Орфани.

Я пишу про інцидент, це мій дебют, так що не судити строго, і хоча ви судите, що різниця ви хочете. Фото не вийшов дуже добре, я взяв їх на мій телефон, і мій телефон сором'язливий, буде 11 фото. Я можу довго копати, будь ласка, бути пацієнтом.

За тиждень і половина з моменту відкриття.

Я сидю на роботі, працюю, періодично ознайомтеся з новинами в YAP, іноді вставте свої глузді думки.
Погода поза вікном залишає бажати кращого, досить прохолодно, сильний вітер ударів, я чую незрозумілі звуки, подібні до стейку, біля дитячого садка так, щоб я не відразу приділяв увагу, скрипка не зупинилася досить довго, і я почав дратівати, слухала і зрозумів, що десь кіот голосують. Я прогулявся по кімнаті, ні, я вийшов на ганку, я виглядав по куту, і там, два маленькі диво.

Я сидю на роботі, працюю, періодично ознайомтеся з новинами в YAP, іноді вставте мої глузді думки.
Погода поза вікном залишає бажати кращого, досить прохолодно, сильний вітер ударів, я чую незрозумілі звуки, подібні до стейку, біля дитячого садка так, щоб я не відразу приділяв увагу, скрипка не зупинилася досить довго, і я почав дратівати, слухала і зрозумів, що десь кіот голосують. Я прогулявся по кімнаті, ні, я вийшов на ганку, я виглядав по куту, і там, два маленькі диво.

No 2

Так, я думав, відверто я не думав нічого, але я зрозумів практично відразу, що я впав геморою, з якого я просто не можу відмовитися, я пішов в офіс, сіла на п'ять хвилин з думкою, але чому я вже маю кота. Звісно, доля, там немає, знайдена пуста коробка, кладуть рушник в ній і визначили дві молоді чоловіки, очевидно, додлера віку. Після того, як в теплій кімнаті, і навіть у власному номері, нехай маленький за розміром, але не продувається вітрами, діти заспокоїлися і практично відразу впав дупа.

Визначивши гостей в списку очікування, він відразу ж назвав його працівником, який був в день і повідомив новини про нещастяцьких гостей, які за бажанням скеля були привезені до нас, необхідно було годувати бідним чоловіком і змусити її придбати положення. Через годину вона була вже стояча на дверцятах офісу, з пакетом молока, всілякими харчовими і гігієнічними наповнювачами (ми зафіксуємо запах на замку).
Дитяче скидання не менше трьох годин.

Діти кинулися з гучним і дружнім луком, помічаючи всіх, що вони дійсно хотіли їсти, але неприємності було те, що вони не хочуть їсти з чаші, і вони не знали, як все ще. У дитячому віці дітей-сиріт ще не приїжджає, це стало зрозуміло, що ми маємо справу з немовлятами, вони також не змогли досягти успіху в ході ходьбою, їхні гончарні кінцівки не слухали всюди, щоб смішний шматочок гай і постійні лижі при ходьбі. Але все ж, як швидко ці коти виростають, пара днів і вони вже стрибають, навіть якщо не все працює, але енергія над краю!

Звичайно, вони не звикли до лотка відразу, в першу чергу вони розсіяли свою пульпу в самих відокремлених місцях, ці місця довелося мити і закрити, від пухкішних бобів, лоток спочатку був навчальним майданчиком для ігор і прокатки, як красиво це лежати в іржі гальки, замочених альпійською свіжістю )!

Сама хабарка і ubiquitous hornet виявилася хлопчиком і дуже торкнувшись кіот, вони не дарували нікому, ми мріємо, що вони знайдуть своїх власників і самі вирішили, як їх назвати.

Сонце у дітей в першому місці, необхідно постійно набирати сили, спати, після їжі, трохи тонера і сну.

М'яка в'язана куртка і зоряне небо накладна.

Р

Сплячий знову.

Саме так, зараз ми намагаємося прикріпити два труси, бути чесною, це життєрадісність подарувати їм комусь, що я зустрілася з котами ) . Але при будь-якій швидкості вам доведеться брати участь з ними, ви не можете залишити їх на роботі, вони вже починаються з іржі тут, раси, пошкодження майна, кігтів.
У будь-який час з двома кішками не працює.
Ніщо не буде будувати, діти-сиріти не залишаться, вчора я пішов додому і пам'ятав історію Бомжика, про його валіант Шумачер, посміхалася! й

Я шкодую про накладки. () Я соромлюся, людина! Проксимус

Джерело: