Оплатити і оплатити

Я почав помітити, як фраза «східні зв’язки» і все, що пов’язано з ним, болить ліберальну громадськість. «Оплатити і оплатити». Росія і росіяни повинні відлякувати. Вони є фундаментальними для решти «цивілі» світу. Ми повинні бути зачаровані. Нацiональний провинний комплекс постійно культивується ручками вітчизняних та зарубіжних ЗМІ.

Щоб подолати провинний комплекс, деякі психологи радять описати все на папері. Я спробую списувати гріхи Росії. Я починаю з афарю.

1,1 км Росіяни змушені відхилити злочини Сталінізму, хоча вони постраждали від Сталінізму.

2,2 км Росіянки розгромилися фашистської Європи з невеликою допомогою від союзників. На радянському фронті загинув близько 80% солдатів вермахту. Не пропустіть.

3. У У Хіросіма та Нагасакі знизилися ядерні бомби. Так, це як сформульовані сучасні підручники історії.

Продовження під kata ...

Оплатити і оплатити

4. «Катин 1» та «Катин 2» були організовані росіянами.

5. Умань Росія має багато нафти і газу, що дратують розвиток економіки. Якщо масло кладеться в безпечних руках, економіка швидко розбирається і борошняна.

6. Жнівень Росія борішно захищає національні інтереси. Ми повинні бути такими, як

7. Про нас Не існує демократії в Росії, як випливає з попередніх двох точок.

8. У Росія є імперією, яка зла в собі.

9. Навігація Росія – тюрма народів, що засвідчує половину Євразії. Люди повинні бути вільними разом з територіями, які вони мешкають.

10. Росія є третьою країною світу, яка є шімом.

11. Росія подає зброю в величезній кількості. Майже кожен, хто купує його диктатори і вбивці. Російська зброя некомпеттивна і застаріла.

12. Росія подає іржаві ядерні воїни до тоталітарних режимів і терористів. Будівництво атомної електростанції – це лише кришка.

13.00 р. Росія відповіла непропорційно в агресію Грузії, майже так як вона зробила Гітлера у 41.

14. Росія небайдужим завоював багато медалей на Казаньському Universiade і повинна бути притулок.

15.00 р. Росія небайдужо завоював право на проведення Олімпіади і витрачає на неї багато грошей. Олімпійський факел постійно гасить. Ми повинні бути дуже сором'язливими.

16.00 р. Російська поліція є занадто багатою, пошкодженою і повинна бути відхилена.

17.00 р. Російська армія занадто велика, ненасичена, і повинна бути розбита.

18 років законно обрано Російського президента повинно бути переповненим. Це сором'язлива, яка підтримується близько 60% населення, яка є худоби.

19.00 р. Вони не люблять гей-люда, що є шахом.

20. росіяни повинні бути заспокійливими з кожного п'яти туристів, які стрибають в басейн за кордоном, тому що ніхто інший не робить.

21. У Росії є православна церква і Іслам – це сильне право на несудимість і темряву.

22. Росія про розпад, день на добу. Будь-яка спроба протистояти цій волі тільки пролонгувати страждання, які тривали більше тисяч років.

23. Росія отруює екологію планети її існування, наприклад, у виробництві нафти в Арктики.

24. Росія вимагає сплати ринкових цін на нафту і газ.

Джерело. Я дивний, мінус що? Принаймні, ви можете зашифрувати його.

Джерело: