Від клерів до вітрильників

Ми хочемо поділитися з вами сюжетом нашого друга, який 2 місяці тому змінив свій офісний костюм до веала моряка.
Ми довго живемо в Япі, але наші руки не досягли реєстрації. Бажання поділитися сюжетом другу була велика причина, щоб остаточно приєднатися до ваших ран.

25 зображень

Оригінальний запис тут: Натисніть
Ви можете стежити за переміщенням судна в режимі реального часу тут: Cosco Німеччина

р.

Всі Моє!
На півночі Німеччини, це як Gutenmorgen звуки, які в свою чергу не означає хороший ранок, але дуже застосовується в будь-який час доби.

Коли я потрапив до нормального інтернету. По дорозі, на маршруті між Азіями і Європою, тільки Гонконг має можливість будь-якого нормального каналу. Ну, тут розвинена Європа, а з іншого боку, тут промислова титанія. Китай, і Інтернет і не йти ... але все в порядку.

Учора відбулося рівно 2 місяці, як я прибув в постійному русі між старою Європою і старою людиною Китай-бабуя. У два місяці багато і нічого не відбулося одночасно, багато тому, що я вже проїдав півполю по всьому світу і мав багато нової інформації; нічого, тому що поки я не мав ніяких спеціальних інцидентів.

Ми працюємо і будиночок тепер практично незбиране, мешканці Санкт-Петербурга і Москви неодмінно заздрять мене: від місця на робоче місце до мого постіль, не більше 5 поверхів.

Так, я отримую роботу з урахуванням джемів руху, черги в метро і натовпі в трамвайній хвилині і навпіл =), як ви можете побачити тільки всі механіки, капітан і інші офіцери. Так що я їсти середній клас!
Кабіна простора для однієї людини. Невеликий номер в "Хрущовці", але обов'язково більше кухні =
2,2 км

Особливістю є робоче місце. Можливо, тут немає багато хто говорити, багато електроніки і автоматизації присутні, все працює як годинник. Звісно, а також дорогі хороші годинники, іноді потрібно не виконувати і проводити рутинні перевірки всіх операційних систем. Це те, що інженери, механіки, шеф-кухарі та всілякі погані електрики. це як офіс, робочий клас проводить зустріч тут, а потім проходить відповідно до інструкцій, що видаються.
3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

Р

8. У

9. Навігація

р.

У номері двигуна і номер управління двигуном (також називається тут ECR-engine control room) все управляється головними-інжинірингами, росіяни називають цю позицію "grandfather", обов'язково хтось чув це визначення =). Це людина рівня капітана, має 4 спідниці на епаулетах і є богом все, що знаходиться нижче верхньої палуби ( вона також верхня палуба, слово, верхня палуба тільки за визначенням). За схемою підлог, це найнижча, але помітно історично розвинена. Для майбутнього - якщо бос наказує вас /телів, які ви повинні зробити це відразу і чітко =)
Далі є 2 механіки - 3 лижі. Цей перець повинен стежити за роботою головного двигуна, але на нашому кораблі він надмірно жирний німецький, пізній п'яльник. Він сидить в ECR весь день і палички в комп'ютері.
Проводиться електричний 2.5 лиж. Він все працює! Всі системи безпеки, навігація, стабілізація, контроль, рульове управління, рух, сходження і спуск, навіть небо, навіть Алла. Так як у нашому віці важко уявити повністю механічну систему, вона повинна бути завантажена пальцями малюнків і схем. Якщо щось відбувається десь, то вони спочатку зателефонують йому, а лише тоді вони починають з'ясувати, що сталося ) такі випадки невеликі. Дуже важлива людина на кораблі і протягом 20 метрів корабля. Його фото нижче насправді хороший хлопець і дуже досвідчений інженер. Він говорить і пояснює багато мені. Подаруйте йому рахунок.

10.

11.

12.

Далі 3 механіки. 2 лижі - відповідальні за дизельні генератори, а також інші пов'язані з
4 механіки. 1 slick - його бізнес-очисники та паливна система в цілому. Ми робимо це Патрик, і ми називаємо його Елеком-Проблемою =. Завжди "love" дідусь за шоале та інші недоліки =)
Це кінець інженерів в машині. У моряках слідують мотористи, або хто знає, як перевести їх, в штатному столі вони йдуть як «нафти», хлопці на пікапі роблять багато різних робіт. Досвід роботи. філіппінки.

Що стосується решти екіпажу, то є ще просто життєрадісна палуба вітрильників, під керівництвом катерів =) зазвичай хороші хлопці, їх завдання полягає в тому, щоб забезпечити чистоти корабля, тримати годинник з офіцерами і допомогти з зволоженням та іншими навантаженнями.
На їх території знаходиться палуба.
13.00 р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

Так само, як я сказав, що ті ж філіппінські моряки допомагають офіцерам стежити за мостом, Ельк називає палубні офіцери "Біокулярно-гуїс". Назва дуже характерна, бо скільки разів ми з'явились на місті, офіцери не помітили для іншої окупації. Виключно флаксування (або манжети) в бінокулярах =.
Ці каперси підпорядковані капітану трьох: головного, другого помічника та третього помічника. Що таке прецзель!
Однак міст більш презентабельний, ніж ECR, і в цілому є прохолодний вигляд, просторий і затишний.

17.00 р.

3250Р. 3700Р.

18 років

19.00 р.

Зрозуміло, проте, за два місяці Я ніколи не турбувати російської мови на кораблі, і в цілому я відчуваю себе як в німецькому таборі десь на Філіппінах, половина німців, половина філіппінок і мене.
Тим не менш, він повинен бути прийняти, що мій новий Центральний Азіатська друзі були надзвичайно дружніми, багато других, ніж німці (останнє, ймовірно, все ще тримає зчеплення для сорока). Так ви не повинні бути нудними, час і місце вигідно розпоряджатися тихим відпочинком або спортом, у вільний час.
20.

21.

Вітальня.
22.

Отже, що робити крім роботи, питання не варто. До речі, довелося змінити стиль одягу трохи, тому сорочки все ще на полиці. =) На даний момент я одягаю в модних стилістах E.R.

23.

24.

р.

Ось як ми живемо, протягом 2 місяців, до речі, робочий день ми маємо від 8 ранку до 17 вечора щодня, неділя до 12. Немає вихідних. Багато роботи, маленька розмова. Середня температура на маршруті +32, вологість тричі вище Санкт-Петербурга. Так, в рідкісних моментах роботи на палубі, через 30 хвилин досить вологий. При роботі в триманні досить 10 хвилин (температура в триманні зазвичай вище 5-7 градусів, а вологість через випаровування вище). Порівняно, це еквівалент роботи в охолодженні пари в російській бані після попередніх відвідувачів дав парк хороший постріл. Як ми живемо.

За минулий період вдалося зловити 2 партії, першим був 9 травня. День батька для німців. А, незалежно від того, як ми знаємо, що 9 травня є абсолютно різним відпочинком, але я не співала «Забути до слов’янського» і не танцював яблуко на палубі. =) Детальна історія в наступному випуску. Ну, я повинен запустити. Всі ярмарок вітру і 13 коробок ромба!
25. Останній.

619863р.

Джерело: http://