Як подорожувати в Японії, фото

浜у 涓 蹇

Виявляється, що Японія важко дістатися до. Ви не можете просто отримати візу, забронюйте готель на перший вечір через «Експедію» та поїдете за межі країни. По-перше, вам потрібно знайти туристичне агентство, яке хоче взяти гроші (і, це виходить, не потрібно це). Тоді ви повинні з'ясувати маршрут, шукаючи на мапі. І всі готелі повинні бути оплачені в Москві на подвійному тарифі, оскільки японське МЗС вимагає того, що все відомо заздалегідь - де і коли ви будете під час усього перебування.

Після цього мозкового миття, сторінка в паспорті буде прикрашена візою з вишневими цвітками і фотографією (нехай це на візі, незважаючи на те, що вже в паспорті сам - таємниця).

Я не знаю багато про Японію. Стандартний каша загальних появ, журнал нотує про електронні новинки, випадковий словник (sushi-Hiroshima-Mitsubishi-shuriken-harakiri-kamikaze) і звіт від Міжнародної програми Панорама, виданий як дитина, що контролери трафіку в Токіо зносних респіраторів і кисневих станцій з'явилися на вулицях, так погано з трафіком. Я також пам'ятав програму про гумові вироби на вітринах, про успіх чебурашка і Татуської групи. Японія в моєму розумі була ідеальною як місто Мартин, це було важко для мене, щоб уявляти тріщину в асфальті, нехай єдиний марстер на японській території. Єдине слово, яке я спеціально вивчився для поїздки, є аригато (вказом на обох з останніх двох струганих для вибору).

З літака Хабаровськ летить в аеропорт Нігата. За прибуття виявилося, що в Японії ви можете вимкнути телефон і забути його, тому що немає GSM. Всі японські телефони призначені для сторонніх мереж, всіх складок і всіх розмірів цегли. У розкладеній формі - як дві цегли.

23 фотографії

Як подорожувати в Японії, фото Габаритний зображення

В аеропорту банкоматі знаходиться банкомат. Під час всієї поїздки я зустрів ще п'ять банкоматів, але ніхто не хотів працювати з картою. Виявилося не жирно, тому що ви можете придбати практично все з картою, крім квитків на колесо Ferris. Всі графічні та навігаційні інтерфейси в Японії дивовижні, і всі комп'ютеризовані є страшними. Почати з того, що номери банкоматів розташовані в рядку, а не звичайний блок, і закінчуючи машинами з м'якими напоями, з яких придбана пляшка може тільки отримати бірки професіонала, розмістивши перед рукою. Аборігіни сказали, що якщо ви купуєте два банки одночасно, ви не отримаєте їх на всіх. Я зробив, і я зробив. Два банки, як правило, блокують один одного, і тільки натуральна персентність дозволяє десять хвилин, щоб взяти народження в кулеметі, забравши його руку в невидимому вомбі. Банкомат, до речі, не знає, як давати гроші в людський спосіб. Спочатку я просто не знаю, де він віддав їм, хоча голос сказав мені не залишити нічого за «Ви залишили щось позаду!». Після ретельного вивчення всієї поверхні я знайшов відкритий вугр, з якого на мене шукали десять тисяч ¥ (товщину векселя становить 50 мкм). Зовні, місце, де отримано банкноти, нагадує всередині принтера, в якому папір кинув.

Взяти таксі до станції. У таксі є монітор невідомого призначення і мережива серветки, які покривають всю каюту, включаючи двері.

Японці знають дивно трохи англійської мови.

3-х годин від Niigata на Shinkansen до Токіо. Шинкансен ("нове шосе") - залізнична система швидкісних широкогабаритних (за японськими стандартами) експрес-поїздів. Незважаючи на те, що локомотиви схожі в дизайні до шламів, перевезення не дивно (і чітко не досягають комфорту і начинки нового Симпенса, який я поїхав в Німеччині). На фото всі чотири локомотиви різні.

Але це не заважає їм поцілунок.

Як подорожувати в Японії, фото р.

Коли я отримав в Токіо і пішов з поїзда, це не пологів. Кожен другий при різних швидкостях, на різних рівнях, на одному з трас, поїздів різних типів пропускаються - від метро до поїздів і суперекспресів. Ока, яка звикла бачити максимум двох поїздів в русі, не встигає контролювати одночасно рухомі предмети. Пристосувати протягом п'яти хвилин, незаконно курити на майданчику.

До речі, весь час був там, температура не падає нижче 30 ° С. Можна запустити з одного напою машини на інший.

Це типова центральна вулиця великого міста вночі (у цьому випадку Токіо). Ширина всіх знаків стандартизовано так, що немає ніякого дискотека.

Навіть на вулицях є величезна кількість людей, які працюють просто вражає своєю безглуздістю. Ось особлива людина з знаком. Його робота полягає в тому, щоб стояти і тримати знак.

Майже всі туалети електрифіковані. На боці окулярів знаходиться панель управління нагрітою стілець і біде. З нагрітою стілець прозорий - він працює як нагрітий кермо. А ставка - це кнопка, натискання якої встановлює рух особливим щитом, з якого потік теплої води йде прямо на ас. А над зливним баком, шайбою виготовляють так, щоб після зливу водою, яка все ще повинна потрапити в бак, можна мити руки. Бриліант.

Але в місті електрика вражає примітивністю. На декількох центральних вулицях ведеться підземелля. Але візьміть крок біля - і ви побачите вражаючу картину: всі дроти висять на стовпах, як якщо на дворі початку XX століття. У той же час спеціальні ліхтарі можуть навіть бути зроблені для цієї вулиці, яку ви не знайдете в місті більше, тобто вони подобаються про появу міста.

Всі ліхтарі трафіку мають синє скло. Сяє зелений. У всіх містах (крім Niigata) дорожні вогні горизонтальні.

Вони чудово доглядають за сліпим. Здається, що кожен другий повинен бути сліпим - на всіх тротуарах викладені спеціальні доріжки з кодуванням: прямі лінії - дорога, бампи - увага.

У хмарочосі:

Імперський палац в Токіо не здивував мене. Не вдалося вистріляти там, як вона повинна, тому що лінза була втомлена від перепаду температур (кондій - це запікання в готелі, а страшне смаження на вулиці). Я пішов на злочин, розтираючи оптику з двох сторін футболкою, але конденсація, утворена на внутрішніх лінзах. І пішов до Кіото.
На поїзді були туалети в двох стилях - Західний і східний (як зазначені ознаки на дверцятах). Не потрібно описати туалет в західному стилі, а унітаз на Сході виявився точкою в підлозі, як і в бараках. Місцеві жителі, як це краще.

Станція в Кіото заслуговує окремого фотозвіту. Залізничні траси розташовані внизу, і над ними побудовано гігантський корпус, який містить кілька готелів, торгових центрів, купе магазинів, ресторанів, ескалаторів і скульптур. У верхній частині цього знаходиться оглядовий майданчик, розмір пари тенісних кортів і засмаги. До станції можна побачити місто, очевидно, тільки в Кіото. До станції можна дістатися:

157380

У Кіото було відкрито режим імперських резиденцій, для яких необхідно замовити дозвіл на кілька днів через Міністерство закордонних справ. До них відвідалися резиденції, але нічого не знайдено.

Як подорожувати в Японії, фото Габаритний зображення

Там немає натяка на групу Тату. Але на стійці між термінатором і Гаррі Поттером, нарешті, з'явився «Чебчрашка».

Всі буддійські храми прикрашені тампонами.

Не видно кілька паркувальних місць, але не видимі джеми.

Три дні в Кіото пройшли неочікувано.

Наступного дня пішов до Осаки. Колесо Феріс, зображений над електричними полотенами, сидить над сьомимим поверхом солоду. Так, не вписався нижче.

20.

Перегляд коліс:

Вулиця біля ринку:

Наступного ранку я пішов в аеропорт, щоб літати в Нігата, звідки довелося літати до Владивосток протягом декількох годин.

В аеропорту вперше зустрілася з нерозривною японською педантрі. Рентгенівський продемонстрував світильники в багажному відсіку та металодетектору на мене. Місцеві правила проїзду, які пасажир може мати більш легкий. Альона. У кошику було подано інші п'ять незаконних Я попри те, що відмовлявся дати їм в аеропорт. Я помітив, що правила. Я наполегливо показав незгоду полоіту з порушенням правил. Ми не погоджуємось, але наполегливо зустрілися з їх впевненістю у початковій незгоді. У свою чергу, охоронці, рушійні керівники, депутати та інспектори курорту. Я не можу навіть принести другий запальник, незалежно від того, скільки я хотів. Нарешті, все це Politeness fucked мене вгору і я летю до Niigata.

Перед польотом на захід було кілька годин, які проводили покупки журналів, японська версія карти світу (Європа і Росія зліва, Японія в центрі, Америка праворуч) і катання на полю спостереження. Я теж радий перехрестям.

Джерело: