Абхазія (морська), Вірменія (абрикоси)

Моя дружина збила свою згоду на море. Я не можу лежати в одному місці протягом тривалого часу, я люблю динамічне свято, і тому ми вирішили піти в Абхазія морем, а потім до Вірменії для абрикосів, просто в часі для сезону.

Я пішов з сім'єю, і другом в аналогічному складі. До нас приїхали тільки сім'ї поїздів (маленькі діти, вони будуть важко піддаватися дорозі), і ми разом на 2 автомобілях поїхали.
Маршрут вийшов наступним чином: Москва-Ростов-Краснодар-Югба-Сохі-Піцунда (Абхазія)-Сохі-Туапсе-Маікоп-Владикавказ-Тбілісі (Георгія)-Єренван (Armenia)-Москва.
Понад 7 тис. км. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як кажуть, краще побачити один раз.

50 зображень.

р.

Не доходячи до Ростова до брухтного джему перед сайтом, де під час реконструкції автомагістралі. Десь навколо Тарасовського. Місцеві хлопчики побачили через чіп і на 300 р. показали «детур кори на асфальті».

По суті, хлопці супроводжуються кромкою ферми, де почалися більш менш нормальні грунтовки, показали напрямки і спускалися назад. Посада швидко перетворилася в дуже благополучну дорогу, в місцях маршового персонажа. Я думаю, що драйвери, які придбали «асфальт-детур» і полові седани – сильно одяг. Тим не менш, джем трафіку було порівняно швидко, заощаджуючи хоча б пару годин.

І ось сайт, де відбувається реконструкція. На трасі є кілька. Я не фахівець, але вони роблять його на совісті. Новий розділ зліва, над старою доріжкою. Принаймні до місця, де все зроблено протягом тривалого часу, це задоволення. І дайте тим, хто простягнув наші дороги з жовчю: є хороші, і ми знаємо, як зробити.

Ми входимо до Краснодарської області. Я повинен сказати, що краса тут особливий. У цих частинах, до речі, слухайте радіо одне задоволення: море відмінної російської музики. Увімкніть на "Козацький Дон", тапочки на підлогу і полетіти в чудовий настрій! Тільки, відходячи від Москви, ви дійсно розумієте, що сміття і на якому космічні ваги заливають в наші голови щодня через медіа. І тут ви будете звільнені від фетерів, чистого повітря, душевного радіо.

На трасі є безліч ознак, що випускаються за правильні стандарти поведінки. І, я повинен сказати, це працює: на дорозі немає пельменів і бруду.

Російська мова.

Роботодавці розширюють доріжки. Припустимо, що вони кладуть грунт і гідроізоляцію.

І це буде так. Тексти пісень, а це означає: Це прекрасний, це не так?

Приготуйте до джемів у Краснодарі. У нас є хороший час. А ввечері з'явилися гори Кавказу (західний край хребта). Єдина дорога до Абхазія через Сочі. Коли Абхазія була частиною Грузії, можна було дістатися з іншої сторони, але після 08.08.08 кордону з Грузинськими

Десь за цими горами Чорного моря.

Дорога в Джагба хороша, широка, з одним провулком посередині, право на використання якого проходить періодично. Зручний для перекриття. Море відразу зрозуміло:

Є сотні.

Є люди з ознаками, є агенти з таблицями під парасольками. В короткий час я розумію, що якщо ви йдете в море в цих частинах, ви не можете шукати нічого заздалегідь: є так багато речей, які ви легко знайдете куточок до вашої кришки і кишені.

Біля Сочі кудись. Я бачу, і все ж мозок підозрює, що це в нашій країні: дуже незвичайна картина для Москаль. :) Деякі пальмові дерева ...

Заправка Rosneft на схилах Сочі, також з пальмовими деревами. Ніцца.

У Сочі ми проходимо вже ввечері, що не довга. Досягнення кордону з Абхазією. Сочі сьогодні є брухтами, пилом і будівництвом. Я дивився на стадіонах, красиво. Бюнт, просто купе нових доріг і з'єднань. Я не розумію, як вони будуть робити так багато до Олімпійських ігор. Що б не було, що почалася в Сочі дуже класно, і нехай всі злих язиків їх відкинули. Регіон розвивається і це найголовніше.

Про Абхазію небагато. Природа, море. море, Природа. Ми оселилися в Піцунді, біля рибного заводу і нашої прикордонної частини. Останній знаходиться прямо на березі, новий, сучасний і досить будинок, камери-люди, радари, берегова охорона човна, коротко, і гордість приймала і спокійно відпочивають, коли їх прикордонники знаходяться два кроки.

мобільний зв'язок в Абхазія: 9 рублів в Росію, є 3G, взяв пакет 1 г на тисячі.

Наш пляж відрізнявся тим, що на березі знаходиться сосновий гай. Гарячий? 10 кроків і ви в тіні. В цілому пляж є відмінним, вода прозора практично як на Байкалі, є не багато людей, для сімейного відпочинку - це. Ми проживали в приватному секторі в Лізаві (Лдзаа), 5 хвилин до моря.

Туристи в Абхазію, як виявилося, повні. Це просто повний, і вони не просто йдуть на поїзді, вони йдуть на автомобілі, як нам. До речі, зайдіть на машині, будьте готові «навички» чотири години, напевно, навіть невеликий сегмент «Джубга-Сочі». Сік-куратура. Виснаження.

Так, в Абхазі, ми поїхали до озера Ріца. Для входу в національний парк зняти 300р / автомобіль, а потім 100р для паркування біля озера. В цілому Абхазь залишив враження від людей, які не роблять нічого на всіх, але вжити гроші таким простим способом.

Сама озеро – жарт. Це льод. Гарний, але нічого. Не існує ніякої атмосфери гостинності, немає доступу до води (можливо, якщо ви йдете далеко, далеко і там, але з маленькими дітьми це не варіант). Недовго, дорога до озера дуже цікава, ніж «турпродукт», яку організували Абхазян наприкінці.

У озера.

Джерело: http://