Автори:
Ми запрошуємо вас їздити майже на південь, до Очамчири, щоб зніматися на пару днів і назад. Ми поїхали і ходили трохи по Сухумі.
Але все в порядку. Ось деякі фотографії та короткі коментарі про подорож.
Прибуваючи пізно ввечері в Адлері, я пішов до прикордонного готелю. Це вид з вікна вранці. Російсько-Абхазьке кордон 200-300 метрів праворуч.
Приміщення було чистим і затишним, навіть бідним, але не радянським. Але в ванній кімнаті розкіш: лебеді, червона ванна.
З готелю є бордюр, він також має магазин і склад різних товарів.
Вхід до готелю через цей двір.
Ми перехрестили кордон, познайомили людей і поїхали на дуже південь, зупиняючись на шикарній кав'ярні з столиками в бамбуковому гаві. Ось історія я відправив назад, коли я там:
Вранці ми посидимо в приємній кав'ярні. Ми сидимо на вулиці, їсти маалігу (бу!), хачапурі і шабаб (юм-юм), раптом є гучне звучання гармати і гілок крихти поруч з нами для кращого ефекту. Ми проціджуємо, ви знаєте, і ми починаємо шукати. Ми вже оплачували рахунок, і практично завершили його, але тільки в разі, якщо ми залишаємо на задньому дворі. Коли ми залишаємо, щасливий абхазьян познайомився з нами, говорить про те, що і у відповідь на нашу «що це було» безпосередньо і неспішно відповідей: «У нас є кафе тут, а деякі коти приїхали на дах, не ходять на її столи і сходження на кухню, ПРЕСТРЕЛІЛЛЯ. й
Одна з вулиць Очамчири, щось фіксоване, щось не.
Чудова особливість Абхазія. Всі сидять, ніхто не потребує нічого і нічого не проціджує, таке враження, не може процідатися.
Ну, карусель впав п'ятнадцять років тому, добре, він не турбуватиме всіх і лягає на власній. Будинок розсипається, щоб бути ним.
...
Типове фарбування. Одна з будівель міської адміністрації: половина будинку цивільна з склопакетами, а інша половина, як можна побачити.
Автомобілі, але дорогі зустрічаються, добре і ліхтарі, які встановлюються, щоб бути красивими.
Хтось в машині збитий в високий, і дрібно.
У тралі одночасно лежати зайві фарби, трафарети, знаки з вуличними іменами.
Я майже застроюю одну з карт пам'яті.
Двоповерхові будинки з радянських часів, тому що тут, в Грузії, можна було побудувати приватні двоповерхові будинки.
р.
...
...
...
Це те, що виглядає національна страва – Мамалига. Я не схожий на це.
р.
...
- Уг! Що ви збираєте фотографії?
до Цікаво. Я фото туристи приїжджає сюди, приноши гроші, бо вони тільки йдуть до Гагра і не знаю, що це добре тут.
- Ах! Всі права. Але подивіться, головне, що Грузини не отримують фотографії.
Це приклад стандартного діалогу, яке майже слово для слова було повторено більше одного разу на добу. Вони постійно просять, намагаючись продати будинки і ділянки.
Звичайно, ніхто не хоче працювати. Він хоче, щоб туристи приїхати сюди зараз і принести гроші, добре, або принаймні продати деякі дилапсовані будинок з сюжетом, непристойно після вильоту Грузинських багато руїн, будучи руїнами все ще належить до когось. Внесок розподіляється на населення типу. Тим не менш, це населення не має можливості, ні бажання нічого робити з будинками. Вони є.
...
...
І колись на цих вулицях були натовпи туристів, з'явилися потоки автомобілів, так, за місцевими історіями, наприклад, в сезоні кілька хвилин довелося стояти на світлофорах, щоб перетнути вузьку вулицю.
Місцеве населення періодично проходить через вулиці, але щільність поселення залишає бажати кращого, а деякі в таких областях більше половини будинків просто порожні.
У радянських часів були приватні будинки.
...
р.
Так вони живуть - половина будинку опускається окремо, а половина будинку з склопакетами
...
Гарбаж всюди! Я не думаю, що хтось збираю його.
Ну, вони витягають, звичайно, все, що ще не було витягнуто з одного сайту на інший. Ферма буде робити.
...
...
В дорозі до станції, як тільки було заблоковано вагонами і громадським транспортом.
Уся територія була зайнята таксі.
...
...
...
Грузинська назва станції була відремонтована. Вони залишили тільки Абхазь і російський.
...
Зрозуміло, станція метро все ще має стаціонарний номер. Все інше занедбане.
(доб. 7)
...
р.
Пам'ятник на площі вокзалу
774844
Місцеві люди, як правило, гостинні. Починаючи говорити про життя і запрошувати вино напою.
Загальні види міста з незакінченним високоросійським
...
...
У глухих вуличних кафе можна посидіти вогонь, над яким м'ясо вариться. Пити кави заварити в Туреччині (дуже смачно!)
Ви можете подивитися на неї з м'ясної точки.
Поранений залізниця біля кордону Грузії.
Виявляється, з Абхазія до Грузії є мікроавтобуси (!). Як вони пояснили мені, з одного боку, Грузія вважає це її територію і не допустити її, але з іншого боку, мікроавтобуси все ще йдуть в круглому вигляді і навіть зраді в одному місці. Під час дощів і паводків рух зупиняється самостійно.
А з Грузії прямо через Абхазія вантажівки (!) фаршировані зеленню. Що таке зеленню? Це багато роботи!
Складання статуї при виїзді Очамчира. Не Церетелі-ли? Вона звернулася до своєї молоді.
Габаритний зображення
І нарешті, давайте мені показати вам трохи Сухумі:
р.
Відомі станції
452768
Будинок навпроти.
...
Людина з великою камерою (і я мав два з мене) завжди підозрілий. Поки я ходив по станції, на відстані 50 метрів, деякі Абхазіані завжди ходили за мною і дивилися в місці-бланкового діапазону, без западу. Що він хотів і чому він не запитав.
...
Сухумі суди
Лука в колекції
Пам'ятник Леніну був демонтований, а пам'ятник залишився.
На тій же площі підійшло два комплаканти «індигенозні жителі», оскільки вони ввели себе, і почали наполягати гроші. Вони не сказали грошей, залишають все в машині. На машині з'явився автомобіль, він продовжує битися. Одне з нас тягне 50 рублів, менше не було, і через вікна простягається, до якого він отримує дивовижну відповідь: «І дати 100!». "Ви не хочете зробити те, що ви хочете!" І ми рухаємось різко, до висихання «Стоп! добре, щоб землю!"
Ось чому ця сцена для мене буде пов'язана з локальною психікою протягом тривалого часу. Так само замість того, щоб, як і раніше, отримати майже дві пляшки місцевих шашликів... але ні, і залишити ніщо.
через usolt
Джерело: http://