Абхазія очима фотографа Алексей Корлитов

Якщо мій склероз не змінює мене, то були повідомлення про Абхазію на YAP, а інформація про країну вже була розміщена, тому я не зосереджуся на фактах. Просто слова і красиві фотографії.

Давайте підемо. 35 фото Абхазії Алексей Корабельв.

до 1

Абхазія живе в рай в пам'яті. Мабуть, через його близькість до двох величезних елементів – море і гори – кожна новина чула тут океанічна. Apsny в Абхазіні - країна душі. Є багато дива: труна одного з учнів Христа, спекотна весна, яка дає молоді, сталактитів скручуються кільцями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Абхазія мовчить. У всьому світі є римінація, і вона мовчить. У будь-якому місці є землетруси, пухирі, повені, і на цій землі сонце світиться і нічого не буває. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

до 2

Абхазіян закликав своїх земель АЕСНА, що в Абхазії означає «Ленд душі». Це, звичайно, справа для багатьох росіян, які прийшли в контакт зі своєю природою, гостинністю і святинами.

до 3

45000 р.

Все близько. Бое. Перфум. Море. Ви просто зможете чути.
Зростання духу і глибини пристрасті – життя в Абхазії лежить між цими двома небезпечними перепадами.

до 4

Перш за все, ви гостро відчуєте, що створення світу тільки закінчилося тут, і Господь ще не встигнути піти далеко. Невидима стека людських душ, в які переплетені нитки спокуси і висока оксамитування.

до 5

Море зникне ввечері, спалюється сонцем. Наповнювач заповнює морську ашею, і я розповість вам, що це з тієї темряви, що наші найяскравіші мрії народжуються.

до 6

Apsny є давньою поетичною назвою Абхазія. Ми не знаємо чи не забулись. До таємничої фортеці Гумітіна приєднується тисячолітній Besletsky Bridge. І зберігся замок об'єднання царя Ватута на тлі гірських хребетних з далекого X століття.

до 7

12

Життя в Абхазії протікає повільно, згідно всіх каньйонів курорту. Робочий день посадових осіб триває до обіду. Далі все зупиняється: міські автобуси зупиняються пішки, є спокій і спокій. Але це до середини червня, поки починається спекотний сезон.

до 8

Сірі вершини Кавказу, теплий бірюз, і в сонячній погоді майже небесно-блакитний море, гірські кристали потоки річок і водоспадів, різноманітні рослини, деякі з яких не знайдені в будь-якій точці світу (наприклад, Піцунда реліктовий сосни), чиста питна вода, цілюще повітря - це просто невеликий перелік особливостей Абхазії.

до 9

Абхазія є давньою християнською країною. Восьмому столітті Абхазіан створив православний стан на цій землі, в якому з благословення Візантійського Патріарха була створена Абхазьська автокефальна церква. Єпископ Стратофіль Пицунда взяв участь в одному з Огіркових рад.
Згідно з церковною традицією, насіння християнства привозили до Абхазії в першому столітті Апостолами Андрієм Першокласним і його супутником Симон Кананітом.

до 10

Абхазія може розглядатися по-різному. Але не можна залишатися байдужим до неї.

до 10

до 12

Р

до 13

до 14

до 15

до 16

до 17

до 18

до 19

до 20

до 21