Цей старий беггар не так просто, як це здається. Він особливий!

Ви не повинні бути багатими, щоб допомогти людям. Достатньо мати серце золото. У той час як мільйонери вибирають ще одну нову яхту, деякі бідні люди намагаються зробити світ трохи краще. Сьогодні ми розповімо історію одного з них.

Давайте знайоми вас з дідусь, реальне ім'я якого є Добре Дімітров Добрев. 99 років. Щодня старий чоловік проїжджає на величезну дистанцію 25 кілометрів від рідного села до болгарської столиці Софія. Все для благородного призначення. Цей старий беггар не так просто, як це здається. Він особливий!

Dobre Dobrev - носіння ганчі. Він витрачає багато часу на вулицях і просить пасторів за алмами. Але не для себе... Цей старий беггар не так просто, як це здається. Він особливий!

Ви думаєте, що це просто мангар? Щось! Дідусь Добрий досить зміст з пансіоном 80 євро. Він не просить грошей на себе. Цей старий беггар не так просто, як це здається. Він особливий!

В цілому, Добре Добрев підняв близько 50 000 євро під час свого життя. Важко вірити, але кожен цент він дав вихованцям і храмам Софії! Він просто хоче зробити інші життя трохи краще.Цей старий беггар не так просто, як це здається. Він особливий!

Добрий також часто згадується як «Свято Бейлово» (за місцем народження Добре). Дітям Орфана, які допомагають Добра, душі не відроджуються в старій людині. Він, здається, заміняє свого діда.

Dobre Dobrev - це виняткова людина. Я хочу, щоб там було більше людей у світі! Цей старий беггар не так просто, як це здається. Він особливий!