Батько з багатьма дітьми створив «школа аграріїв» для дітей-сиріт

В'ячеслав Горелов, батько багатьох дітей та педагога, створив «Фармійську школу» для дітей-сиріт. «Чому я хочу почати з статистики? Номери страшні, просто хрустки. Тільки думка – сьогодні в Росії близько 950 тис. дітей-сиріт. Щорічно в нашій країні близько 100-130 тис. таких дітей.

З кожним роком 15 000 випускників залишають стіни дитячих будинків. І після закінчення всього 10% з них вступають в суспільство. Більше 7% вступають в університети, 70% йдуть на професійну підготовку, і 20% не навчаються в будь-якій точці світу. 85,000 дітей-сиріт не мають фіксованого житла. Кількість шокуючих, і сама ситуація досить крихкі. Проблема адаптації випускників дитячих будинків, які пригнічують весь суспільство. У віці 18 років вони відправляються з дитячого будинку, щоб висихати в ліцеї. Адміністрація не підтримує їх – як доросле життя, перетворюйте себе як ви хочете. Ось вони: вони стають злочинцями, прописами, випускниками технічних шкіл вступають до числа безробітних. Люди з сільських територій часто п'яніють. Алкогольний алкоголізм краще, в найгіршому - наркоманія, зловживання речовинами, самогубство. І тут немає статистики, коли ви постійно хочете їсти, і потрібно дах над головою. Без житла, без посвідки на проживання. Хто потребує їх? Може бути батьків або суспільства? Я, нікому! І найгірше те, що вони знають його і деградують ще більше.

Приміщення

Більше не існує. Я живу в с. і інвестував $16 млн у розвиток дітей, не звичайних злочинців. І для нашої країни я залишаю фольгу. «Чому витрачати гроші на них?» – це питання я постійно чую.
Я учитель освіти, я був в бізнесі. У 1994 році він організував центр охорони здоров’я міста, був Генеральним директором. Я вирішив створити «Школа Олімпійського заповідника», щоб залучити дітей до професійного спорту. Вони давали шкільні санвузли, і перетворили в нормальний тренажерний зал. Але потім бос змінився і сказав: "Дивні гроші за вашу недосвідчену активність". Я ніколи не даю назад і я не буду. Я пішов з генерального директора до роботи. Руки не дали, привітні люди будуть в житті завжди і скрізь, і робота повинна продовжуватися. Запустив педагогічну освіту, почав розвивати дитячий проект. У нас є нормальні та «абнормальні» діти, оскільки наше суспільство називає їх, діти з інвалідністю, злочинцями. Я забрав вчителів, які б працювали з такими бульйонами на 4 зарплати. Учні взяли участь у творчих та спортивних змаганнях, взяли перші місця. Я вже встиг 2,000 людей. У наступні роки він організував поїздки для цих хлопців. Найцікавіше, що авід бульбових змін в 10-15 днів прямо до очей. Він починає все серйозно, щоб реалізувати свої помилки, він вже може бути пов'язаний. Діти подобаються їй, вони бажали піти на кемпінг частіше, але урядові органи кладуть заборону на неї. Одна поїздка – після того, як було «закрито». Як людина може бути перероблена в 10 днів? Це просто початок, один крок на шляху до корекції.

Про проект

Він написав програму «Змінити відчай». Я був у туристичному бізнесі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сажани від 12 кг, щуки, дюймовий, дюймовий - без риби ви не будете рухатися з берега. До річки 100 кроків. Я вирішив, що ми могли б отримати дітей, які беруть участь у цьому бізнесі: працювати вдома, розвиватися. І вже у віці 18 років виходити не з порожніми кишенями з дитячого будинку, але спробувати себе в підприємництві. Я знаю, що це буде важко для них, але я маю досвід і я можу навчити їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я вирішив, що можна розвивати дітей в сільському господарстві та тваринництві. «Фармійська школа» – проект спрямований не тільки на викладання сільського господарства, але й на підприємницьку діяльність. Вони подбають про качки, курчат і отримають гроші. Правда, адміністрація «бламели» взяла цю роботу. Як ви можете зробити ваші діти $15,000 на місяць? «Ви зіпсували дітей з грошима!» Ви підкреслюєте всю систему освіти. І той факт, що хлопці не висять на вулицях, розбійники, але заробляють гроші з чесною роботою і мозку, ніхто не думав. Багато, навчаючись тут, починайте свій бізнес, успішно прогрес. Хтось залишився тут: є житло, робота, розуміння, повага і почуття корисності. Тепер я заряджу розробку нових майстерень: дим і торт. Так, кожен на першому початку війни, але потім приєднуйся і вже запропонує щось нове і цікаве.

Сім'я.

Я постійно чую критика, що я роблю ступні речі, безперечно діти, псуючи їх виховання. Я батько багатьох дітей, мій три і вісім прийнятих. Один літо організував табір дітей, а також з інвалідністю. Зібрав 114 осіб, а в кінці переходу 8 дітей вирішили залишити в сім'ї. Вони вже вирощуються. Я пишаюся тим, як я підняла його. Реальні чоловіки вийшли. Три вже одружені, і дружини від повноцінних сімей. Батьки другої половини знають, що «не просто» хлопці, але не можуть радіти в них. Все зроблено, реальні майстри: всі чоловічі роботи, і вони варять, вимити, поважати дружини. Вдень, коли мій чоловік нічого не зробив, але лежачи на дивані і рослі торти. Людина повинна бути в змозі зробити все. Хочу сказати, що я вирощую в них цю повагу для жінки, для сім'ї, що величезна відповідальність припаде на плечі. І мій бульйони ростуть в реальних чоловіків. Я ніколи не рум'яна.

Орфани.

Я подав багато проектів регіонального статусу, що дозволить мені прийняти близько 600 дітей-сиріт для переосвіти. Але поки не вдалося. Я знаю, що це не вигідно. 600 осіб, які можуть піти в тюрму, для них державні установи отримують гроші у вигляді податків, і якщо ви даєте їм приватний проект, вони втрачають дітей, отже, гроші. Це все набір. Відновлення не займе 10 днів, це довгі місяці роботи. Андрій Баженов прийшов до мене. Він був розбитий ріелторами, обдурив і взяв квартиру. Деспір, сльози, захотіли закінчити життя самогубцями. Стоппед, реж., дав роботу. Тепер менеджер табору.

Сліди.

Щиро дякую! Вони залишають сиріт з 20 тис. руб. у кишеню і з житлом, що не доступний. У мене є багато людей, які обманюють питання про житло. Ріелтори пропонують свої послуги: 100 тис. кожного місяця на квартиру, Вам не потрібно працювати - і сироти, як вони дають гроші безкоштовно, це те, що вони з'являються. У мене є 16 дітей від 18 до 25 років. Ми чекаємо ще двох хлопців, відразу ж вирішили піти тут з тюрми, там ніде ще - вони не чекають ніде. Ми звикли думати, що якщо ми сидимо, ми зробили щось неправильно. Вони були захоплені своїми грошима, коли вони залишили будинок. Так ми пішли на в'язницю. Є хлопчик, він був робом 60 тис. рублів, ріелтор обдурив квартиру. Я взяв участь у судовому суді, з ним, і хлопець виніс гроші. Коли вихованці стелять крупи в магазині, вони йдуть прямо до в’язниці. Як ми? Якщо вона є сиріткою, це стигма. Якщо ви вкрасите хліб зараз, ви можете зробити банк.

Про майбутнє

Орфани вже з підліткового віку знають, що вони сприймаються тільки тими, холіганами, паразитами, які всі їх життя «на шиї» в стані. І як вони можуть ввести суспільство, жити і працювати нормально? Отже, сердитися і пережитий у всіх: у батьків, які закинулися в дитинстві, у вчителів, які обертаються в класі, у всіх людей. Вони починають виконувати торги, а потім вони починають вчиняти злочини. Вони збирають в пачці і живуть відповідно до власних законів, які відрізняються від законів суспільства. Чи ми боїмося статистики, але те, що діти залишаються на вулиці? Діти і молоді люди – це наше майбутнє, і ми залишаємо їх за межі світу. Якщо суспільство усвідомлює, що доки Росія має чітку сімейну політику та підтримку проектів, таких як наша, у 5-10 років буде більше мільйона сиріт у нашій країні.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.kramola.info/vesti/rusy/mnogodetnyj-otec-sozdal-%C2%ABshkolu-fermerov%C2%BB-dlja-detej-sirot