788
Яка енергія повинна накопичуватися жінка?
У древніх ведиках виділяють 2 види енергії. Чоловік і жінка. Сонячний і місячний.
Чоловіча енергія – енергія сонця. Діяльність, ризик, відвага, сила, агресія. Ця енергія нагріває і може спалювати. Це енергія досягнення, велике досягнення, лідерство.
Енергетика Фемініна – місячна енергія. Характеризується м'якістю, ніжністю, миром. І найцікавіше, що він охолоджує. Наприклад, вчені помітили, що пісок у степу, який під світлом місяця – набагато охолоджувач.
Є хорошою енергією. У мене є пункт призначення. Але більш важливо, як «кар'єра». й
Унісекс мода
Тепер у нас є "унісекс" виховання. Хлопці і дівчата підняті таким же чином, навчаючи те ж саме. Швеція, наприклад, приймає речі крок далі, з деякими школами, які знімають всі сексуальні асоціації. Казки, книги та інші джерела гендерних стереотипів. Вони навіть називають дітей «і» для того, щоб не формувати стереотипи.
Що таке універсальний підхід?
Це зручно.
Не потрібно створювати окремі школи або програми. Ви не повинні ставити смуги разом. Для нормального класу достатньо 20 дітей. Незалежно від статі.
Це дешевше.
Уніфіковані підручники, єдина програма, спільні викладачі, предмети, класи.
Легко керувати
Уніформа правила, однорідні закони. Єдина форма книги. Єдиний трудовий кодекс. У який час, проведений жінкам, які займаються вихованням дітей, є «прогодою працювати»
Але що втратилося в цьому підході?
Дівчата не розуміють їх
У нормальній школі багато дівчат відчувають себе невірною особою. У фізичному навчанні вони сміються на вас. Ви не розумієте фізики, ти знову сміється. Послабляючи неправильну газову маску, вони знову сміються.
Деякі шкільні дисципліни приводяться до хлопчиків. Фізична освіта, математика, фізика, хімія, OBJ.
І це в школі, які дівчата починають «працювати на себе», щоб відповідати певним стандартам. Не розуміючи, що це важливо для жінки, щоб бути самою, а не "повною кимось". Вам необхідно закінчити медаллю, потрібно пройти математику, як кожен інший, піти в коледж, отримати роботу, схуднути.
Хлопці не навчаються бути чоловікам.
Більшість з них призначені для дівчаток – російська, іноземна мова, література, біологія. І ось хлопчики відчувають себе такими ідіотами.
Не один навчає їх, як виграти, вести переговори, бойових мистецтв, медитації або інших чоловічих мистецтв. Отже, здається, що якщо ви навчитеся додати, відстежити, писати есе, це дозволить стати справжнім чоловіком.
Найголовніше життя в школі не навчається.
Як побудувати відносини? Як створити комфорт в будинку? Як дізнатися відповідальність? Як ви піднімаєте дітей? Як вибрати життєвий партнер? І так далі.
І найголовніше, немає відповіді на вічні питання: Чому я жити? Хто я? Де я збираюся? Чому я роблю це?
Дівчата не бачать переваг жіночого способу
Суспільство припускає, що для щасливого життя кожен потребує вищої освіти і престижної роботи. Робота матері, дружини та домогосподарки є синонімом слово «чистий» для багатьох. Це, невисока робота, яка не вимагає особливого інтелекту, не викликає поваги від інших і є низькою пастою.
Де йти? Де виростити?
У будь-якому випадку це буде приємно. Нехай дівчата знають техніку і дізнаються, як підтягти, що неправильно з цим? Немає нічого неправильного з вищою освітою та високоплатними роботами. Чим більше освічена жінка, тим ймовірніше вона розлучає її сім'ю. Статистика
Так як жінка не може перерватися в два і бути тут і там одночасно. Не можна бути як сонячним, так і місячним. Яка енергія все ще зважить її. І найчастіше, через свою активність і агресивність, це сонце, яке зважує його.
Сьогодні ми будемо говорити про місячну енергію. Що таке сонячна енергія. І багато жінок намагаються піти таким чином. Вони будують бізнеси, будують будинки, будують будинки і рослини.
Я не бачив ніяких щасливих. Я бачив людей, які заморожують у роті, щоб довести, що вона щаслива. Як Маргарет Течер сказав: «Якщо ви повинні довести, що ви леді, ви не є». У той же час її сумность і довга «за сильний плече» видають очі. А іноді, в кінці розмови вона допускає, що більшість всіх вона бажала покладатися на чоловіка. Але де знайти таку річ?
Жінка, яка вибирає шлях чоловіка, заздалегідь засуджує себе збою.
Які варіанти?
Давайте подивимося на різні енергетичні комбінації в сім'ї.
ЗДОРОВ'Я
СХЕМА
Хто це сім'я?
Він відповідальний за сім'ю. Забезпечує спокій і гармонія в домашніх умовах. Він лідер. Вона заперечує його.
Найголовніше, як і щасливі в сім'ї. Тому що вони обидва йдуть самостійно, не проти природи.
Вони здатні підняти реальних чоловіків і жінок на їх прикладі. Чи не те, що кожна жінка хоче і що хоче кожен чоловік?
Земельна ділянка.
ШЕ ЗУГ.
Хто це сім'я?
Це часто буває в сучасному світі. Жінка, яка вибирає чоловіка з двома варіантами: вічна боротьба або залишатися живим.
Іноді людина навмисно вибирає роль господині. Щоб зберегти сім'ю і вижити. Він починає випікати тістечка і підняти дітей, а вірні б’є на полях бізнесу і кар’єри.
В першу чергу вони не погані – як зайняті з чимось, сім’я має як достаток, так і комфорт. Але кілька років проходять і все опускається окремо. Тому що вона втомилася перетягування. Після цього його тіло не призначений для постійної експлуатації сонячної енергії.
Бо він втомився бути матрацом. Його тіло вимагає перемоги і виконання. А потім, можливо, він знайде молоду дівчину, яка йде на місяць. Це дозволить йому остаточно реалізувати свій сонячний потенціал.
ЗДОРОВ'Я
ШЕ ЗУГ.
Хто це сім'я?
Я знаю цей тип сім'ї добре. За перші кілька років ми проживали. Зварювальні пристрасті, силові борти, пастки, поділ території.
У цій боротьбі немає переможців. Обидва вичерпуються. Людина не має сил, щоб перемогти драконів ззовні, тому що він бореться з домашнім драконом з ранку до вечора. Жінка не має миру. Вона не має ніякого відношення. І в кінці, кожен незадоволений.
Земельна ділянка.
СХЕМА
Хто це сім'я?
Я не маю таких прикладів перед очима. Але я бачу таку сім'ю, як занадто тихий тампон. Після того, як вода, яка не підсвічується сонцем, з часом починає цвісти і пахнуть.
Тим не менш, мені здається, що людина навряд чи буде свідомо вибрати місячний шлях. Безумовно, він має нормальну спрямованість.
Людина, якщо не турбувати, обирає сонячний шлях. Бо це природно для нього. Як яскравий і потужний цей шлях вже буде його особистими особливостями. Але напрямок один.
Жінки, поїдуть на свій шлях!
Так, це жінки, які порушують оригінальне замовлення речей. Жінки не збираються боротися у власній сфері. Саме тому жінки втрачають стільки.
Якщо ви подивитеся, є багато більше нещасливих жінок. Тому ми не вибираємо власний шлях. Ми кладемо драбини на виворітну стіну, а потім відштовхуємо її.
Ви можете вибрати інший шлях. Жінки. Флідий і гладкий. В якому немає боротьби. Жінки люблять річку. Будь-які перешкоди і перешкоди можуть просто обійтися. Або відірвати його силою свого струму. Для цього не потрібно робити супер-фахом. Просто вистачить себе. Бути жінкою. Бути річкою.
Лунарна енергія призначена спеціально для жінок. Це може бути відсутній шматок головоломки для вас.
Що ми робимо? Як вибрати цей шлях і відновити? Як ви зберігаєте і збільшите цю місячну енергію? Де кладемо сонце? Ми будемо говорити про це в наступній статті.
Я хочу, щоб кожен з вас почував себе як річка. Його міцність полягає в її плинності.
У попередній статті я згадував, що було 2 види енергії в рослинній астрології. Сонце і Місяць. Чоловік і жінка. Яка різниця між ними? Давайте подивимося ближче.
Що підвищує рівень сонячної енергії (чоловічої)?
Контролери
Ризик
Конкурси
Ривальрі
Вікторії
Гроші.
Потужність.
Керівництво
Доми
Налаштування цілей
Контакти
Мета
Стійкий.
Clarity (Налаштування цілей та планів)
Що підвищує рівень енергії місячної (жіночі)?
Співпраця
Контакти
Краса.
Чисті лінії
Благодійність
Кормові інші
Довіра.
Делегація
Контакти
Жіночі мистецтва
Отримати допомогу
Допомога
Перманентність, режим
Списки протилежні. І з причини. Після того, як сонячна енергія прогріває, і місячна енергія охолоджує. Саме вони мають протилежний ефект, в тому числі на психіці.
Пісок в степу, під світлом місяця, швидше охолоджується. І для нас жінки, цей охолоджуючий ефект місячної енергії є гарним. Розум вже занадто залежний від почуттів. Ми постійно переповнені емоціями.
Ми можемо сказати, що наш розум є великим відро ягід. Ми збираємо враження на весь день і ставимо їх в цей відро. І до кінця дня, це зазвичай натовп.
Тільки ягоди в ній немиті, неочищені, як це. І минув по всьому, і гальки, і черв'яки ...
Якщо покласти цей відро на сонці, то через кілька годин ягоди зіпсують. Якщо покласти його на плиту, ви отримаєте варення. Але буде смачно смакувати з багатьох різних видів ягід, не додаючи цукру? І давав той факт, що ягоди не змивалися і переросли?
Але якщо його покласти в відро в холодильнику або морозильній камері, то ягоди можуть зберігати свіжість протягом тривалого часу. Вони можуть їсти наступний день, і навіть в парі місяців.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ми залишаємо його під впливом сонячної енергії, ми отримуємо погані варення або кислі ягоди. І місячна енергія може допомогти нам відновити порядок в наших почуттях і думках.
Якщо ми повернулися до двох списків, зрозуміло, що кожен з наших дій подає одну або іншу енергію. І якщо ми інтенсивно займаємося справами першого переліку, то місячна енергія в нас стає менше і більш сонячною. Тоді виникають проблеми у відносинах, здоров'я і так далі.
У випадку, коли жінки працюють важко через обставини. Наприклад, вона повинна годувати своїх дітей, але її чоловік не має. Тоді він вирощує сонячну енергію самостійно. Що робити? Відправити?
Звичайно, це буде чудово, якщо вона могла змінити її поле. Або принаймні ставлення до роботи (нехай не буде конкурувати, і почати співпрацювати і делегувати більше). Але ще більш важливо приділити увагу місячній енергії і балансувати отриманий баланс.
Які переваги місячної енергії для жінок?
Вона заспокоює жінку.
Сприяє зміцненню будинку.
Надаючи можливість створити атмосферу.
Регулює жіночу гормональну систему.
Вона дає вам спокій.
Допомагає в концепції, підшипниках і годуванні дітей.
Вона надихає чоловіка на роботу
Вона дає жінці красу.
Вона здатна зачарувати чоловіка, тому що це те, що він не має. Він, перегрівається сонцем протягом дня, хоче прохолоди і мир.
Я думаю, що багато аргументів на користь місячної енергії. Тепер ми повинні дізнатися, де його отримати.
Які способи підвищення жіночої енергії?
Взаємодія з Місяцем як джерело енергії. Жінки дуже підключені до місяця. Дійсно, ви можете помітити, як ваша держава і настрій змінюється в залежності від фази місяця. Іноді ваш жіночий цикл також дуже пов'язаний з місяць. Можна подумати про місячні календарі для посадки квітів, різання волосся, планування справ.
Як створити стосунки з місяць? Багато людей люблять ходити під місяць. Ви можете заряджати воду з місячним світлом і напоєм. Ви можете повісити красиву картину з місячним світлом. Особлива місячна енергетична практика. Поверніть свою фантазію і подумайте, як ви можете взаємодіяти з Місяцем і Місяцем.
Фаршировані ювелірні вироби. Перли - найкращий камінь для жінки. Концентрація жіночої місячної енергії. Ви можете помітити, що перлові намистини заспокоїти неспокійливий розум. Я, для одного, відчував різницю. Я не збирав перлини. У мене є п'ять різних намистин, деякі браслети і сережки.
Важливо носити принаймні 2 предмети з перлами. Подібно намисто і сережки. Або кулон і браслет (на лівій руці). Або кільце і бісер. Самий «люнарний» колір перл, звичайно, білий. Інші кольори заслуговують на нашу увагу.
Пити тепле молоко на ніч. Молоко є потужним джерелом мастильної енергії. Однак існують спеціальні правила прийому. Якщо ви напоїте його холодом і протягом дня, ви, ймовірно, не відчуєте себе дуже добре. Молоко нап'яне рано вранці - в 6-7 годин, або ввечері перед сном (Я часто п'є молоко вночі). Заспокоює і робить звук сну. Пити молоко вночі слід нагріти, засолити і з спеціями. Самий ідеальний варіант для ночі є молоком з медом і зеленим кардамоном. Є інші спеції «завдяки» – фенхель, турмерик. Вранці молоко з корицею, шафраном або гвоздиками дуже добре зміщується. Ви не зможете пити ціле скло відразу. Вам не доведеться. Почати з сумою можна, щоб ви почувалися добре після цього. Критерій, за яким можна зрозуміти, що було багато молока - це біле покриття на мові вранці. Ви можете взяти його як ліки – чайну ложку. І навіть з такою кількістю ви відчуєте зміни.
Не заперечуйте самі солодощі. Є правило в Аюрведі - жінки можуть і повинні їсти солодощі, але до 12 п. Коли жінка йде на дієту і перестає їсти солодощі, вона дуже часто зіпсує характер. Зникнення і зникнення душі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ег.
Не означає, що потрібно забувати про фігуру і поп-бокси цукерок і тортів. Солодкий важливо їсти для жінки. Дуже важливо. Але помірно. І вибираючи форму солодощів. Якщо у вас є проблеми з вагою, з'їсти більше фруктів, не цукерки. І до 12:00.
Вживати свіжі овочі та фрукти. Овочі для росту дають міцності на місяць, тому у них багато місячної енергії. Фрукти - солодкі, які потребують кожної жінки.
Розмова до води. Вода також є носієм місячної жіночої енергії. Ви можете бути дуже натхненними прогулянкою водою. Не кожен може бити на піщаному березі моря. Але в будь-якому місті є річка, озеро, джерело, водойма. Прохолодна ванна, прохолодний душ, і прогулянка в дощі може дати вам багато сил.
Є багато варіантів. Про нас
Вода дуже спокійна. Спробуйте, наприклад, торкнутися не в подушці (на якій ви потім спати), але в бані. Тексти пісень, а це означає: І ви будете відчувати себе більш спокійною і повною після цього.
Подбайте про посадку квітів. Є хороший тест, щоб визначити, скільки місячної енергії ви маєте. У вас є квіти, що ростуть в домашніх умовах? Скільки? І як вони?
Якщо є багато з них, вони здорові і квітучі – все дрібно.
Якщо вони є, але всі вони кроковані і потворні, можливо, ваша місячна енергія йде в неправильному напрямку.
Якщо вони стрункі і сухі, негайно займайте енергію!
Догляд за садом і домашніми квітами є дуже потужним джерелом місячної енергії. Ви можете розбити фасадний сад на дворі. Або великий квітковий сад на дачі. Або парник на балконі. Або просто покласти більше квітів в будинку.
До деяких благодійних робіт. Такі заходи допоможуть вам заповнювати місячною енергією. Завжди люди, які потребують допомоги. Бабця-необхідники, діти з дисфункційних сімей, дітей-сиріт, людей з захворюваннями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви можете організувати благодійні заходи, збирати речі та гроші. Допомагаючи іншим, ви допомагаєте стати більш жіночним.
Поговоріть інші жінки. Коли ми взаємодіє з людьми, ми обміняємось енергією з ними. Якщо жінка спілкується тільки з чоловіками, то один спосіб або інший отримує сонячну енергію. Якщо жінка спілкується з сильною жінкою, вона знову отримує більше сонячної енергії.
Але ви можете повісити з жіночими жінками (неважливо, як дурні, які звуки) і відчути різницю. Наприклад, одружені жінки, молоді мами, мудрі ментори – всі вони є скарбами, які є джерелом місячної енергії. І ця енергія вільно доступна. Безкоштовно. Швидко. Легко.
Одяг жіночий одяг. Покиньте всі ваші штани і джинси з вашої шафи. Вони не допоможуть вам стати більш жіночним і щасливим. Спідниці та сукні розроблені спеціально для жінок. Спрощується приховати недоліки фігури. Спідниці заземлюють жінку, дозволяючи їй взяти більше енергії з Землі Матері. Відповідні довгі спідниці приносить незрівняне задоволення. І не просто тебе. Чоловіки дуже люблять жінок в спідницях. Тим не менш, з них немає.
Я вирішив не купити нові. А з тих пір, я тільки мали спідниці і сукні в моїй шафі на рік. І ви знаєте, що є більше з них, я люблю спосіб, і мій чоловік любить його. А діти все ще люблять свої широкі спідниці - вони мають свої приховані ігри з спідницями на їх мамі.
Я сподіваюсь, що я змогла виявити принаймні одну з таких глобальних тем, як «Moon energy». Я хотів показати вам переваги використання того, що природа дав нам. Більш того, жінки мають особливу місію на землі (у чоловіків також є спеціальна місія, але інший).
Автор: Ольга Валяєва