Як подорожувати в Японії, фото

浜у 涓 蹇

Виявляється, що Японія важко дістатися до. Ви не можете просто отримати візу, забронюйте готель на перший вечір через «Експедію» та поїдете за межі країни. По-перше, вам потрібно знайти туристичне агентство, яке хоче взяти гроші (і, це виходить, не потрібно це). Тоді ви повинні з'ясувати маршрут, шукаючи на мапі. І всі готелі повинні бути оплачені в Москві на подвійному тарифі, оскільки японське МЗС вимагає того, що все відомо заздалегідь - де і коли ви будете під час усього перебування.

Після цього мозкового миття, сторінка в паспорті буде прикрашена візою з вишневими цвітками і фотографією (нехай це на візі, незважаючи на те, що вже в паспорті сам - таємниця).

Я не знаю багато про Японію. Стандартний каша загальних появ, журнал нотує про електронні новинки, випадковий словник (sushi-Hiroshima-Mitsubishi-shuriken-harakiri-kamikaze) і звіт від Міжнародної програми Панорама, виданий як дитина, що контролери трафіку в Токіо зносних респіраторів і кисневих станцій з'явилися на вулицях, так погано з трафіком. Я також пам'ятав програму про гумові вироби на вітринах, про успіх чебурашка і Татуської групи. Японія в моєму розумі була ідеальною як місто Мартин, це було важко для мене, щоб уявляти тріщину в асфальті, нехай єдиний марстер на японській території. Єдине слово, яке я спеціально вивчився для поїздки, є аригато (вказом на обох з останніх двох струганих для вибору).

З літака Хабаровськ летить в аеропорт Нігата. За прибуття виявилося, що в Японії ви можете вимкнути телефон і забути його, тому що немає GSM. Всі японські телефони призначені для сторонніх мереж, всіх складок і всіх розмірів цегли. У розкладеній формі - як дві цегли.

23 фотографії

Габаритний зображення

В аеропорту банкоматі знаходиться банкомат. Під час всієї поїздки я зустрів ще п'ять банкоматів, але ніхто не хотів працювати з картою. Виявилося не жирно, тому що ви можете придбати практично все з картою, крім квитків на колесо Ferris. Всі графічні та навігаційні інтерфейси в Японії дивовижні, і всі комп'ютеризовані є страшними. Почати з того, що номери банкоматів розташовані в рядку, а не звичайний блок, і закінчуючи машинами з м'якими напоями, з яких придбана пляшка може тільки отримати бірки професіонала, розмістивши перед рукою. Аборігіни сказали, що якщо ви купуєте два банки одночасно, ви не отримаєте їх на всіх. Я зробив, і я зробив. Два банки, як правило, блокують один одного, і тільки натуральна персентність дозволяє десять хвилин, щоб взяти народження в кулеметі, забравши його руку в невидимому вомбі. Банкомат, до речі, не знає, як давати гроші в людський спосіб. Спочатку я просто не знаю, де він віддав їм, хоча голос сказав мені не залишити нічого за «Ви залишили щось позаду!». Після ретельного вивчення всієї поверхні я знайшов відкритий вугр, з якого на мене шукали десять тисяч ¥ (товщину векселя становить 50 мкм). Зовні, місце, де отримано банкноти, нагадує всередині принтера, в якому папір кинув.

Взяти таксі до станції. У таксі є монітор невідомого призначення і мережива серветки, які покривають всю каюту, включаючи двері.

Японці знають дивно трохи англійської мови.

3-х годин від Niigata на Shinkansen до Токіо. Шинкансен ("нове шосе") - залізнична система швидкісних широкогабаритних (за японськими стандартами) експрес-поїздів. Незважаючи на те, що локомотиви схожі в дизайні до шламів, перевезення не дивно (і чітко не досягають комфорту і начинки нового Симпенса, який я поїхав в Німеччині). На фото всі чотири локомотиви різні.

Але це не заважає їм поцілунок.

р.

Коли я отримав в Токіо і пішов з поїзда, це не пологів. Кожен другий при різних швидкостях, на різних рівнях, на одному з трас, поїздів різних типів пропускаються - від метро до поїздів і суперекспресів. Ока, яка звикла бачити максимум двох поїздів в русі, не встигає контролювати одночасно рухомі предмети. Пристосувати протягом п'яти хвилин, незаконно курити на майданчику.

До речі, весь час був там, температура не падає нижче 30 ° С. Можна запустити з одного напою машини на інший.

Це типова центральна вулиця великого міста вночі (у цьому випадку Токіо). Ширина всіх знаків стандартизовано так, що немає ніякого дискотека.

р.

Навіть на вулицях є величезна кількість людей, які працюють просто вражає своєю безглуздістю. Ось особлива людина з знаком. Його робота полягає в тому, щоб стояти і тримати знак.

Майже всі туалети електрифіковані. На боці окулярів знаходиться панель управління нагрітою стілець і біде. З нагрітою стілець прозорий - він працює як нагрітий кермо. А ставка - це кнопка, натискання якої встановлює рух особливим щитом, з якого потік теплої води йде прямо на ас. А над зливним баком, шайбою виготовляють так, щоб після зливу водою, яка все ще повинна потрапити в бак, можна мити руки. Бриліант.

Але в місті електрика вражає примітивністю. На декількох центральних вулицях ведеться підземелля. Але візьміть крок біля - і ви побачите вражаючу картину: всі дроти висять на стовпах, як якщо на дворі початку XX століття. У той же час спеціальні ліхтарі можуть навіть бути зроблені для цієї вулиці, яку ви не знайдете в місті більше, тобто вони подобаються про появу міста.

Всі ліхтарі трафіку мають синє скло. Сяє зелений. У всіх містах (крім Niigata) дорожні вогні горизонтальні.

Вони чудово доглядають за сліпим. Здається, що кожен другий повинен бути сліпим - на всіх тротуарах викладені спеціальні доріжки з кодуванням: прямі лінії - дорога, бампи - увага.

У хмарочосі:

р.

Імперський палац в Токіо не здивував мене. Не вдалося вистріляти там, як вона повинна, тому що лінза була втомлена від перепаду температур (кондій - це запікання в готелі, а страшне смаження на вулиці). Я пішов на злочин, розтираючи оптику з двох сторін футболкою, але конденсація, утворена на внутрішніх лінзах. І пішов до Кіото.
На поїзді були туалети в двох стилях - Західний і східний (як зазначені ознаки на дверцятах). Не потрібно описати туалет в західному стилі, а унітаз на Сході виявився точкою в підлозі, як і в бараках. Місцеві жителі, як це краще.

Станція в Кіото заслуговує окремого фотозвіту. Залізничні траси розташовані внизу, і над ними побудовано гігантський корпус, який містить кілька готелів, торгових центрів, купе магазинів, ресторанів, ескалаторів і скульптур. У верхній частині цього знаходиться оглядовий майданчик, розмір пари тенісних кортів і засмаги. До станції можна побачити місто, очевидно, тільки в Кіото. До станції можна дістатися:

157380

У Кіото було відкрито режим імперських резиденцій, для яких необхідно замовити дозвіл на кілька днів через Міністерство закордонних справ. До них відвідалися резиденції, але нічого не знайдено.

Габаритний зображення

Там немає натяка на групу Тату. Але на стійці між термінатором і Гаррі Поттером, нарешті, з'явився «Чебчрашка».

р.

Всі буддійські храми прикрашені тампонами.

Не видно кілька паркувальних місць, але не видимі джеми.

Три дні в Кіото пройшли неочікувано.

Наступного дня пішов до Осаки. Колесо Феріс, зображений над електричними полотенами, сидить над сьомимим поверхом солоду. Так, не вписався нижче.

20.

Перегляд коліс:

Вулиця біля ринку:

Наступного ранку я пішов в аеропорт, щоб літати в Нігата, звідки довелося літати до Владивосток протягом декількох годин.

В аеропорту вперше зустрілася з нерозривною японською педантрі. Рентгенівський продемонстрував світильники в багажному відсіку та металодетектору на мене. Місцеві правила проїзду, які пасажир може мати більш легкий. Альона. У кошику було подано інші п'ять незаконних Я попри те, що відмовлявся дати їм в аеропорт. Я помітив, що правила. Я наполегливо показав незгоду полоіту з порушенням правил. Ми не погоджуємось, але наполегливо зустрілися з їх впевненістю у початковій незгоді. У свою чергу, охоронці, рушійні керівники, депутати та інспектори курорту. Я не можу навіть принести другий запальник, незалежно від того, скільки я хотів. Нарешті, все це Politeness fucked мене вгору і я летю до Niigata.

Перед польотом на захід було кілька годин, які проводили покупки журналів, японська версія карти світу (Європа і Росія зліва, Японія в центрі, Америка праворуч) і катання на полю спостереження. Я теж радий перехрестям.

р.

Джерело: