Коли батьки пішли, тітка приймала дітей-сиріт до її виховання.

Орфанство Все відрізняється. У той час як деякі діти навчають всіх труднощів перебування в дитячому будинку, інші піклуються про близьких родичів. Однак другий варіант не гарантує, що життя буде легше.

Герой історії сьогодні втратив своїх батьків як юнака. Він піднявся тістю, які мали три дітей. Про те, як розвивається життя різко вирощеної дитини, читайте далі в статті.

Коли батьки померли, маленька Вася була взята в тіні, сестра матері. Вона була бідною і не приділяв багато уваги йому. Вона любила своїх дітей (і мала три). Але я лікував його добре.

Але її чоловік Анатолій у вас не хочу душі. Він відчув для хлопчика, тому що він знав, що це було схоже. Чоловік виріс без батька, і його матір закинув його. Як дитина, щоб дізнатися, що життя дорослого. Він не хоче свого маленького брата відчувати себе таким же чином.

Тітка Тоня врятувала все так, щоб сім'я мала достатньо грошей. Перш за все, Вася страждала. Анотація побачила все це і з часу до тих пір, поки не приніс свого готелю. Що цукерки, що льодяник на паличці - хлопець був щасливий всім.

Щодня зв’язок між Васею та Анатолієм виріс сильніше. Людина вніс в голову хлопчика, що йому потрібно добре вивчити. «Дізнатися світлом і ігноруванням темряви. Пам'ятайте це, інакше нічого не буде працювати в житті, він повторився як мантра.

Веся дилігентно навчалася в школі, а в його запасному часі допомогли Анатолія на господарстві. Завжди багато роботи в с., тому немає зайвих рук. Правда, в той час як хлопчик працював в поті свого обличчя, решта діточок Тітка Тоні. За роки свого існування ми поширили обізнаність та відповідальність.

У 11-му класі хлопець закохався з сусідом. Катя навчалася з ним в тій же школі, а потім подивився на нього з нагоди. А батьки Катіни знали Вас з дитинства, відчували себе шкода за нього, але не дуже хочу, щоб їх дочку асоціювати своє життя з вихованцем. Однак щирі почуття переважали, і вони дали наряду для майбутнього весілля.

Після закінчення навчання з школи Вася поїхали в місто для вивчення агронома. Катя пішов з ним, а також вступив до університету. Вони вирішили одружитися, коли вони закінчили. Що сталося.

На тихому сільському весіллі Толячий дядько назвав Васю і сказав: «Ви не повинні сердитися з Тісом Тоня». Він був важко, щоб любити вас, але вона підняла вас. Я дала все, що я міг. А мені, ви завжди будете сім'ї, моя дитина. Не забудьте нам, ви завжди можете вітати. Слова його дядька перемістила Васю до сліз.

Незабаром він отримав роботу з фермером. Він став відмінним спеціалістом і протягом декількох років займав свою землю. Тепер він відомий не тільки в рідному селі, але і далеко за її межами.

Коли батьки пішли, тітка приймала дітей-сиріт до її виховання. р.

З Katya все добре: нещодавно його дружина подарувала близнюки. Хоча сім'я та трудові справи Васі давно змінилися в галузі, він ніколи не забув свого дому. Він регулярно відвідує свою сім'ю і допомагає їм фінансово. Відпустка не завершена без компанії родичів. Вступ до будинку, вася поцілунає Тітка Tonya і hugs Дядько Tolya щільно з словами: "Дякуй мені!"

Ця історія доводить, як важлива підтримка в житті. Нехай буде надійне плече і мудрі слова всього одного чоловіка. Іноді це достатньо, щоб дотримуватися шляху і вірити в свою силу. Неважливо, наскільки важко життя вихованця, багато чого залежить від внутрішнього ядра людини. Всі труднощі життя можуть бути подолані, якщо є вогонь всередині.

Нехай ця історія надихає вас на нові досягнення. Поведи себе, це так важливо!