Маленький.

Фао Лі був дитиною. У сенсі, що його максимальна висота в повному цвіті була менше півтора метрів, і фігура була як дванадцять років.
Коли Фао Він був восьмим, його батько подав йому на голову і його матір захопив його. Зібрали, рум'яні, урочисто-ми батько навіть поголені з традиційної коси за підтримки повстання - і пішли до Мухана, щоб зробити революцію з іншими.
Вони були виконані на площі разом з іншими конспіраторами через кілька днів.
Маленький фао сплетить безглуздим, змащуючи в куртку свого діда, пахне овець і тютюну, і прокинув дитину на голову і заспокоїв його:
Крі, Фао Лі, крі. Після цього ви станете справжнім чоловіком замість вашого батька. І коли мій дух відокремився від мого тіла, ви станете майстером і не тільки послухайте свою старшу сестру і допоможи їй все, але і подивіться після неї.
Стара сестра Фао, пані Ю, п'ять років старше вона була красива дівчина, і протягом року вона була до маррі Фун Цьяо, сина сусіда, заможний селян, який проданий рис і свіжі овочі з магазинами в місті.
Один день, Фао Лі, у пологів, поспілкуватися на столі, що пан Ю проходив з Fung Tiao ввечері. Дідусь завершила свою їжу, а потім приймав Мінг Ю на приміщення і вилікував її.
З тих пір сестр провів гранат проти брата і, в будь-якому випадку, спробував його підштовхувати, вдарив йому, вдарив його або запікати його.
Фао не знав, що він збирався і був
Одного разу його сестра переніс його, ступила на нозі і відштовхнула його до бока, яка зробила Фао розтяг на землі.
Дідусь побачили його, взяв Ming Ю на плечі, і взяв її до рисової висадки, розказавши її, що вона могла б повернутися, коли сім жінок сказали, що він працював дилігентно. Тому, що при виготовленні важкої праці є прощення і дисципліна.
Тоді вона повернулася, попросила Фао Лі за прощення, і не бажав його. І дідусь копчена тонка труба і змащена в вуса, прокидка в яскравому сонці.
Однак Фао Лі мала достатню блювоту без неї. Місцеві хлопчики постійно зраджують і дражають Фао через його невелику фігуру і вузькі плечі.
І так, один день, коли дитина болить, відвертаючи сльози і приховавши за хата, його дід знайшов його. Він запитав Фао, потім взяв його руку, і вони пішли в місто, щоб побачити Майстер Тянь.
У той же час, оскільки майстер Тянь був відомий учитель гонгфу, мистецтво, що великий Дамо приніс до Китаю. Мастер Тянь не взяв нікого до школи, так що Фао боявся, що він просто сміється на висоті хлопчика і фізикою і змащувати їх з Дідусь.
Тим не менш, Майстер, заспокійливий і приховав кінний посмішку в товстому, довгому сірому вуса, прогулявся по Фао Лі з усіх боків, торкнувшись тонкими плечима хлопчика з його супутньою, жовтими тютюновими пальцями і раптом різко збивається на нього:
Хати!
Фао Лі відмовляється від старшого, гасаючи на нього, але він сміхався з сухим сміхом і сказав його діду:
Добре зроблено Li Xiao для приведення цього хлопчика тут! Він має владу і дух в ньому, можливо, він стане гідним Чуан Жен, до якого я можу передати мій гонгфу. Ви бачите, коли я атакував його, він не приховує голову своїми руками і падає на мат, але відмовляється від мене, готовий боротися! Кід, тепер ви Kai Shan, "Відкриті двері гори", і я навчаю вас все, якщо ви станете байдужим і пацієнтом.
So Fao Li почав вивчати основи Gungfu.
Одного разу, коли він і дід був повернений додому від візиту до Мастера Тянь, Фао, хінчінг, підняв голову і раптом запевнив:
- Гранпа! Дідусь, дивитись! Що таке в небі? Що дивний птах!?
Стара людина подивилася на небо і посміхалася.
Фао Лі, це не птах, це повітряна куля. Ви бачите, є кошик під куполом, і там люди. Вони піднімають м'яч в небо і літати, як птахи.
- Як висока... Заморожений чарівно, дивлячись на м'яч у всіх очах.
Фао Лі не може спати довго. Він був дов'язаним боком, вражаючи його летять в повітряній кулі, і всі ті, хто відірвав його за свою маленьку фігуру, будуть виглядати на нього з головою вгору, і він більше не з'явився на них як слабкий хлопчик.
Як зробити м'яч йти вгору? Я хочу знати.
До класів Майстер-Тян разом з Фао Лі, молодий сильний хлопець, Жі Цун. Він лікував маленького хлопчика добре, оцінив свої успіхи, коли він не бачив майстра, і один раз, коли його дід був пізно, щоб забрати Фао, навіть лікував його на кілька недоліків тютюну.
Фао Лі вирішив розповісти Джи Цун про його мрії. Він сміється.
Ви не боїтеся, Fao Li, що ви будете вниз, коли м'яч йде вгору? Для нього засихати в повітря, він повинен бути відштовхований і збити з бамбуком палицею. Він не схожий на це дуже багато і він може відкинути вас!
Зібрав на хлопця, і він, побачив щирий сюрприз дитини, сміхався.
Fao Li, якщо ви хочете їздити на повітряній кулі, немає нічого простіше! Моя друзі в місті власної повітряної кулі. Коли ваш коханий дід приходить, я розмовляю з ним, і якщо він дає вам йти з мене, вони проїдуть вас на мій запит.
Фао Лі не вірить Його щастя. Дідусь попросила Жі Цун про все і сказав:
Я не буду тримати вас. Не дозволяйте душу залишитися там.
Так це гідно Fao Li ви сказали нам про, Жі Кунь? - Логін, попросив юних хлопців, до яких хлопець був привезений своїм другом, - Ну, daredevil, піднятися в кошик, якщо ви не боїтеся.
Подолання треморів в колінах, Фао піднімається в каюта і відпочивається на щільному піску.
Хлопці наплавляли повітряну куля з гарячим повітрям і він, рясно піднімаючись, засихають.
Фао Лі відкрив свій рот, щоб побачити, як швидко земля була від нього. Невелике місто, невеликі дерева, невеликі рисові поля, на яких крихітні працівники змащуються як мурах. Фао відчував як величезний гігант!
І душа трималася сходи. Фао Лі став остаточно літати.
Вивчив Гунфу твердий, вивчив землезнавство, не відмовляв будь-яку роботу, щоб зібрати гроші, і до п'ятнадцяти років, разом з іншим другом, Жі Цун, вдалося купити все необхідне для побудови своєї кулі.
Вони відкрив свої власні повітряні клуби на околиці міста і заробляли, розкочуючи всі походи по небі і спостерігаючи їх радісними, дивлячись.
Дуже спекотний, що літо. Фао Лі і друг приховав в тіні дерева, до якого кулька була пов'язана. Часом вони стояли лізилі, щоб залити воду з найближчого колодязя.
до Я не можу це зробити. Я буду сидіти в тіні в деяких кафе, їсти, і в той же час я принесу вас закуску, партнер сказав втомився.
- Приїжджайте, будь-яким чином, в цій грі навряд чи хтось прийде на ковзання. Хлопець відповів, відкинув свою сорочку.
У салоні побачила дві дивні люди, що ходять до нього з боку міста. Одна з них лікнула, друга тримала свою руку, на яку кров прокидається.
Вони були сердитися і зосередилися.
до Хай ти, карликовий, і починаємо свій м'яч, але швидко - ми поспішаємо - святко відштовхуємо одну з бігунів, другий, практично без уповільнення, тушкуємо в кошик і розтягуємо на підлозі, дихаючи сильно.
«Як ви скажете, джентльменів,» Захоплений дивним дивнимицям, хоча він був спокусливим перетворенням, запалився пальником і почав заповнювати повітряну куля гарячим повітрям.
- Приїжджайте, ви почуєте! Або вам потрібен ніж? - Інший кричущий, дихання.
Нарешті, повітряна куля засихнула в повітря, а потім Фао побачила групу збройних солдатів, які підходили з тієї ж сторони. Один з них помітив повітряну куля, вказував її на інших і загинув руки, щоб опустити її. Фао Лі захотів зменшити подачу повітря, але одна з нестрашних пасажирів кладуть ніж на шию.
- Просто намагайтеся опустити, маленький хлопчик! Я просто загинув два сім'ї і чотири солдати з цим ножем, і я не буду зупинятися, якщо я повинен був викинути вас занадто! Прийміть м'яч за косою!
Фао Лі обіє. Він вказував м'яч на південь від широкої смуги дерев.
Повернувшись назад до вбивців, Fao Li дивився вниз і ніколи раніше не було повітря здавалося так чистою і свіжою, а світ настільки красивою: навіть коричневі рисові культури були якось особливо яскравими в сходовому сонці.
- Я не малюка.
Що ви сказали? пасажири, які розводять один голос.
- Я не малюка. Моє ім'я - Фао Лі. І я даю людям радість і свободу літаючих птахів, і ви дали їм смерть і відхиляли свою повітряну куля, будучи в ній. Якщо ви не хочете, щоб люди не знали, і навіть якщо Гранпа не сказав, що ви не можете жити людей, тому що ми не даємо їм, я приймаю своє життя.
З цими словами, Фао Лі дефтлікатно збивали злочинців з їх ніг, захопивши ніж одного з них і, гойдалки, роздягали мотузки, які з'єднують кошик до куполи.
Немає болю. Знаходилося яскраве небесне небо і запах теплої зелені трави. Фао Лі почув голоси підійшов до нього, побачила тривожний обличчя одного з солдатів над ним, але це було так, якщо через теляти.
Посмішуючи непристойно на солдату, і кров заливається з рота, протікає через зламані зуби.
Партнер Fao Li був знайдений купол, перезавантаживши його в кабіну і заправте пальником до максимуму. дідусь обережно підібрав світло як пухнастий тіло його онука і переніс його в кошик. Потім ріжемо мотузку і м'яч повільно поплавився в небо.
Фао Лі, все життя ви були невеликими, але чудово в дусі. Так вирушайте на кінцевий рейс з головою, який проходив високо, для вас були більш високі, ніж багато з нас.
Два силуети довго дивилися після того, як повітряна куля, що плавала вище в хмари, а потім перетворилася і, не кажучи вже про слово один одному, пішли в різних напрямках.

©, © ©
Доброго дня!

Джерело: