебе. Детальніше час. Приходьте Атак. Зайдіть на яйцеклітину!

Це його. Трава пішла.

Джерело: