Подорожі США

Я пишу вам не занадто багато з паличками для моєї епістолярної спроби і апологізації заздалегідь для якості і кількості фото, тому що у мене була мильна коробка з вічно обробленими акумуляторами. Достаток в рамці досить блондного обличчя пояснюється прагненням захопити себе в історії сім'ї. Ніж без одного вважається помилкою і безперечно очищається. Умов, що краєвид не повинен мати портрет.

З дитинства він мріяв відвідати Америку (чи було часу, коли ця назва була виражена з аспірацією). І тут була причина: Я зустрілася з любов’ю мого життя. «Дженію!» Я сказав, що і для того, щоб дати більш романтичний підхід до цієї події, було прийнято рішення про виконання цього сакраменту в Лас-Вегасі!

Бюрократичні формальності з отриманням документів для віз, перечитують сотні форумів, зловживаючи жахами практично неможливістю отримання таких документів, дещо змогла підготовка до виконання Мрія. Апотеоз був інтерв'ю. 9 з 10 осіб перед нами відмовлено, незважаючи на своїх фейків. Розраховуючи імперіалісти перетворилися на телевізорі в залі «Любов і голубів», закликаючи до патріотичних почуттів, наголошуючи не залишити кордони улюбленої Матері. Поступали допити (це епітет виник після того, як ми розготували пальці спини і привели до «пазят» будівлі на Новинському бульварі) і ... не встигаючи розпочати, він відразу закінчився. Після трьох запитань ми розповіли про покарані слова: «Ваша віза схвалена». Не обов'язково було відкрити валізацію раніше зібраних документів (до сечі тести далеких родичів).

Сама поїздка, незважаючи на тривалу моральну підготовку, була спонтанна. Так сталося, що я був на бізнесі в Санкт-Петербурзі, і скоєний над державою в іншому місті. Я назвав і сказав: "Коли ви проходите, перелетіти до мене і хвилі до Америки." Я завжди хотів сказати, що! Візьміть деякі речі для вас і мене. Я! Нав. Довгий час планувати подорож.

Квитки придбали 3 дні до вильоту. Lufthansa, 48,500 дві спини і вперед. Петро-Фракфурт-Нью-Йорк і Лос-Анджелес-Мюніч-Петер. Важливо: За рахунок дешевості тарифу, квитки не повертаються! План був літати в Нью-Йорк, орендувавши автомобіль (червоний Cadillac з перетвореним верхом був мріяний), а гонка вздовж славної дороги66 в Лос-Анджелес, зупинившись на шляху до Vegas і говорячи один одному «Я доо». Усе було надано 20 днів + рейс.

Кілька годин до вильоту був проведений аудит багажу, обсяг якого був зменшений на невеликий рюкзак. Я, як Spartan людина, розглядається баласт: фен, гра, кілограм 30 різних суконь, зовнішня білизна, взуття, професійна камера. Побачивши сльози половинок, він відреставрував: «Це тепло!» Ми купуємо все там. Українська Коли я почув слово «буй», половина була щасливою. Фолі! Якщо я знав, що такий підхід буде коштувати мене пошкоджена карма, настрій і безкінечні удари з невеликим фістом під диханням на кожній пам'яті кришки теплих речей зліва, комфортне взуття, хороші фотографії і т.д.

Відправлення рано. Перейти до місця Але це не працює. «Ви забули щось!» І, думаючи про це, він сказав, що це: видати страхування і банківську карту. С Санкт-Петербург друзі, головоломка 3 a.m. по питанням, де це зробити і швидко – ми 5 літати – не змогли допомогти. Прочитати відразу ж повідомлення про люміні-туристів, які сказали, що без страхування навіть через кордон не допускаються, а готівкові американці вже давно не використовуються, і принт для смоктатиників, не додали впевненості. melody “Goodbye America” грали в голову, але якось мисливець. В цілому, згідно з доведенням «в житті є завжди місце для нічого», проблема була перенесена на краще разів.

Політ.

Безсоння ніч відчував себе: ми не пам'ятаємо рейс до Франкфурта, тому що з моменту дотику азонів на стілець до моменту дотику приземної шестерні на провулку, вони скидаються як мертві.

З Франкфурта після 3-х годинної передачі в Нью-Йорк летять 9 годин. І тут! Земля! У віконці плетені деякі промислові бази, передмістя, сміття. Всупереч очікуванням, пілот не зробив коло честь над «бабабу з факелом і книгою». Але відчуття підходу Мрія переживає неприпустимо.

Ми зустрілися з аеропортом JFK, привітними прикордонними охоронцями, які просять про мету відвідування. Важко сказати, що коронна фраза «конференції на нових комп’ютерних технологіях...», але я думав, що кожна третина росіяни носила їх, і вони знали її серцем, а також те, що вони були «ображені». Не закручуйте його. Хоча з наших щасливих осіб ви могли б подумати, що контейнер з навігацією контенту лопається у вугрі. Немає одного навіть зазначеного страхування.

Ми приймали кабіну. індіанський водій таксі в розбитій англійській мові:

до Де ви йдете?

- Манхеттен.

до Де саме?

до Де ваш центр або щось, як і так?

- ??

"Чи ми йдемо!" Я думав, "Не знаю, де центр є!" "Хто ми йдемо!" думав індіанці.

Ми не знаємо, що Манхеттен був настільки великим. Було прийнято рішення піти «в середині» і там, на місці, щоб прийняти готель (книжка для будь-якого готелю заздалегідь я не зробив, тому що поїздка спонтанна, і я сильна).

На шляху до міста, ми, як два низи, спитав наші пальці з шаутами при проходженні автомобілів, двоповерхових будинків та інших хобі. Не обмежувалося хвилювання. Де б ви спрай – всюди впізнавалися фільми маленькими речами: жовті ліхтарі, архітектура, таксі, cops, географічні імена ...

Проходячи блок з триповерховими цегляними будиночками, де нижню білизну висушують на вікнах і різнокольорові діти вибігають у дворі, водій сказав, що це королеви (один з NY кварталів). Я не люблю географію. У пам'яті тільки чувак від «Не загрожувати Південь...», який запитав всіх, як дістатися до королеви і був готовий «забагато» дізнатися шлях. Що він хотів отримати тут так погано? Не дивно. Коли ми переїхали в Манхеттен... Вежа була зібрана з великої кількості хмарочосів, автомобілів, людей.

Головна

ще

р.

Прибуваючи на місці в деяких алеях, вони почали шукати готель на нозі. На щастя, вони тут кожен 50 метрів (або, як кажуть, 164.04 футів). Довгий час отримати другий. Я не пам'ятаю імен. Від першої ціни 30 bucks. Номер як номер, з видом на старовинну церкву і ... (програшний прокат)

Вирішили не зупинитися в номері, але щоб піти перепланування міста.

Це було досить прохолодно, незважаючи на червень. Я не пам'ятаю теплих речей, що залишилися в Петро. Швидкий витяжний пристрій не допоміг. Трохи пізніше в сувенірному магазині навпіл з написом І (серце) модний! Молодь! (попереду я скажу, що цей напис в «чорних» околицях Лос-Анджелеса приваблював ті ж види місцевих юнаків, як шарф «Зеніт» на півдні Бутово).

р.

І так ми залишили готель, попередньо вказавши картку на прийомі, і вирішили піти... праворуч. Після ходьба 300 метрів ми були на перетині 5 проспекту і Бродвейя поруч з відомим хмарочосом-іроном і Мадісоном.

І ми, виходить, оселилися в самому серці Манхеттена - 23-й вулиці / проспект Америки. Вирішили переїхати до Державної будівлі імперії.

Не чекаю, що в NY. На щастя, телевізор не зачарував його. На вулиці була така казка! У повітрі з'являються відтінки швидкого харчування, вихлопних газів і відходів. Але ви звикли до неї швидко. Ми припинили для чашки кави на шляху. «купець» мінімального обсягу нагадує відро попкорну. Імпресивний.

На кожному кроці є Negroes і продаємо деякі паперу, купони тощо. Звичок, ми зробили манжети з цеглою і прогуляємось. Але в державі Імперії, негро витерла вирощене слово «знижка» і російська душа не могла протистояти феєрверкам, і ми стали зацікавленими. Це було добре. Ми придбали два квитки на хоп-он / хоп-оф автобусний тур (клімат / стрибок), що дає право їздити на автобусі з довідником протягом двох днів, опустити і сидіти в будь-якій точці маршруту. При купівлі квитків на покази, музеї та огляд визначних пам'яток. І ось ми йдемо!

Головна

Головна

Головна

854417 р.

Державна будівля імперії. Я не буду йти в історичні та архітектурні деталі. Я б сказав (як це буде без мату?): висота дамни! Погляд - це тарт! Побачити! Теоретичною теорією того, чи можна відбити когось, не буде випробуваний, адже після падіння Кінгконг зробив металевий навіс над тротуарами під будівлею, а бруски над парапетом на даху кілька разів подовжили і встановлюють камери, щоб не залучити тих, хто хоче красиво залишити.

Після хмарочосу вони вирішили зробити коло на автобусі, щоб визначити місця для більш детального вивчення.

Довідник сказав багато цікавих речей. Але не стільки, що в рік я пам'ятаю. Я пам'ятаю тільки дружню атмосферу і відроджене ставлення до історії мерехтіння (найбільші з інших міст США). Коли вони дізналися, що ми були російськими, керівництво змогла вичавити щось про чорному ікру і Горбачова.

В цілому ставлення американців до росіян заслуговують особливу увагу. Не знаю про нас. У Вегасі, в подарунковому магазині, молодий продавець, дізнаючись, що я був російською, запитав: Чи є це правда, що ви хочете падіння атомної бомби на нас? Я кажу, так (Я сором'язливий шпигун - Я буду над усіма державними секретами, як скляні контейнери). Чому? Я був так плутати, що я не відповідав нічого іншого, ніж «Чи це весело!» Він був настільки вражений, що він перебіг в клітку, затягував його кооператором рукавом і сказав, вказуючи пальцем на мене: Дивитися, що цей чоловік хоче падіння атомної бомби на нас! Але це не викликало емоції в корені, бо він був в нірвані, і немає бомб, ні війни, ні цього сувенірного магазину. Ще одна людина дивного зовнішнього вигляду (багато з них) вдягається в стилі міліціоніст, дивлячи мене зносу ярсі з американським прапором і дізнаючись, що ми росіяни, запитали, якщо я б був би постріл в Гулаг, бо я носила ворожий прапор. Я мав сказати мій друг, що війна була над. Єдиний американський, який потрапив під час поїздки в Лос-Анджелес, сказав, що він прочитав багато про місто Санкт-Петербурга, заснований Пітером Великим. Я майже поцікав його.

Повернутися до NY ...

Під час руху через місто Сохо, керівництво зазначено, що це найкращий торговий пункт в Нью-Йорку. Потрібні сказати, що наш тур був перерваний в цьому місці невизначено? Слабкий зв'язок нашої маленької команди кинувся в першу зупинку в торгові ряди, як A. Sailors на ворога. У таємницях Вікторії, вона пішла, я думав, назавжди. В цілому, через три години він ледве передається, щоб повернутися до культурної частини поїздки, і тут, кажуть, ми повернемося.

Отримати на автобусі. Про все про все розповів група російськомовних туристів, а деякі жінки з Odessa акцентом та звичаями. "Локально," Думаю, бо я знаю багато. Наприклад, цей пам'ятник

Це нічого, але корінь дерева, що піднялася вибухом веж. А пам'ятник "Сфера" в парку акумулятора - подарунок від Zurab Tsereteli до американського народу після 9:11.

р.

Коли ми вийшли на автобус, ми знайшли, що дерево було залізом. Я не хочу думати про Церетелі! У подальших поїздках в басі розглядаються для цього знахідка-всі до «шпильки в обличчі», але вона зникла в мультімільйонному місті.

Після руху по місту окресли точки для обов'язкового відвідування: Батарея Парк, Статуя Свободи, Macy's Division Store, Wall Street, Time Square, місце Twin Towers, Brooklyn, Brooklyn Bridge, Broadway Theatres і так далі. Я вирішив ходити якомога простіше.

Ми голодні. Ми почали шукати гідне місце. Не вдалося. Підтверджено історії, які американці з'їжджають у швидкій їжі. Навіть на Wall Street, в дешевому дайнері, мексиканських неправомірних і обмінних спикулах в костюмах варто в місяць оренди - це в лінії протирання їх ас проти одного. В цілому автентична їжа в Америці сповнена сором'язливості: смажені жирні м'ясні, сендвічі, генетично мутовані картопля, овочі, які люблять пластик, все це заливається товстим шаром кетчупів, соусів, посипаних салатами і змивається корою. Порція призначена для годування середнього розміру африканського села. На телебаченні в повному серці в той же час гойдалка реклама благодійної акції, яка починається з питання: «Ви знаєте, що один в вісім американців голодує?» Я ебать вгадати! Якщо ви не потрапите двері, щоб отримати рогатку! Протягом поїздки я пам'ятаю роли і піца в LA і sifuda в Ocean City. Історія кави відрізняється. Як кавовий коханець, я спробував вайн знайти американо. Я не чув про «американські» в Америці. Більше або менше кави можна знайти в Starbucks. В інших закладах подаються так звані «регулярні» і «декафе». Наприкінці поїздки я звик до неї.

Так, було прийнято рішення про те, щоб провести пару днів в Нью-Йорку, потім взяти машину і переїхати в принад невідомого.

Наступний пункт був Статутом Ліберти. Прибуваючи в акумуляторному парку, ми побачили лінію кількох тис. осіб. Ми стояв час і половина. Швидко. І не було нудно, бо по лінії були бродіння артистів, бджіл, деякі фейки і продавці морозива. Фотографія на численних пам'ятках. Після легкого шамону сісти вниз (або досить стояв як спрей в банку) на поромі. Вид з порома в місто дивовижна!

І це символ свободи! Кожен зламав до старбордюру. Суд нахилений.

Коли вони висаджували і прийшли ближче, вони трохи розчарували. Не так багато її, свобода, багато. Ймовірно розмір 16-поверхового будинку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Прогулянка по невеликому острові, вони знайшли себе поруч з групою російськомовних (з диким акцентом Одеса) туристів. Так вони вирішили піти «під власними» і приєднатися. Починав свою незалежну екскурсію:

- Побудований в Франції, цього року приніс тут. Скульптор ліпить її тіло від свого матрона, її голова від матері. Це так високий. Не можна побачити тут, молоді люди. Так нехай рухає.

Переміщення на іншу сторону статуї, «гід» пригнічує ще 1,5 вироки і запропонували знімати з острова швидше, так як «що робити тут нічого». Я. Захоплюючий тур! Остап Бендер на Kislovodsk Незволення у порівнянні з ним - просто Радзінський! Я також помітив, як він згасив свою ханку з поглядом, що прочитав шкоду за останні сороки років і спогади про тривалий ерекція. Я не вбити його. Природа зробить все самим найближчим часом. Особливо старий, як він вийшов, шукає пригод, тому що був смішний інцидент. Під час посадки на поромі офіцер поліції відрізав нашу групу від нього, залишаючи нас на березі. Але ліктя не хочу ставити і, кажучи: «Ми, гусака, не бігос dgug dgug!», вичавивши поліцейського, командував «Погляд мені!» У повітряних спалахованих ручних ручках і на радіо була команда. Після коротких переговорів був випущений гід-провокатор. І ми чекали на інший пором. Підхід Острів Елліс, екскурсовод демотивував групу відвідати Музей імміграції, кажучи: «Чого не видно ні», а всі залишені на поромі в місто.

Там не було жодного Negro понад 10 років на поромі або на Liberty Island. Зараз, під чорним президентом, що діти навчаються любов національних символів. І до... Статут Ліберти не означає свободу. Примітити протилежність. Ось чому вони не люблять її.

куб.м

Вулиця стіни була бродіння навколо світової торгівлі. Це не залишило відчуття, що якщо ви кинути камінь через її вікно, він, безумовно, буде впливати на котирування нафти і індекс Dow Jones. Від експерименту відокремлено наявністю поліцейських (1 на кожні 2 метрів) і собак (з прицілом - 10 штук для кожного яйця).

Є також відомий бронзовий бульб з статевими органами, тертий для блиску чудовими туристами.

Графік роботи Добрий день.

На ніч ми навіть встигли потрапити до зйомок фільму. На площі було відреставровано, охоронці розповіли пасерами, щоб зберегти рух. Ми почали показувати жести для виробників. Але поки не було запрошення...

На місці близнюків - будівництво. Залізнична парковка. Поблизу знаходиться пожежна станція, яка взяла перший удар. Це музей зараз.

Є багато цікавих пам'яток, присвячених подіям. У той же час трейдери перетворюють національну гранату на гроші.

Якщо ви перебуваєте в Нью-Йорку або Сан-Франциско, обов'язково відвідайте Музей тіла. Немає фотографій, тому що ви не можете прийняти їх всередині. Існує різна депамація, створена за допомогою доглядаючого лікаря. Дуже інформативний музей. Спеціально для курців, луків і наркоманів. Виставки чітко показують ... ні, ні що буде з вами - що відбувається до вашого тіла! Також є ванна, де ви можете відмовитися від куріння. Я підозрю, що організатори виставки переселяють сигарети: як вигідно, так і експонати не закінчуються! «Мати і дитяча кімната» (не в звичайному розумінні). У будь-якому випадку, побачимо. Я не думав, що це відділення медицини може бути приурочена до звання мистецтва.

Ми ніколи не отримали до Бруклінського місту, тому що погода була гіршою, і вона збуджена настільки важко, що весь Східний берег говорить про це. Вулиці стають невеликими річками. Ми не відвідали Центральний парк, багато музеїв та багатьох інших місць. Ми залишили його ще раз.

Ми вирішили взяти автомобіль і... Це там, де прийшов перший буммер. Салони для оренди, як конспірація, відмовилися від здачі автомобіля за готівку! Не допомогло і настояли дебетову картку. Ви бачите, дати їм кредит. Представництва отримання кредиту з американського банку здавалося бвагою. Було прийнято рішення переїхати «на перехрестях»: автобуси на Східному узбережжі, літаком в Вегас, потім в Лос-Анджелес і автобусом на Західному узбережжі.

Ми придбали автобусні квитки в Вашингтон (Грейхундт, рейси по всій країні). Я ніколи не бачив такого автобуса перед: конденсатор, комфортні сидіння, як в бізнес-класі літаки, Wi-Fi, телевізори ...

Неповторні 3 дні, проведені в місті Жовтий девіл, пам'ятаються назавжди. Ми полюбили це місто. Так, багато неоднозначні, багато грають. Але підсвідомий розум, який всмоктував тисячі фільмів, статей, програм, сприймає його як рідний. Зробіть віллу в кілька днів.

У той же час ми зустрілися з столицею Сполучених Штатів – Вашингтон, Д.К.

Ми залишили Нью-Йорк вранці. Він був 6-годинним переходом. Пристойні пасажири (Я ще не знаю, але вони були останніми гідними автобусами, які я бачив). Проїзд був комфортним. На шляху через iPhone (безкоштовно Wi-Fi на автобусі!) забронювало номер у Вашингтоні, після читання відгуків про готель, вивчення визначних пам'яток і т.д. Зовні вікна миготливі північно-східні ландшафти: міста, поля, ліси. Все дуже добре занурено, так що знезараження! )

Ми приїхали, вивантажили таксі до готелю. А потім ми побачили зразкове місто: акуратні будинки, побудовані в 18-20 столітті, газони, обрізні дерева, під якими вивіски «Приватна власність!» inv. No...., без склепів, автомобілів (дуже кілька з них) ходять 30 км / год і всі пускають через, літні пари ходять по вулицях, спортсмени бігають, люди говорять hello один одному, собаки говорять hello до одного, людей і собак говорять hello до одного ... Почуття, що я потрапив в казку або на краю гігантського міста Лего. Здавалося мені, що десь навколо кута була машина для перезаряджання всіх цих «сурогатів».

Готель хороший. Невеликий особняк 19 століття, де найпривабливіших африкансько-американських сидінь (у такій казці мова не перетворюється на назву Negro) і розподіляє ключі до інших 19-го століття мансарій. Портер дуже подарував нам каву (фільм «регуляр»! але етикет не дозволяв зробити обличчя), солодощі, пояснив все, обіцяє допомогти з будь-яким питанням...

Ми взяли 2 дні до Вашингтона. Поки на автобусі я прочитав про багато музеїв у Вашингтоні. Музейи залишились останнім часом, і спочатку я хотів би подивитися на архітектуру бекону від доларових векселів; якщо я був удачливий, поважаю на Обаму і показати ас через вікна Пентагон - скобака імперіалістського військового.

Downtown Вашингтон вражений. Величезне місце, зумовлене урядом будівель і палаців, засихають у обливу олігархами 19 століття. Все це інтерсперсійне з квадратами, пам'ятками, фонтанами і пам'ятками.

Відстань між двома сусідніми будівлями може бути кілометром! Згадуємо, що купить комфортне взуття, залишене в Санкт-Петербурзі, мій непристойний, через загрози і прямий шантажу, змушуючи мене накрити половину відстані, розміщуючи його на гущі. Пасувальники, які були захоплені дивимося на нас, але до мене життя в цей момент здавалося б, бути покарання за деякі гріхи в минулому житті.

Побачивши Білий будинок, ми були здивовані скромністю американських президентів, оскільки це було одне в 5 багатоквартирних будинках, що стоять поруч з дверима, колись володіли відомими американцями минулого століття; вони тепер державні установи.

Перед хвіртами, в оточенні 30 поліцейських переповнилося 10 осіб в національному одязі і з плакатами, що вилітають на Президент Обама, як гарантор свободи всіх людників, звертати увагу на геноцид деяких людей Шрі-Ланці. Жінка з матюгаликою читати її неускладнений рецитатив. Ми отримуємо це, Обама в Дама! Ми приїхали до поліцейських, які звернулися до газону, і не дозволяли нам знімати фотографії. Я не спровокував їх, бо відчув некомфортний під прицілами хіпперів на даху бази даних. На відстані, за парканом, на газоні, сім'я Обама прогулялася (вони можна легко відрізнити від рабів і опіків в чорному кольорі, як черевики, кофія): деякі тітки і пучок дітей (пристойно, діти Барака додали друзів після обрання батька, як президент, і вони почали відвідувати Місце станції частіше).

Тоді ми пішли до знаменитого Вашингтона Манументу (покажемо палицю висотою 80 метрів).

Звідти до Меморіалу Лінкольн. Відстань є fucking великий! Між ними є пам'ятник Світової війни 2. До мого сюрпризу я знайшов згадку про участь у війні СРСР у вигляді захоплених у бас-реліфській зустрічі на Ельбі.

Дуже цікава прогулянка в столиці. Небо! На траві летять мільйони пальців. Всі споруди висвітлюються. Раритетні палички виглядають гарно Ми знайшли себе в Вашингтоні, протерли ноги для того ж. У музеї не було часу або енергії.

Портер готелю сказав, що недалеко від тут в Меріленді є курортне містечко Ocean City – улюблене місце відпочинку для американців. Про автобусні квитки був своєрідний жарт. А ще вранці ми наїдемо!

Вибір Океанського міста як пункт маршруту був обумовлений бажанням погріти кісточки на Атлантичному узбережжі. Майямі поїхали по всій країні, і не було жодного міста з чимось сказати. З автомобілем, що не буде проблемою. Крім того, один, який нещодавно повернувся з Майямі, сказав, що крім невеликого пляжу і декількох будинків знаменитостей небагато палички. Щоб підтвердити або спростити цю думку не бажали.

Переїзд до міста Океан взяв 4 години. Ми припинили в Балтиморі на шляху. Комфорт автобуса тепер обмежений кондиціонером і відчуттям водія.

Американці роблять багато жартів. Тексти пісень, а це означає: І вони дійсно добре на ньому. Вони жартують і без: при визначенні правил безпеки, коли описують пам'ятки; виснажливе очікування в лінії, спеціально підготовлений персонал може перетворюватися в шоу; розмови з драйверами таксі, як правило, окрема історія.

Так, з жартами і жартами, прибули на березі океану. Сама місто складається з 3 вулиць, що простягаються уздовж вузького півострова на 15 кілометрах. Двоповерхові будинки переплетені з низькими готелями. І довгий, широкий пляж!

Зайшов в міні-готель на 2-х лініях, більше схожий на гуртожитку, адже вона була заселена тільки студентами, в тому числі росіянами, які прибули на роботу-і подорожі. Місто було повною з молодими людьми. Це, ймовірно, Мекка для місцевих школярів і студентів, які прагнуть вийти з тісного ока родичів. Увечері місто було затоплене величезними пікапами, упакованими з п'яними юнаками, агресивними і шукаючи пригоди на своїх засобах. Ми спостерігали п'ять білих чоловіків, які б'ють три чорні чоловіки. Багато п'яти. Вони п'ють без приховування пляшок. Не спостерігали, які повинні знімати дисципліну. У своїй студентській роки я даю багато провести відпочинок в цьому місті з атмосферою Дикого Заходу. І тепер я, майже сім'я людина, якось не Comilfo.

Але це нічого. океан є найважливішим! Він був кращим надії.

р.

Погода була так поганою. Ми думали, що це буде добре. Не добре. Навпаки, на другий день заливається важка дощова душа. Вулиці були затоплені водою. Одна сумочка на пікапах, що пропускає нас спеціально розводять до величезної пудри, розкочуємо нас водою, змочуючи нас піддонами інклюзивно. Якщо це сталося десь в чорноземій смузі Росії, одяг буде викинутися. Але в нашому випадку я не втратив свою ніжність. Хоча, поки він прийшов до мене, я зумів досить ситний karma цей жартувальник.

У 10-хвилинних перервах між пуфами ми спробували вивчити місто в коротких прогонах. Довгий ембанк, крім сувенірних магазинів і кафе, практично немає розваг.

Привабливе увагу камуфлагований дизайн, фактично виявилося, що мобільне військове впорядкування офіс-капіто, або просування комп'ютерної гри-рішення.

На в’їзді ми були опитані, приносили дані до бази даних. При навчанні, які ми були росіянами, рекрутери, які консультують своїх переваг, щоб побачити, чи можна прийняти до військової таємниці. Дозволено. Друковані фотокартки. У номері, що нагадує початковий військовий клас підготовки, сержант давав інструкції щодо безпеки та поведінки на полі бою. У темну кімнату введено групу (8 підлітків і ми). Були 2 солдати Гуммера, вішали з кулеметами та підвісним вертольотом Black Hawk.

Додано1 до [mergetime]12800852[/mergetime]

У мене була команда "за машинами!" На величезному панорамному екрані краєвиди перенесли, стовпчик переніс. Дитина захоплено постріл з кулеметами з'являються терористи. Коли, переглянувши Телібан отримав від РПГ до Хомві, він був кинув (який мав Нива і впав кардан на русі, він буде розумітися). Вбити пару сотень мальованих ворогів демократії, надійшло гру, а отже, dembel. Кожен був фарширований брошурами та комп'ютерним диском (і де є альбом Дембела, Шріха, kirzachi в акордеоні?) кицька, яка воювала з нами "за свободу у всьому світі" вимагала запитати, коли з'явився наступний вантаж в Ірак. Війна весела!

Вологий наш ноги в океані, сати на мокрому піску. Сонце відмовило з'являтися.

настрій випаровується. Сметана кицька її улюблена висловила шкоду про випрямлення волосся зліва в Санкт-Петербурзі (людство майже 100%). Ми пішли в вихід на свічку. Після короткої поїздки, сидячи на лавці на набережній, я розумово (з вічності) розрахував бюджет нашої концесії. Залишок не спостерігався, тільки третина поїздки була завершена, і було витрачено більше половини грошей. Я мав подорожувати по всій країні (замовили квитки не повертаються від LA!). І Вегас? І рулетка? І весілля? І циганки з ведмедями?

Так ми сідаємо на лавці і обговорюємо перспективи сну в холодильнику коробку. Але я вважаю себе псатором фортуни, і вона не могла перевернути її до мене в цей самий неприпустимий момент, тисячі кілометрів від дому. Для цього необхідно зареєструватися. Знак був недовго, і з'явився в якості вмісту кишечника хіппанзе-габаритної палички, що літають над головою. Біло-зелена речовина, що протікає з голови і плечі, називається «литка». Але я класифікував його як синиця, або досить ебать шати, який я оголосив в світі. Моя обрана одна, друга тому готова взяти на себе охата «з мене в сороку і радості до смерті не входить...», продемонструвала з усім зовнішнім виглядом, що вона не була з мене на всіх, і викривлена сміхом в тригодинній гончарії, яка почалася. "Луга, сміється!" Я думав. Це знак для грошей, і коли вони падають, я буду поділитися для цього зради! Сума табуру обіцяла мільйона греків, не менше. І з тих пір була поїздка в Вегасі попереду мене, гроші повинні були впади, як тільки я витягнув важіль «одного обстрілу», і вогні найбільшого казино буде світло напис «Як Пот!».

Ми вирішили піти в Вегас на першому рейсі. Найближчий і найменш дорогий літак залишив Нью-Йорк на наступний день. Ціна квитків на два в Вегасі (необхідно!) склала $173, який злегка ослаблений охопленням торфу. Вартість готелю складає 35 греків на ніч. І це не в ебать, але знаменитий готель-касино "Сахара" на головній смузі. Тільки в будні, казино lure suckers з низькими цінами, які отримують кілька разів вище у вихідні. Також придбали квитки з Vegas в Лос-Анджелес ($99).

Коли ми приїхали в Інтернет-кав’ярню, щоб замовити автобусні квитки, власник точки (не ім’я національності) сказав:

- Молоді люди, чому потрібно автобус? Завтра вранці, наш трансфер приймає студентів в Нью-Йорк, і, можливо, ви будете забрати. Це дешевше.

- Не будемо пізнати? Він запитав. - У нас є літак на обід.

до Що ви? Доброго дня!

Ми домовилися. На наступний ранок вони прийшли в пункт збору години до відправлення. Водій, молодий татар, за годину. Завантаживши нас і підібрав п'ять більш пізніх студентів, після виїзду за трек, він «поганий» на швидкості 60 миль / год, адже це Америка і тут зі швидкістю суворого. Орієнтовний час прибуття на навігатор збігався з третім стеком віскі на площині. На шляху він зламав колесо (+ 1 годину). Вся мережа не повертається в будинок згортається в голову, я пам'ятав, як це було б англійською мовою «ми не локально самі ...». Товстушка, шліфування, почала свій звичний бізнес. І водій принаймні смоктати в очах - всі роси Бога:

до Ми зробимо це! Я зробив це сто разів.

Перш ніж дістатися до 100 кілометрів до аеропорту "La Guardia", ідея повного засобі, що надходить до драйвера. Зателефонувати власнику інтернет-пункту не розв’язував ситуацію. Він сказав, що це моя проблема і він не дбає, якщо ми жили в центрі Нью-Йорка для відпочинку нашого життя. І він вішав. Я, загартований російською реальністю, приготовлений до бою з водієм для порушених прав споживачів. Але в квасолі. Хлопець виявився гарним хлопцям, він запропонував купити квиток на його кров, а також компенсацію за втрачену ніч в готелі, який помістив нас на своїх друзів в Брукліні. Я відчув його, коли ми дізналися, що літак затримував 2 години, і ми зробили це, якщо ми не приносили двох студентів до Манхеттена. Дорогі друзі! Якщо це сталося в переважності нашої країни, все закінчилося в кальмарах і тривалих відступах.

Доля дала нам ще один день в Нью-Йорку (хоча вона опинилася від нас з нашого часу в Вегасі).

Джерело: