1,1 км Це один з найвідоміших і сердечних фотографій, які коли-небудь брали у світі. На малюнку зображено крихітну руку 21-week-старого немовляти Самуїла Олександр Армас, що пригнічує руку хірурга Джозефа Брюнера, який врятував своє життя. Ненароджений малюк мав вроджений невиліковний дефект хребта, в якому людина практично не може вижити, але якщо ви працюєте на малюка в утробі, можна уникнути цього страшного діагнозу. Лікар прибрав матку Юлії Армас, яка є матіром Самуїла і дружиною за професійною професійністю, цезаренська секція, що робить невеликий розріз для роботи на крихти. Він отримав успіх і сьогодні Samuel Олександр Армас 8 років. Хлопець живий і добре живий, і животворний фото 21-week-old Samuel був названий «Погляд надії». Невірно! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
На малюнку нижче, Samuel 7 років
Друк видання, в якому це фото вперше з'явилось: «Блаштована ручка 21-week-old fetus Samuel Олександра Армаса з'явилась від свого материнського вугу, щоб захопити пана Джозефа Брюнера, якби подякувати лікарю за подарунок життя». Маленька мама Самуїла сказала, що вони закрили на дні, коли вони побачили цю картину: Нагадуємо, що моя вагітність не хвороба або фізична інвалідність, це маленька людина.
2,2 км «Погляд на хліб! Тільки чотири пальця! Помилки Я зателефоную фото «Фінгери Пабло Пікассо», - сказав він найближчий друг-артист Пабло Пікассо автор цієї фото Дувануоші. Картина дуже смішна, спочатку здається, що це пальці, але ось витончені пальці Пікассо не пахнуть, швидше вони лапи монстра.
3. У Це найбільший табір не дитячий табір, і це не приносить щастя, адже табір на малюнку є справжнім пеклом. Загибельний завод, смертний конвеєр і смертна машина є всі визначення гідності цього місця. На заході Генерального урядування було побудовано цей монострозький стан, в якому було кілька мільйонів людей. З декількох мільйонів, лише кілька тисяч, що збереглися, тому що ім'я цієї держави є Авшвиц. Над входом до цього концентраційного табору було написано "Лаборативних лібератів", але ніхто не відчував тюрма. У таборі все ще існує, але ще немає і не може бути жахом, який був раніше, тому що це просто нагадування страшного часу.
4. У 12 жовтня 1960 р. в Токіо, засвідчена соціалістична партія голови Ініжро Асанумо. Молода людина робила так з посміханням, як би сказати «Я все правильно і я абсолютно щасливий». Ви можете вбити чоловіка, який легко.
5. Квітень 1964, Кіпр. Турецькі жінки, які потерпілі від грецько-турецької громадянської війни. Гріф не має імен і не національностей, перед смертю всі рівні.
Р
6. Травень 1967, Півд Вьетнам. Це не постріл від Термінатора або Аватара, це простий командир танку М48, сьомий кінний полк армії США на роботі. Жорстокість як це.
7. Про нас Один з перших чорнових студентів, названих Dorothy Counts, йде до коледжу, і за її приходять ті ж студенти, але з різним кольором шкіри. Як ми можемо бачити фотографії, зняті 4 вересня 1956 р., багато студентів користуються булінгом Дороти. Ракизм або ні, але така господиня дуже неприємна для кожної людини, особливо молодої дівчини.
8. Вірменія, грудень 1988. Батько померлого 17-річного хлопчика і всієї родини занурився втрати родича, який тільки почав стати особою. Хлопчик є жертвою страшного землетрусу, який обстріляв весь Ленінакан взимку 1988 року.
р.
9. Грудня 28, 2004. Повернутися до своїх сліз, як цунамі зауважив життя практично всіх її родичів. Природа іноді також представляє неприємні сюрпризи, від яких неможливо втекти.
10. Червень 23, 2002, Іран. Молодий хлопчик сидить біля майбутнього могили батька, який загинув в землетрус. Хлопець оточений солдатами і місцевими, але ніхто не може зрозуміти, що він відчуває, утримуючи його мертві батьки батька і бачить все, що відбувається навколо нього.
11. Athlete Jesse Owens неприємно здивував Adolf Hitler, вигравши 1936 Олімпійські ігри в Берліні. Фуеграр був лютий, тому що німецька команда не могла показати силу і силу, що він сам зіткнувся перед цими змаганнями. Американський спортсмен взяв чотири золоті на цих Олімпійських іграх.
12. Червень 2001, Пакистан. Загинув молодий біженець в таборі Ялозай, і його тіло готують на похорон. Табір був, і все ж є, для тисяч сімей, переселених військовими операціями проти бойовиків. Не вистачає їжі, води, тепла та базових обов’язків, але немає кров’яних та інших терористичних моментів військового життя.
13.00 р. У вересні 1986 року в Сан-Франциско було прийнято одне з найбільш пам'ятних фото XX століття. Шкіра Кена Меекса була буквально обертається живою через саркома капозі, викликану СНІДом. Ксенія Мекс був гомосексуальним, тому той факт, що він контрактував захворювання не дивно.
14. 11 вересня 2001 р. залишатися в історії як одного з так званих «чорних днів». терористичний напад на дев'ятнадцять терористів, які захопили чотири літаки, був одним з найгірших у Сполучених Штатах. Відомо, що терористи, які перекрили дві з чотирьох площин до близнюків, були членами терористичної організації «аль-Каеда». Я хотів би відзначити, що серед терористів були ті, хто підірвав початковий рейс навчання, щоб зробити цей терористичний акт. І вежі згорнулися і люди, які загинули.
15.00 р. І знову, «Дуже природи» - заморожування Ніагари в 1911 році.
16.00 р. Відомий фотограф Елліот Ервітт у 1950 році показує нам відмінності між людьми різних кольорів шкіри. "Білий і кольоровий."
р.
17.00 р. Багато людей думають це фото є Photoshop. Але це не так. Фото, зняте фотографом Spencer Platt, показує молоді та помітно заможні Лебанські водіння через район ravaged Beirut. Фотографія – це дегустація, як це може бути? Картина, прийнята 15 серпня 2006 р.
Р
18 років Контраст фото. Злийте людей перед двома порожнистими пробками. У 1930 р. для рапсування білої жінки і вбивця її улюбленої молоді. За час і був поширеним. В’язниця з вечерею випустили натовп 10000 чоловік. Не приємно, але люди не люблять все - вони щасливі і посміхаються на всіх 32.
19.00 р. 3 грудня 1984 року індійське місто Бхопал перенесли найсильнішу і наймасштабну чоловічу катастрофу в історії людства. Величезна токсична хмара, яка кинулася в атмосферу одним з американських заводів, повністю покрито це невелике місто. Більше 200 000 людей постраждали від виходу американських токсичних відходів, у тому числі дітей, що народжуються після цього хворого року. Одна з жертв цієї трагедії є невеликою дитиною.
20. 1965. Фотографія ембріона людини.
21. 1934 р. Невідомо, чи насправді існує Loch Ness, але ця картина, взята біля озера Шотландська Лох Несса, здається, щоб нам “так вона існує”! Не зрозуміло, що істота на малюнку реальна або якщо це монтаж, але я, як правило, вірю, що монстр насправді існує. Правда про цю картину я читаю десь, що це успішна підробка.
22. лялька, мабуть, одна з найвідоміших тварин у світі. Ця жіноча овець була успішно клонована з клітинки іншої трохи старшої істоти, яка в той час як клонування не був живим. 5 липня 1996 року (але світ дізнався про існування ляльки лише через 7 місяців – 22 лютого 1997 р.). Після 6.5 років, лялька впала і повинна бути одягнена до сну. Найвідоміший вівчарка в історії науки лівої завіси - 6 баранів. Музей «Рабочий квартал Амури»
лялька сама.
Р
Її фаршировані (як вижити, що слово звучить). . . . )
1990Р. 2199Р.
23. У 1975 році під час фінального конкурсу англійської регбі відбудеться фотографія Голого бігуна. На стадіоні прямо перед Королевою і відомими політиками. Австралійка ran настільки ефектно, що вона розводять, що її величний непритомний. Під час своєї роботи Михайло провів три місяці в тюрмі.
24. Три маленьких американських жінок йдуть на одного з алей в Іспанії, стали дійсно відомим завдяки фотографу, який тихо знімав молоді госпів-дів. У Сполучених Штатах, листівка з зображенням цього тріо була майже найпопулярнішою.
25. Останні фото John Lennon і Yoko Ono. Загинув кілька годин після фотосесії Джон Леннон.
26. На похороні Ґенгера не був незвичайним, він не був для сміху і посмішок присутніх. 9 лютого 2008 р. був забитий і похований в Перті. Про 500 людей, які перебували біля океану, коли попелиці Хати розкинулися до вітру, посміхнулися і занурилися. Так захотіли Ledger, тому, утримуючи сльози, сім'ї та друзів, виконували своє останнє бажання. У похороні взяли участь екс-дружина Heath Ledger Michelle Williams, а також актриса Cate Blanchett.
27. Я не можу допомогти, але згадувати трагедії, яка стала пара днів тому (вересень 7, 2011) біля Ярослава. Загинув цілу хокейну команду Локомотів, яка потрапила до першого матчу сезону. Про це сталося о 16:00 Московський час, коли літак з клубом пішов на гру в Мінську і, летивши пару метрів, виловив вогонь і впав на землю біля річки. Для Ярослава, це дійсно величезний трагедія, я знаю напевно, тому що я живу в цьому місті. Дуже страшно, що через недбалість деяких людей, молодих і успішних людей гинуть, які славляться нашою країною своєю грою. За 20 хвилин їзди від місця аварії до мого дому, і я сподіваюсь, що кожен, хто загинув там в суботу. Про 50 осіб більше не живих (37 гравців Локомотів, тренерів, 8 членів екіпажу), але два вдалося вижити. Хокей-програвач Олександр Галімов, який отримав близько 80% опіків, а учасник польоту Олександр Сизов (близько 15% опіків) тепер бореться з смертю. Чи може бути мертва земля в миру, і я щиро бажаю вижили здоров'я.
Габаритний зображення
Якщо я починаю з сумою, я буду торкнутися з печаткою. Посмертні фотографії легенд.
Марилін Монро.
Загинув акторку у віці 36. Вона нібито чинила суїцид, взявши дозу ліків. Але все ще невідомо, що це було насправді справи. Її смерть є таємницею, яка, ймовірно, ніколи не вирішить.
Елвіс Преслі.
Румор має це воскову копію відомого співака, а реальний Елвіс помер. Але в будь-якому випадку, відповідно до офіційної версії, серце царя скеля і рулону припинилося бджільництво через надмірну дозу різних препаратів (співак страждав від безсоння і приймав ліки). Елвіс Преслі був 42 в час його смерті і має дочку, Ліза-Марія Преслі.
13961.
Майкл Джексон.
Король Попу помер у віці від 50 років, залишаючи за своїм блискучим музичним композиціям і трьома дітьми. Він був одружений двічі, і один з його дружин був Елвіс Преслі, Ліза Марія. Михаїл загинув серцевий арешт і розслідування його вбивства, оскільки лікар Джексона може бути залучений до його раптової смерті. На похороні його молодша дочка сказав: «З моменту, коли я народилася, Тато було найкращим батьком, ви можете уявити». Я хочу сказати, що я люблю його так багато! Я думаю, Михайло ніколи не був чоловіком, який був підданий в пресі, а також звинувачення дитячої солоди не пов'язані.
999 р.
Курт Кобайн.
Відомий музикант загинув у віці 27 років. Згідно з офіційною версією Курт взяв надзвичайно велику дозу героїну і вистрілив себе в голові з гарматою. У червоному ручці, текст якого наступним чином:
Бодда - сказав він.
У мові досвідченого найпростішого, який буде досить литий, в'язаний. Ця замітка буде досить легко зрозуміти. Всі попередження з 101-панк рок-уроки протягом багатьох років, оскільки я вперше був знайомий з, скажеш, етика незалежності і сприйняття вашої громади виявилася дуже правильним. Упродовж багатьох років я не відчуваю себе збуджу, коли я слухаю музику, або коли я читаю чи писати. Я не можу описати слова, як я з цього. Наприклад, коли ми за лаштунками і виходимо світильники, і починається манічний рок натовпу, це не доторкнутися мені, як Фредді Меркурій, які, здається, любили, в'їли в любов і чарівність натовпу. Це те, що я дивлюся і заздрити. Я не можу захотіти тебе. Не про тебе. Це просто не ярмарок для вас або мене. Найгірший злочин я можу уявити, що люди, які бажають бути 100% веселими. Іноді я відчуваю, що я повинен почати таймер, перш ніж я піти на стадії. Я хотів би подякувати за це (і я вдячний, Бог, вірю мене, я вдячний, але це не достатньо). Я ціную, що я і доторкнувся і затримала багато людей. Я, ймовірно, один з тих наркозів, які тільки цінують щось, коли вони втрачають. Я дуже чутливий. Хочу стати маленьким глухим, щоб відновити ентузіазму, що мав дитину. Під час останніх трьох турів я дуже вдячний всім людям, які я знаю особисто і шанувальникам нашої музики, але я все одно не можу подолати подразнення, провину і співчуття для всіх. Я дуже люблю людей. Так багато, я так трахнув сумно. На жаль, непристойна, риба, Ісус чоловік! Чому це не просто? Я не знаю. У мене є богиня дружина, яка оозів з амбіцією і симпатією, і дочка, яка нагадує мене занадто багато хто був. Поцілунки всіх, бо кожен хороший і не зашкодить її. І вона лякає мене в точку, де я можу ледь зробити все. Я не можу думати, що Франциска стане як шляхетний, саморуйнований смертний рокер, як я став. У мене є хороші речі, дуже хороші речі, і я вдячний, але так як я був сім, я захоплю всіх людства в цілому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Компасіон! Я думаю, що я люблю і співчуття з людьми занадто багато. Спасибі всім від глибини мого гострого шлунку для ваших листів і догляду за останні роки. У мене є занадто багато пекти, примхлива дитина! Я більше не маю пристрасті, тому пам'ятайте: краще горіти, ніж покинути.
Курт Кобайн.
Франция і Courtney, я буду на вівтарі.
Будь ласка, не зупиняйтеся Судні.
Франція
Для свого життя, який буде набагато щасливіше.
без мене. Я люблю тебе. Я люблю тебе!
Ось ця замітка:
Але багато друзів і знайомих не вірять, що музикант відмовляється від самогубства, так як примітка для самогубства дуже дивна ( останні лінії написані в абсолютно іншому почерку) і нібито є повідомленням для любителів про закінчення своєї кар'єри від Курта. Крім того, на руках немає слідів, які доводять, що кобайн завантажив гармату, а також відбитки пальців на гарматі (і не «сухий» або будь-який інший). Вже з сім'ї Кобаїна, він загинув дружиною, Курт пішов за дочкою Франція Кобайн, тепер 19.
Бонні і Клід.
23 травня 1934 р., коли шериф загинув їх. Більше 50 кульок для двох і закоханих пішли, але вони також не загубилися і знімалися в поліції. Вони були поховані в різних кладовищах, хоча вони будуть любити бути разом. Ось як закінчиться історія Бонні та Клида, написана самим Бонні під час свого життя:
І якщо ви коли-небудь повинні вмирати,
Звичайно, ми лежимо в могилі окремо.
Мати торкнуться і піднімуть.
Є миротворець Бонні та Кліді.
Фото перед смертю:
Фото після їх вбивства:
Є багато цікавих фотографій знаменитостей, але я не знаю, чи можна їх розміщувати або не знаю.
Будь-який час, дякую вам за обробку.) Пост занадто довго, але я сподіваюся, що це не вичерпається.