Моя дитина - Індіго - 4

У вітальні, де я захопився дружиною-2, він був натовпом і копчений. Крім того, Буратіно і Чебурашки, на дивані була зайнята пара. Дуже маленька людина з бородою і безмодним розміром жінка з виразом дисгуста на обличчі. Особа чітко належить резиденту Західної Європи.

Покриваючи двері так, щоб не прокинувся Светка, я дивився на незнайомці і порубала. Карлсон. У пурпурному костюмі з іскрою, ярликом, з бородою ясеною Гуварою і сигаром, товщиною легкої руки.

Чи є у вас багато, щоб розповісти нам? - Я запитав цей рудоволосий. Він відступив Светка і я мав великий і гострий зуб на ньому - хто це? - Я відданий в масивній жінці, - І де ти був?

Гільти, винна, винна, але ось що сталося. Тексти пісень, а це означає: Я ще людина в повному цвіті... І так, - Він відчував на своєму супутнику, "Я тебе люблю і порадувати, мій незабутній, "Carlson paused".

Тітка, слухаючи її ім'я, недбалий жорсткий. У Росії вона явно не розуміла Белмс.

до Де ти отримуєш? - Відповідав дружині-2, - Светка ніколи не любила її! - І я розумію її, - Буратіно абсолютно непристойно потрапила в, - це деяка шведська позашляховик, не жінка.

- Я придумав його - скромно приймав "людину в прарі життя", - я уявив, як Светка, і я досягав успіху. Чи подобається вам? — Карлсон, очевидно, з ембаррасменту, дихаючи на гороховому діаманті, що прикрашають його рожево-діловий і розумно натерти його на куртку. У верхній кишені куртки був кінчик хустинки - під колір краватки.

Я не знаю, що Pandora, хлопець в кінці відкриття.

«Ех ... Я люблю Бок, особливо коли вона має Фрикен,» Буратіно знову озвучив, поширюючи руки широкій стороні. Хамло - гумка.
до Що ви розумієте, лог-мед, - Карлсон відхилений, - жінка повинна бути корпуленою, - і він також зробив жест своїми руками, як і жінки з дуже відомими частинами.

«Увімкнути», - сказав він дружині-1, що засвідчили, «і де зараз ви будете жити, тут ви вже не знаходитесь», - зазначила вона логічно.
"Gov ... просте питання", відповів Carlson, "У мене є вілла ..." Коли я придумав свою дівчину, я відразу думав її з доврі.

Я ніколи не думав. Так, не всі оброблені глюкози пішли в двигун, він залишився на голові. Гей, Маладіан.

- Дук, я насправді тільки мухав до Свєтка, hello там, скажімо, подарунки тут ... - він випадково штовхнув ногу в лаковані взуття вражаючий мішок.
до О, шановний, шановний Карслон, - дружина-1 і дружина-2 змінили небезпеку для занурення на згадці подарунків, але біг вперед я скажу, що вони не зламалися - мух був прикріплений тільки до Светки.

Як виняток, я дайте цю пару, залишивши ніч. У нічний час вони затримали нас з пуфінгом, гучним збиванням і таємничим приглушеним рилом пропелера.

Вранці, отримавши сумку подарунків і приймаючи обіцянку Карлсона, щоб запрошувати її в гості, Севецька галявина з дружиною-2 до школи, дружина-1 пішла на роботу, і я пішов за межі, щоб ескортувати молодят до таксі.

Карлсон був наповнений любов'ю для молодят, хто, stepping жорсткий з масивними шведськими ніжками, перенесли сливовий мішок. Коли Mrs. Frecken Bock зіпсував його в домашніх умовах, це здавалося мені, що блискучі гомілки високих шкіряних чобіт або ж в'язкість ковпачок з високим тюлем, що спалахнула всередині, або, можливо, це була збивна ручка, але цілком можливо, я просто не отримав достатньо сну.

Для того, щоб говорити про те, як він був перетворений пансом.

«У вас немає ідей, – це гліголо інтимно повідомлено мені, – він скручує годинниковий гвинт ...» і подивився на мене векторно знизу донизу. Чому я не маю пропеллера, я оцінив його.

Як я виходив з ліфта на моєму поверсі, я почув з моєї квартири міцну мелодію. Почуття поганого, я відкрив двері.

Чебурашка сіла на столі, а точніше на столі, а хтось нав'язаний і зелений сати за мною. Він грав гармоніку.

«Той, ти там,» Я почався непевно.

Чебурашка стрибала на підлозі і засіяна мене. Він дивився на обличчя і попросив у звичному м'якому вигляді, «Ви не сердилися, і я пропустив його дуже багато». Дуже багато.

Припинено гармоніку. Новий хлопець перетворився навколо і я зрозумів, що моя ідея гена крокодила в мультфільмі не була досить точною. У житті це був тонкий і вишитий здобиччю зеленого кольору з ротом, що виходить вперед. Раф, нагадував деякі вимиральні амфібії в палеоліті. Крім того, він був волосатий.

Однак волосатий крокодил відмінно вписується в мій будинок паноптикою, тому я помітив його густий сірий ріст на грудях і кущових бровах якось. Виправлення капелюха з вузькими порогами, Жана стояв і соромно відображав дипломатичний бантик. Він кладав гармоніку на підлозі і підштовхував стопу під стіл. Як виявилося, це було розумно і ввічливим, але дуже вузьким крокодилом.

- Так, в цілому, і так, - сказав амфібій, щоб заповнити паузу незручності, - ви будете грати "Амурові хвилі"?
«Так, йти вперед,» Я вже не мав міцності настояти реальність, відкрив холодильник і вивів нову пляшку «Смірнофф»?» Я знав, що це буде.

Для тих, хто помітив, що більшість персонажів в цьому сюжеті пити і пити з задоволенням, я поясню, що є не єдиний факт, що я придумав - я тільки відобразив нашу реальність.

Коли дружина-2 повернула додому з Светланкою, вона знайшла чоловіка п'яний в компанії незнайомий крокодил, також не зовсім адекватний і намагається грати в Амур Хвилі вальс. Хвилі були інклюзивними, тому ripples, не хвилі. У середу кухні Чебурашка, які розірвали його підгузники, виступали кан-кан.

Побачивши жінку з дитиною, по-справжньому різко перемістили гармоніку хутра і приколів її грудей волосся з ними.
до О, ебать, він вийшов.
- Мами, він сказав про погане слово - Светка помітила голос прокурора, а очі пострілу - вона була великим шанувальником загострення чужих помилок. Але дружина-2 не ваша дружина-1 - вона порадувала її дочку не звертати увагу на те, що перший п'яний крокодил скаже.

Світло підійшов в стілець навпроти Гени.

Ви були в Африка? попросив дитину.
- Дук, йошкін кішка, тільки вчора звідти, - як доказ гена, він пройшов через гармоніку ключів і санг над тріщинами - "Не потрібно берег тур-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-tsky, і нам не потрібно Африки." Тоді, як melody вийшов, він ковтнув наступну палю так відомо, що я дивився, якщо він ніколи не знайде Африка на карті. Я був абсолютно чітким - це наш вітчизняний виробляється крокодил.

- Ген, у вас є дружина? Питання Светкіна завжди кладуть набагато ширше, ніж межі моєї уяви.
«Що ще не,» крокодил механічно обдув Чебурашка, «але тут я отримую ферму десь в пустельному місці». Я отримую більш страшну жінку... – Жана сновидалась.
до Що найгірше? - Я здивував дружини 2.
- Я крокодил! І ми крокодили мають свої смаки і відхилень. Ну, нехай підуть на страшні жінки, він підібрав скло і, не чекаючи, збиваючи її зсередини.

«О, подивіться на Чебурашка,» раптом Светка кричить, вказуючи її пальцем десь за холодильником.

Наша Чебурашка була непогана. Він, в нездатному маленькому помаху, сати в кутку кухні і гасити. Незважаючи на чистоо-помаранчеву дієту, він блюв цілу пудру чогось отруйно-червоного. Але це половина неприємностей. Сама прянощі була те, що вушка його навколо, вона була просто осінньою Індивідуальні волоски, проте, і всі шматки вовни, мирно плаваються поруч.

«Соррі», - сказав Чебурашка, «Я алергію на горілку».
"Ек, ви," Гена симпатеетично заварена, "не наша порода", пояснила нам, намагаючись зосередити очі на вхідних дверях, які відкриваються і розкривають зовнішній вигляд дружини-1.

Дружина 1 дав нам погляд. Один раз і непристойно. І знову дивився на крокодил. Я можу сказати з очей, що Godzilla був мисливський проти Короля.

Але ген був також, як він вийшов, не пропущений.
Миттєво оцінюємо ситуацію як життєво-треатний, для боротьби з дружиною-1 з крокодилом, тільки повний холок міг поставити на крокодил, він переніс брови і сказав з м'яким баритоном:
Мадам, можливо, я підписую вас на одну з найсучасніших телефонних послуг, що ваша модель?
Дружина-1 була настільки дискурована, що вона мовчазно вибрала телефон і продемонструвала Gene від afar.
"Так, все право," Справжні брови збиті знову, "нині привезти його до вуха."
Дружина 1 зробив це теж.
- Голосова активація на слово "Я хочу" - Ген оголосив голос магію, і відразу невеликий, але живий рожевий язичок розтягував з труби і почав клацнути внутрішню поверхню вухо дружини-1.
«О, що краса», - сказала вона, «Окай, крокодил, можна зупинитися. й
Вона пішла до кімнати, щоб змінити одяг.
«Ой, ви не сказали мені, як його вимкнути, - Я нагадав Гену.
«Нехай він забирав його першим,

Я втратив почуття небезпеки. Не підозрюючи, що я відкрив двері.

«О, моя бабуся прийшла,» Светка кричить, кинувшись до неї мамою.
Я мовчав. Поставляючи руки на грудях. Я шукав гордо в очах ворога, як Азтек, серце якого розірвав.
- Здрастуйте, Антоніна Борисівна, - Я ввічлива подихнула на сторону.
- Здрастуйте, віолончелі, - чітко читайте в очах жінки, але вона кинула руку тільки "Привіт", освіта не дозволяла їй сказати далеко засмачений.

Я зробив це з очі Светке.

«Грандма, там ми приклеюємо костюми з хлопцями з школи ... так що ви йдете, я приходжу прямо зараз», - сказав Светка, і я кинувся в спальню і попередив дружину-2: Мат-в-право не ініційований в потурбацію з дочкою.

Светка приймала її дідусь до свого приміщення, щоб вирватися про подарунки Карлсона, і я повернувся на кухню. Він вже спалахнув буратіно шліфовану голову.
Ця рама не відставала за інших - красива дівчина ходить під ручку з нею. Акуратно, Малвіна успішно підвели підсумки

до Добре зроблено, Бурик, - Я оцінив його - правильно орієнтуватися.
«Погляд на тебе», «Буратино» (née Pinocchio), «виготовлений з пластиліну!»
- Так що? І ви виготовлені з дерева, крокодила Гена не розуміла, і він не до сну Чебурашка, від ... і я дивую, що Чебурашка виготовлена з ...
- Так, що він повинен зробити з ним, - не пускаючи потік розмови в обговорення теми Чебурашкіна, самойшвидше проголошено Буратіно, - Я можу скріпити його щодня по-різному! ЗАМОВИТИ

Буратіно приступив за своєю подругою і відразу сліпила її по-різному. Це трохи менший, але це багато округлих в певному місці.

Або так, наш дерев'яний друг побіг до Малвіни з переднього.

«Так,» крокодил відібрав капелюх і починав битися. Ну, для пластиліну, що йде на нашу жіночу дупу, але Гену не встигли пити: щось впало в дитячу, було сміху, збиток, потім її мама-в-в-в-одному прокладені.

Я пішов на коньяку.

У дитячій... Антоніна Борисівна сиділа прямо на підлозі і зірвав у хлопчика світського віку танці в центрі кімнати. Тексти пісень, а це означає: Він був блондинка, зелений і щось болючий милий і дорогий.

«Да, це мене, Дад», - сказав хлопець, що мене кинувся, «Так, я, Свєта!»!
Я майже сидів поруч з матір'ю, як це сталося?
«Так, я відпакував кубики, які я був представлений вранці і збудував райдуж з них», - сказав хлопчик з рукою в арку, побудовану в кутку, «і ви знаєте, хто пройде під ліктям буде навпаки». Пройшов-ла-ла-ла ... стрибнув Светка (або Светка?) на одну ногу.

"О, батько, вогні", мій бабуся голосував, "Це вже можливо? й
«Увімкніть її,» витягнув язик. Стара жінка стояв на всіх чотирьох і, захоплюючий, сходження під аркою.

До мене стояли життєрадісна і повністю тушкована діда в жіночому одязі.

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - дід озвучив у вайн і дружині 1 трахнув в приміщення.

до Що це таке? Хто це? – дружина почалася в голосі, що нічого не завоював. Светка стрибала на дивані як малюка.

- Я запитаю, що це збочення, що робить в моєму будинку? - Вимкнено приховує дружину-1.

Тут, з вікна ляльки, стоячи на полиці, з'явився пальчик. З наступного вікна виглядала гарна дівчина одного розміру. Можливо, він завжди мріяв про Thumbel ... він все ще був...

«Ой хой,» маленький скраб, зважений у старомодному шляху, «Чи є де завгодно в цьому будинку для джентльмена і леді, щоб справити?

浜у 涓 蹇

Джерело: http://