689
Оренбург: між Європою та Азіями
Наприкінці жовтня ми з колегами по діловій подорожі в славне місто Оренбург.
Ми дуже любимо місто - тихий, спокійний, тому замість запланованих семінарів і майстер-класів ми прогулялися і фотографувалися!
Звіт 45 зображений (в основному з європейської сторони міста)
й Головна
до 1
8am вид на балкон
до 2
Я ще не знаю, яка вулиця ми проживали.
60 років Жовтня =
до 3
По-перше, ми пішли на прогулянку.
На фото я сам, і за спиною Оренбург концертний зал
89426.
Після обіду ми приймали на екскурсію містом.
Ми мали змогу перевірити об’єкти, тому нам довелося «загальнити Європу та Азія» =
Але в цілому це не погано.
до 4
Фото: Вид на національне село
Варто пояснити, що Національне село в Оренбурзі – це кілька садиб – російська, українська, мордовська, казахська, Татарська, Башкір, Чуваш, німецька, білоруська та вірменська. Це люди, які заселяють місто і його територію.
до 5
Національне село, російська сполука.
до 6
Національний сільськогосподарський суд
до 7
Національне село Башкірський суд
Р
до 8
Переглянути
до 9
Казахський суд
Наступний об'єкт нашого туру був комплекс «Вікторія Salute». Музей «Рабочий квартал Амури» Надає велику кількість одиниць військової техніки. Час зробити окрему тему. І тут я поставлю тільки найцікавіші фотографії.
до 10
літак-в
269683
до 10
до 12
BM-21 Град багаторазової ракетно-пускової системи
Для мене, як людина, яка цікавиться військовим обладнанням, цей комплекс здавалося тільки райським.
до 13
до 14
Пам'ятник захисникам міста в центрі комплексу
до 15
Дуже несподіваний склад - знизився німецький літак
Так, у міжгалузях ми приймали до одного з головних визначних пам'яток міста.
Річка Ураль - природний кордон між Європою та Азіями.
до 16
русcкий english
до 17
Міст, де можна переходити з однієї частини світу в інший
до 18
Це смішні слова на екрані.
до 19
Над Уральською річкою стоїть пам'ятник знаменитому радянському пілоту Валерія Чкалова
р.
до 20
Поруч з камерою спостереження, містом і Чкаловом є місцевий музей місцевого лотера.
Випробування стандартного.
до 21
Ох Променад
Як я сказав, що ми трохи працювали на майстер-класах, і я хочу побачити місто.
до 22
Вид з азіатського узбережжя Уралу на європейський
Перехрещуємо річку в фунсулі.
Трихвилинні витрати на задоволення 50 рублів.
до 23
Повернулися до Європи містом.
Р
до 24
міст-перегляд
Азія.
=25=
Трохи колаж.
Стелла в середині мосту.
З одного боку він говорить “Європа” і з іншого говорить “Азія”.
Центральна вулиця Оренбурга радянська. вона пішохода, як Арбат в Москві. але, на мій погляд, на відміну від Arbat, це більш барвистий і оригінальний. збережені торгові будівлі 18-19 ст., кілька магазинів і модних бутіків. так само, як і там, дати вулицю своєрідним шармом.
до 26
Вулиця Радянська
=27=
Медична школа
=28=
і в цьому будинку з 1850 по 1857 рр. навчався відомого казахського письменника і педагога Ібрая Алтинасарина (1841-1889).
Тут ще школа.
до 29
місто-холодильник
481250р.
до 30
А Леніна так молодий.
І молодий Жовтень попереду.
8241554
до 31
нічний-фарба
191068 р.
до 32
Горький
Натюрморт
Після того, як нудьгувати і гасити Москву Оренбург здавалося нам щось схоже на невеликий компактний рай.
до 31
Пам'ятник засновнику міста (Я не пам'ятаю ім'я на мій шаме)
до 3
вуличні музиканти
до 35
місто-холодильник
до 36
барвистість
третій день
до 37
Вежа – це міська бібліотека та архів, неподалік Оренбургського державного університету та каплиці.
=38=
караван-Сараї (моск)
до 39
відновлення
852528.
до 40
Мапа
Р
до 41
Тут був Оренбургський собор в ім'я Казань (Табін) Мати Божої Матері. У 1895 році архітектор А.А.Ященко. У 1936 році. Перед цим хрестом є Будинок радянських народів.
до 42
степ
=43=
Російська православна активна Стара Беліверська церква в ім'я Знака Пресвятої Богородиці. Пам'ятник історії та культури 19 ст.
до 50
ТЦ "Товер" на вулиці Совецька
Дуже затишний кавовий магазин "CoffeeOni", де найсмачніша кава, гарячий шоколад і імбирний чай!
Нарешті, історичний фон.
Оренбург - місто в Росії, адміністративний центр Оренбургської області. населення 538.6 тис. осіб (2005), 28 місце в плані населення Росії.
19 квітня (30), 1743 р. Перша фортеця була заснована 31 серпня 1735 р. на місці сучасного Орського Орського, де назва Оренбурга з'явилася з - "фортеця на річці Орі".
І.І. Неплюєв влітку 1742 р. обрала нове місце, тепер це історичний центр міста. Оренбург був перенесений на сучасне місце в 1743 році. У 1744 році Оренбург став центром провінції Оренбург.
Оренбург був побудований на стику казахських степів і Башкірських земель і став центром російських Оренбургських козаків, створених Емпресом Єлизаветою Петровною. У роки революції і безладності це зазначило неофіційну боротьбу за місто, яка займала ключову позицію на півдні Уралу.
У період з 1938 по 1957 рр. місто було названо Чкалов[1], на честь відомого радянського пілота Валерія Чкалова. Його бронзова скульптура шість метрів висотних на семиметрових тумбах на набережній річки Ураль.
Вікіпедія
Джерело:
Ми дуже любимо місто - тихий, спокійний, тому замість запланованих семінарів і майстер-класів ми прогулялися і фотографувалися!
Звіт 45 зображений (в основному з європейської сторони міста)
й Головна
до 1
8am вид на балкон
до 2
Я ще не знаю, яка вулиця ми проживали.
60 років Жовтня =
до 3
По-перше, ми пішли на прогулянку.
На фото я сам, і за спиною Оренбург концертний зал
89426.
Після обіду ми приймали на екскурсію містом.
Ми мали змогу перевірити об’єкти, тому нам довелося «загальнити Європу та Азія» =
Але в цілому це не погано.
до 4
Фото: Вид на національне село
Варто пояснити, що Національне село в Оренбурзі – це кілька садиб – російська, українська, мордовська, казахська, Татарська, Башкір, Чуваш, німецька, білоруська та вірменська. Це люди, які заселяють місто і його територію.
до 5
Національне село, російська сполука.
до 6
Національний сільськогосподарський суд
до 7
Національне село Башкірський суд
Р
до 8
Переглянути
до 9
Казахський суд
Наступний об'єкт нашого туру був комплекс «Вікторія Salute». Музей «Рабочий квартал Амури» Надає велику кількість одиниць військової техніки. Час зробити окрему тему. І тут я поставлю тільки найцікавіші фотографії.
до 10
літак-в
269683
до 10
до 12
BM-21 Град багаторазової ракетно-пускової системи
Для мене, як людина, яка цікавиться військовим обладнанням, цей комплекс здавалося тільки райським.
до 13
до 14
Пам'ятник захисникам міста в центрі комплексу
до 15
Дуже несподіваний склад - знизився німецький літак
Так, у міжгалузях ми приймали до одного з головних визначних пам'яток міста.
Річка Ураль - природний кордон між Європою та Азіями.
до 16
русcкий english
до 17
Міст, де можна переходити з однієї частини світу в інший
до 18
Це смішні слова на екрані.
до 19
Над Уральською річкою стоїть пам'ятник знаменитому радянському пілоту Валерія Чкалова
р.
до 20
Поруч з камерою спостереження, містом і Чкаловом є місцевий музей місцевого лотера.
Випробування стандартного.
до 21
Ох Променад
Як я сказав, що ми трохи працювали на майстер-класах, і я хочу побачити місто.
до 22
Вид з азіатського узбережжя Уралу на європейський
Перехрещуємо річку в фунсулі.
Трихвилинні витрати на задоволення 50 рублів.
до 23
Повернулися до Європи містом.
Р
до 24
міст-перегляд
Азія.
=25=
Трохи колаж.
Стелла в середині мосту.
З одного боку він говорить “Європа” і з іншого говорить “Азія”.
Центральна вулиця Оренбурга радянська. вона пішохода, як Арбат в Москві. але, на мій погляд, на відміну від Arbat, це більш барвистий і оригінальний. збережені торгові будівлі 18-19 ст., кілька магазинів і модних бутіків. так само, як і там, дати вулицю своєрідним шармом.
до 26
Вулиця Радянська
=27=
Медична школа
=28=
і в цьому будинку з 1850 по 1857 рр. навчався відомого казахського письменника і педагога Ібрая Алтинасарина (1841-1889).
Тут ще школа.
до 29
місто-холодильник
481250р.
до 30
А Леніна так молодий.
І молодий Жовтень попереду.
8241554
до 31
нічний-фарба
191068 р.
до 32
Горький
Натюрморт
Після того, як нудьгувати і гасити Москву Оренбург здавалося нам щось схоже на невеликий компактний рай.
до 31
Пам'ятник засновнику міста (Я не пам'ятаю ім'я на мій шаме)
до 3
вуличні музиканти
до 35
місто-холодильник
до 36
барвистість
третій день
до 37
Вежа – це міська бібліотека та архів, неподалік Оренбургського державного університету та каплиці.
=38=
караван-Сараї (моск)
до 39
відновлення
852528.
до 40
Мапа
Р
до 41
Тут був Оренбургський собор в ім'я Казань (Табін) Мати Божої Матері. У 1895 році архітектор А.А.Ященко. У 1936 році. Перед цим хрестом є Будинок радянських народів.
до 42
степ
=43=
Російська православна активна Стара Беліверська церква в ім'я Знака Пресвятої Богородиці. Пам'ятник історії та культури 19 ст.
до 50
ТЦ "Товер" на вулиці Совецька
Дуже затишний кавовий магазин "CoffeeOni", де найсмачніша кава, гарячий шоколад і імбирний чай!
Нарешті, історичний фон.
Оренбург - місто в Росії, адміністративний центр Оренбургської області. населення 538.6 тис. осіб (2005), 28 місце в плані населення Росії.
19 квітня (30), 1743 р. Перша фортеця була заснована 31 серпня 1735 р. на місці сучасного Орського Орського, де назва Оренбурга з'явилася з - "фортеця на річці Орі".
І.І. Неплюєв влітку 1742 р. обрала нове місце, тепер це історичний центр міста. Оренбург був перенесений на сучасне місце в 1743 році. У 1744 році Оренбург став центром провінції Оренбург.
Оренбург був побудований на стику казахських степів і Башкірських земель і став центром російських Оренбургських козаків, створених Емпресом Єлизаветою Петровною. У роки революції і безладності це зазначило неофіційну боротьбу за місто, яка займала ключову позицію на півдні Уралу.
У період з 1938 по 1957 рр. місто було названо Чкалов[1], на честь відомого радянського пілота Валерія Чкалова. Його бронзова скульптура шість метрів висотних на семиметрових тумбах на набережній річки Ураль.
Вікіпедія
Джерело: