СРСР - Ностальгія!

У радянських часи на вулицях мало людей, більше дерев і черги. Ви стоять за картоплею, і вона невелика, як горох, буває з гнать, і ви не можете вибрати, покласти все в рядку, якщо ви починаєте вибрати, продавець починає кричати: «Зробіть все в рядку, тут нічого не забрати!» Ви приїжджаєте до аналізу шапки, а молоко виходить, а залишки лежачи навколо - торрен, лопаються пакети, вибирайте найменший струм і ретельно перетягніть додому. Вони пішли на сметану з їх допомогою, удачі, які мали канати. До речі, розведено сметану.

Туалетний папір завжди в короткому поставці, тому де вони зустрілися з чергою для нього, він відразу став. І вони взяли те, що вони давали (в одну рукою) обмежену кількість товарів. Далі на кріпленому мотузці вішали десять двох валків. І так вони могли приїхати з Москви з кінця. І ніхто не здивував, вони могли б запитати лише про обов’язки: «Чи ви отримали?

Вони принесли ковбасу з інших міст, а потім порубати на пару кілограмів на два тижні - і обсмажити і варити. Не вдалося поставити на сендвіч - навіть під час нічного перевезення з Москви, було зроблено запах, щоб не зіпсувати, після чого покривається кропивою. Ось ковбаси були смачними - Остоманський в натуральній оболонці!

Я ще не пам'ятаю, коли їжа зникла, моя мама купила 10 кг капеліну (не було нічого іншого) і ми їсти тільки капелін з чорним хлібом протягом тривалого часу. Навіть під час нестачі сир готувався, і вже на початку 90-х років вони пішли працювати на збирання в найближчому колгоспі, так як їх котедж ще не був, а також гроші на овочі і фрукти.

Варто відзначити, що ніхто не загинув від голоду, не було бездомних людей в сміттєвих відвалах і залізничних станціях, а також березах. Хоча були довгі черги для квартир, але люди отримали квартири безкоштовно!

Коли не було телевізорів і стрічок, люди, які могли б грати в музичні інструменти, були високо оцінені. І в різних шарах. Баян був відтворений більш простими людьми, гітара, як правило, відігралася романтичними студентами, і богемний віддали перевагу фортепіано. Походив на походах, санг-пісні, поїхали на тури в СРСР, таємно прочитали заборонені літери. Книги можуть бути придбані тільки шляхом проходження відпрацьованого паперу, а також прочитати все шляхом пиття, життя без книг неможливо уявити!

"Валк" пішов до ВДНГ - там в наметах продаються варені ковбаси і кава! Дуже смачно: кава і ковбаса!!!

Нерідко пішло відвідати тільки, щоб поговорити, навіть поїхали до родичів в інших містах. Він був "модний" для відправки посилок поштою з фруктами і солодкими. Листи були написані постійно і кожен відпочинок, привітаний картками або телеграмами. Дітям ходити весь день без страху ман'яків. В нашому часі були, звичайно, ізольовані випадки, але не як страшні.

Я прийшов з Далекого Сходу. Коробка апельсинів була привезена, і ми розкочували їх навколо таких кульок, поки вони сказали, що вони були плоди.

Але в Владивостоку в той час заморожені скибочки продаються на кожному кроці, а в Москві вони ніколи не існували.

Водка була дорогою, звичайно, п'яниці, особливо багато з них розлучилися під Брежнем. Димачі копченої кладки, яка була видана на купонах і, якщо я не помилився, тільки чоловіки. Жінки не допускаються до вживання або диму. Паління і пиття переважно колишніх фронтових солдатів і відвідали табори, але вони лікували пізніми. Ті, хто не впорався з моральним тягаром смертності чоловіків і синів, поки не відвертають.

Нехай люди пам'ятають, що до Хрущовця, тиждень було шість днів: один день неділі. І був декрет шість місяців. Немає одного сати з дітьми до школи. Вони давали розпліднику, які могли - загинув бабуся, було щастя, бо в садах хворіли діти, а хворі оплачені менше. Відпустка - до 15 днів, тому людина, здається, встигли пити.

Я пам'ятаю історію випадкового мандрівника, вона була з Сахаліна. Вони були забиті морським сміттям з Японії, тому вони прогулялися уздовж берега, зібрані його – не через «гарбаж», але тому що його можна використовувати. Коробки, банки та ін. А взуття старі японські туфлі, тому верх вирізати, підошва була лівою, верхівки робили самі. Так не було такого взуття.

Маленькі речі були вимиті вручну, а також постільна білизна та чоловічі сорочки. Було досить недорого, і отримано нижню білизну зірочку і прасувати. Одного разу я не пам'ятаю, де була така красива пляшка в нашому будинку. Що це таке? Добре, змиваємо, думав, що це рідке мило, занурюється як лимон. Тепер я думаю, що це посудомийна машина. У посуді промивають господарське мило - коричневе і пахне, але посуд викроюють, а руки не погіршували, іноді промивають соди і гірчиці. Замість старої футболки губка.

Для догляду за жінками дівчатам застосовують відвари трав. Голова змивається милом, після чого з'явилися шампуні (понад 2 види) - після чого волосся почали виходити. Креми для обличчя були вазеліном і «дітям». Всі жінки були застарілими - з обмоченими обличчями, безформними стрижками. Рарелі, коли жінка була добре втомлена - вони були дружини партії менклатура або дружини босів. Згодом в 70-80-х роках імпорт почав з'являтися, які спекулятори торгували на франтичних цінах - різні синтетичні толстовки з кустичних кольорів, індійських джинсів, польських щіток.

Джинси можуть бути привезені тільки з-за кордону або придбані в спеціальному магазині з грошима, зароблених за кордоном. Джинси для звичайного підлітка були непристойні мрії. Коли мій друг прийшов до армії, він залишив свої джинси. Вона вже зробила, і вона дала мені. Я, з моїм крихітним вистоєм, сходження на них до вух, але гордо перевозив прейного дому - пришити. Щиро дякую за те, що у вас є час. На в'їзді мій потім здивований друг, який був два метри заввишки, чекав мене, він відразу витягнув на своїх джинсах, вони сподобалися, вони залишалися на ньому, і я зміг купити собі джинси тільки тоді, коли я пішов на роботу - вони вартість рівно два своїх зарплат. Але вони були супер-брендовані і чесний продавець дав їм мені фірмовий пакет. Сумка для целофану з написом та розписом риносових ас у джинсах цього бренду - Я насолоджуюсь нею майже більше ніж самі джинси. Тому, що пакети, особливо красиві, не були виготовлені в нашій країні довгого одягу. І вони зберігали своїх щасливих власників більше очей - вони носать тільки без перевантаження і забираючи знизу, отвори приклеюються або припинили.

Ніяких колготки - вони ходили в панчохи, які кріпляться гумками на спеціальний ремінь на талії, або круглі смуги на стегнах, з яких застій крові в ногах. Панчохи були зупинені, якщо рвати, на свята вони одягалися капроном, а на будні дні - х / б. І було також те, що - ажурні колготки! Вони зняли дитячі колготки, відрізають «фут» і щелепно, щоб петлі вийшли з стрілок. Вони пришивають, де відрізають, і петлі розпушувалися до талії, витягуючи колготки.

Для того щоб не змочити восени, спочатку покласти поліетиленовий пакет на ногу, а потім завантажити. Сумки, до речі, змиваються і сушені.

Гігієнічні продукти були запечені! В космосі, і не було нічого підключати зірку в критичні дні! Подруга шахти один раз охарактеризувала її як «перший приїзд червоного календаря». Вона була відпусткою з її бабусям в с. і мала її період. Бабця не мала ніяких додаткових рогів, але з'явилася стара товста книга - "Історія КПСУ", тому друг сидів на ньому - так як вона витікає - так вона мухнула через кілька сторінок, і сіла, поки вона була сильно тече, а вночі вона кладила брудні піддони. А замість колодок використовуються рвані піддони або футболки, вони розрізати на кілька шарів прямокутником і зшити разом. Потім їх промивають (варені), сушені і зберігають в місцях, недоступних для чоловіків і дітей. Вата використовується, загортавши шматочок бавовни в пов'язі і кладуть «то». Це було незручно, звичайно, але що робити, так як держава не мала основних засобів гігієни і нормальної якості догляду за жінками. Вони не думають жінок.

Цей потім з'явився на продаж страшних колодок, до яких пара, що пропонується носити гумову білизну тим, хто має рясні періоди.

Вони говорять, що десь в 20-х роках в селах, жінки, які використовуються для зрізання мохів, збираються такі площі протягом усього року. Що було їх колодки.

Багато людей, які встигали це ставлення до контрацепції - "Я не одружився носити гумки." Багато жінок пішли на аборт як робота.

На радянських презервативах 10 шт. був напис: "зчеплений електронно":

І нарешті:

У супермаркеті з’явилися випадки розфарбовування. Я маю на увазі, це було нормально для людей, які живуть в ніші, що вони не помітили його.

А друг розповів про те, як під час пстрофії жінка одружена за кордоном. І з звички купили продукти харчування, матчі та інші "панчі". І все іноземне село сміється на ньому до одного дня, вони покривають снігом і відрізали від цивілізації. Усе село було видано 10 днів.

Це трахнув СРСР!

浜у 涓 蹇

Джерело: