Росія: ветерани війни

письмо dimaberkut

9 травня, День Перемоги, в Москві, прогулянка по місту, проходячи по одному шнуру і металодетектори на підходах до Червоної площі. Я був так багато ОМОНІВ і тому кілька ветеранів, які я був негайно вражений цим співвідношенням. Питання виникло, що про людей, які взяли участь у війні? ... помирають один за одним, приймаючи з ними весь шар російської історії.

Р

2,2 км У селі Вінниця, розташованому на північному сході Ленінградської області, загальною кількістю населення трьох тис. осіб
Ще живі. З керівником відділу місцевого соціального обслуговування,
Ми відвідали кожного з них.

3. У Угарцева Єкатерина Нікітічна. вона 87 років, спочатку з Новгородської області.
Під час війни вона була в Тихвіні, на Синявінових тампонах. Потім в Кродстадт, Нарва.

4. У У 1951 році вона прийшла до Вінниці і проживала тут. Єкатерина Нікітична, сказав, що вона дуже шкода за її батьківщину,
Я хотів би піти, але вона 87 років.

5. Умань І в цьому будинку живе Хмихов Федор Прокопичевич, він 85 років.

745634

6. Жнівень Коли ми вийшли в сад, ми знайшли його в саду. Уважний і дуже енергійний, він привітав нас великим посміханням.

7. Про нас За професією, водій, спочатку з Воронезької області. Під час війни він служив в армії і був в окупації.
Він навчався молодшому командиру біля Тамбов, потім відправлявся на запасний вал в Коенігсбергу.

8. У Наприкінці війни він працював у конві - він допоміг побудувати Ленінград.
Тоді він був відправлений до Вінниці і тільки в 51-му він був деміліфікований - служив 7 років в армії після війни.

9. Навігація Федор Прокопичевич ніколи не відвідав свою батьківщину. Але зустрілися з любов’ю в Вінниці,
За кілька днів після демобілізації він одружений і жив з дружиною в гармонії протягом шести років.

9598081

10. Жорсткий край, красиві місця. Ми також відвідали Бодунова Матриона Андріївна, 88 років.

11. Вона народилася біля села Гогінічі. Молода дівчина вирушила на фронт, отримала сумі з військово-доповнюючого офісу,
Вона працювала в хлібопекарській дільниці.

12. На жаль, не можна пам'ятати...

13. Але Спіркова Таїсія Василівна, 86, ми знайшли в лікарні під ІV.

14. Оригінально з Вінниці. Коли війна розпочалася, вона пішла з другом до районного центру, щоб допомогти пораненим в лікарні.
Вони привозили по річці барж. А потім в лікарні Мурманськ, Рибінськ і Далекий Схід.
Після війни повернулася додому батькам. Під час свого важкого життя вона втратила всіх коханих і залишалася повністю самотньою.

15.00 р. Гуркін Петро Олексійович, навпаки, радий мене своїм здоров'ям і прагненням жити.

16.00 р. Попри свій 86, він також працював в саду під час нашого візиту.

р.

17.00 р. На початку війни виевакуйовано з Вінниці до с. Немжі, а потім, коли він був шістнадцяти років,
до військового посту с. Шодовецький.

18 років Він вивчав військові справи, був молодшим командувачем, в 43-му він був відправлений на фронт. Поранений в Литву.

19.00 р. Після відновлення з'явилася друга білоруська, а потім перша українка.
Петро Алексєвіч чудово пам'ятає зустріч з американцями на Ельбі, а війна закінчилася Берліном.

20. 7 років — Німеччина, Угорщина, Австрія. Він пішов на фронт на 17 і повернув на 24.
(Для корепоральної спідниці потрібно подати ще рік)

Херсон

21. Після війни Петро Алексеевич отримав звання офіцера і запросив працювати в Комсомольському районному комітеті.
Я не вірю в яскраве майбутнє, я дуже хвилююсь про своїх онуків. Він керує господарським господарством самостійно, копінгом з будь-якою роботою.

22. Ващенко Марія Іванівна, 86 років.
Вона має хороший будинок і люблячих дітей - що ще можна замовити для літніх людей?

23. вона народилася в Кисловодську, коли почалася війна, вона була сімнадцяти. Закінчила медичні курси, працювала в лікарнях.
Марія Івановна переглянула, як війна гнала її по всій Росії, потім Білорусі, Польщі та Німеччині.
Він пам'ятає зустріч своїх союзників на Ельбі.

24. Це кінець моєї маленької поїздки з нашими ветеранами. Шукаю хлопці в дев'ятому десятці все ще робимо фізичну роботу, я дивлюся, якщо я б зробити це. Військова підготовка відчувається в усьому. Вони заслуговують нашу увагу, але не наша життєрадісна. Повагою нашого покоління є невеликий звіт. Нехай Бог дасть їм більше одного джерела в мальовничому селі.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное