50 фактів про Абхазія

1,1 км Абхазія – дуже цікава країна, здавалося б – така невелика держава, тому багато спільного з Росією ... але ні, Абхазія – окрема країна з власним яскравим кольором.

2,2 км Чорного моря в Абхазі повністю відрізняється. Дуже відрізняється від російської мови. Дуже чистий, яскравий бірюзовий колір, навіть якщо ви дивитеся з висоти - ви все ще можете побачити дно!

3. У Природа також відрізняється від наших, навіть маргінів і лимонів, які розрізняються в Сочі і Абхазіані. Перший раз я бачив гранату цвітуть! Це чудово!

4. У Клімат тут вже субтропічний, тому є рослини, які ви не знайдете в Сочі. Пальмові дерева тут набагато більше і красивіше.

5. Умань Насолодіться стравами італійської кухні.

6. Жнівень Все, що я любив копчений сир, шачапур катер, і, звичайно, форель!

7. Про нас Тут є річка, є спеціальна форельна ферма, обов'язково буде запропонована екскурсія, але такий форель можна спробувати в будь-якому пристойному кафе.

8. У В основному пивні. Але є маленькі приватні ресторани, де вони варять дуже добре!

9. Навігація Ми відпочивали в Абхазії 7 років, але ми не спробували хороший барбекю, тому здається, що вони не знають, як приготувати його тут.

10. Знаходження хорошого вина також складно. Все порошок. Необхідно взяти або гудау вина, ціна якого становить понад 300 рублів, або домашній, але в флаконі потопають з сургі, є рідко хороша людина руками.

11. Але головне напій чачі! Це як місяць, але на винограді.

12. Є також коньяк ... Дуже часто вона невисока, але є навіть дуже нічого!

13.00 р. Ще однією національною рисою є тандера. Це плита, яка я розумію в землі. Дуже добре готують страви, а іноді не дуже добре. Знову все залежить від ресторану.

14. Я любила гірський мед тут! Але це дуже дорого.

15.00 р. І в цілому, продукти в Абхазія є дорогими, тільки овочі і фрукти трохи дешевше.

16.00 р. На нашому рівні, але з національним смаком.

17.00 р. В основному в радянських часів будуються дошки. Зараз є більш сучасні готелі, але шведський стіл, наприклад, я б називався "Абхаз стіл", адже не всі повністю розуміють, що це, і тому якість цих таблиць - так wow.

18 років Жінки Абхазіані, особливо старші жінки, працюють дуже важко. Чоловіча також зустрічає людей, які займаються працею. І молоді люди переважно мережива, часто стержуть російські дівчата.

19.00 р. Одягнена Жінка Голий чоловік Як я розумію, одяг переважно турецький, але вони виглядають дуже стильно, як зробити в блондинки.

20. Вони практично не засмагляють, легкою шкірою оцінюють і в цілому вони дуже гарно дівчата!

21. Соціальний контраст дуже помітний. Ви можете побачити, хто перед вами: звичайний жорсткий працівник або великий.

22. Ви можете побачити це особливо в автомобілях. Або охолодити іноземні автомобілі.

23. Правила дорожнього руху кілька. Вони важко зупинити свій власний.

24. Пороги прогуляти дороги спокійно! І це абсолютно нормально!

25. Публічне перевезення – окрема історія. У великих містах є 2-3 маршрути, і так переважно міжміські зв'язки, від кордону до кордону.

26. Ніколи не довіряють автобуси, які йдуть в Росію. Ми доїхали додому, ми купили квитки. Автобус не прийшов! Як ми розповіли місцевими населеними пунктами, було розбито третій день, а квитки продали нам!

27. Багато автомобілів з Краснодарськими номерами, адже майже половина населення має дозвіл на проживання Росії.

28. Але за останні 5 років з'явилися і абхазькі числа.

29. Багато автомобілів з німецькою, українською, латвійською та білоруською плитою. Але російські номери виходять на змагання! Ви не знайдете таких різних регіонів в будь-якій точці світу!

30. Відреставрована залізниця, але вона йде тільки до Сухуму.

31. Загалом в Абхазі кілька великих населених пунктів: це Псу, Гагра, Піцунда, Новий Афон, Гудаута і Сухум.

32. Говорити правильно не Сухумі, але Сухум. Ахаз не схожий на те, щоб назвати їх столицею невірно.

33. І в цілому, після населених пунктів Сухум кілька.

34. У містах, переважно 9-поверхових і 5-поверхових радянсько-збудованих.

35. Всі товари можна купити в основному на ринку, тут немає супермаркетів, тільки невеликих магазинів.

36.00 Р Стільне спілкування – як локальна, так і за кордоном.

37. В інтернеті є дорогі і дуже повільні!

38. Вони живуть і працюють з травня по вересень-жовтень, решта часу, як кажуть самі, дуже нудно, тому влітку молоді люди розірвалися окремо!

39.00 р. Вони шанують традиції. Багато жінок постійно скуштують. Не без народних пісень і танців.

40. Релігій: як я розумію, вони також мають православні, тільки з власними характеристиками, але в принципі не дуже відрізняється від наших.

41. Багато храмів, є церква 9 століття, органна пам'ятка - Новий Афонський монастир. Як і грецький монастир Athos.

42. Ще одна визначна пам'ятка - озеро Ріца, дуже красива, раджу відвідати тут!

43. У Абхазія, як і всі кавказькі народи, є безліч легенд, пісень і народних казок, культура дуже розвинена, але на рівні фольклору.

44. Я не можу сказати нічого про шкільну освіту, але найбільш слабкий, 2-3 університети для всієї країни. Вони навчаються в Росії.

45. Язик крутий! Лист "А" домінантний!

46. Нові слова, які не є мовою Абхазь, легко переведені. Бренд - "амарка", пансіонат - "апонсія" Хоча мова є складною...

47. В цілому вони живуть за рахунок туристів - це основний дохід.

48. Ми пишаємося тим, що отримали незалежність.

49.00 р. росіяни лікують нейтрально, не скажуть, що ми дуже любимо, але для нас немає особливої ненависті.

50.00 р. В цілому, як самі абхазіани говорять: «Апсний – країна душі!», тільки самі абхазіани розуміють цю душу!