Як прокидати Чарлі вгору

Плід дитини натискав кнопку виклику на телефоні, і, переконавшись, що дзвоник "Мама" пішов, кладемо телефон до вуха. І знову, знову сьогодні, однотонні довгі роги звучали з динаміка, після чого почав говорити холодний механічний голос. Хлопчик натискав назад і подивився на невелику коричневу іспанію, що лежить біля нього на підлозі.
до Не хвилюйтеся, Чарлі! Дитина торкалася, сидить поруч з собакою і посипаючи її на голову. Моя мама зателефонує вам, а потім вона з'явиться щось. Ми знаємо, як розумна мама.
Спанієл дивився на хлопчика з сумними очима, повільно піднімаючи голову, і вичерпнув його на лапки. І побачила дитину, побачивши це, протерла його зволоженими очима пальми і знову почала набирати матері.

Той факт, що щось неправильно з Чарлі, першокласник Семион помітив коли, зробивши свої уроки, він збирається грати з улюбленим. Спанієл, трохи коричневого пучка енергії, на звичайних днів просто чекаю на це, поведінка дивно сьогодні. Він прогулявся повільно навколо квартири, часто лежачи на підлозі відпочивати, відійшов від чашок їжі і води, які за допомогою хлопчика стояли на носі, а смарагість розбризається на очах. За словами Семіона, його батько дуже зайнятий на роботі, і матір його з якоїсь причини не відповів на телефоні.
[нек]
Тут екран телефону запалився з назвою "Мама", і він sang щось смішний. Симпатична Евіл, намагаючись швидко відрізати цю музику, тому недорогий зараз, натиснути кнопку відповіді.
до Що відбулося, моє золото? Зібрано жіночий голос вийшов з труби.
- Мама! - Збивати насіння. - Мама, Чарлі не добре. Тексти пісень, а це означає: Він не їсти нічого, він не працює, він просто там.
З очей хлопчика прокочував довгий час протримував сльози безсилісті. Великі краплі, залишивши за вологими шляхами на щоках, вони зламали і зникли в товсту каштанове пальто собаки. Чарлі, слухаючи голос, знову підняв голову, і зараз, часто блимає, подивився на хлопчика.
Мед, будь ласка, заспокоїти! - Заспокійлива жінка сказала. Зачекайте мене, я буду знову і все буде добре. Всі права?
- Який? Хлопці, хлопчик збивається надії. - Мама, прийти швидко...

Так Семіон сіла на підлозі, поклав його на ляпас і чекав його матері. Чарлі вдихнула хряща і не переїхала, тільки іноді, відкриваючи очі, він розбився маленькою людиною, що він був зміщений. А потім щось відбулося. Щось дуже поганий, від якого Семе став непрозорим, а нова партія неконтрольованих розривів виривається з очей. Чарлі зважився, клацнувши руку хлопчика з сухим грубим язиком, судомно зануривши пень хвоста і висихнула вниз. І хлопчик все ще сідає і сказав, що заспокійливе до собаки, шукаючи її голову і проходячи волосся на його довгі вуха. Так вони знайшли свою маму, яка працює в квартирі.

- Мама! Очі хлопчика здивовані надії. - Чарлі не переїхала в той час як! Мама, ви допоможете йому?
до Звісно, золото! Жінки відповіли, піднімаючи холодне тіло собаки в руках. Чарлі дійсно втомилися і він гасить. Поставимо його на мат і не порушайте його. Завтра він прокине, і ви будете грати знову.
- Успішно попросити дитину.
до Звичайно це! Моя мама відповіла і, обережно надягаючи собаку в своєму місці, подав її сина на голову. Я коли-небудь зв'язався з вами? й

Хлопчик був сумним. Він з'явився в Чарлі на хвилину, не мав апетиту на вечерю, відмовляючись піти на прогулянку, і пішов на ліжко дуже рано, сподіваючись зустрітися з другом вранці. І мама, чекаючи сина, щоб закохатися, покладіть тіло собаки в картонній коробці і залиште квартиру.

С ***

Не тільки не було відеореєстратора на дверцятах, але не було ніякого регулярного дзвінка, тому жінка просто заборонила її кулак. Спочатку нічого не сталося в будинку, після чого був ледь чутний шаплінг, після чого натискається замок і гранатомет сказав: «Стоп барабанінг як вогонь!» Я відкрита! Відкриті двері розкривають динамік, високий старик, одягнуті в темному будинку і тапочки, худі і кутові, якби висушувати роки живими. Товстий сірий волосся, незважаючи на досить пізно ввечері, був непристойний гребінець і відкрив високий чоло, а очі виглядали подразненим на несподіваному гість.

до Шукайте мене, будь ласка! - Жінка почала говорити швидко. Я знаю, що це пізно, але я сказав, що ви можете допомогти. Не хвилюватися, гроші не є проблемою, я буду платити все, що ви сказали. Чарлі, він закохався, і син його сіли на кріве. Я пообіцяв, що собака буде здоровим знову завтра і мій син буде щасливим.
- Гаразд, окай. - Стара людина переривається піднятою рукою. Вирушайте всередину і поясніть нормально, чому Чарлі впав, і що кріве сина сподівається.

Власник будинку переїхала поруч, проходячи гість картонною коробкою в руках всередині, і жінка зацікавила її голову, дивиться навколо. У чистому передпокої була застаріла меблі, на якій одяг власника будинку були ретельно вішали. Але в номері, від місця, де стоячи, було формальне повідомлення. На всіх горизонтальних поверхнях кладуть товсті паперові книги, більшість відкрили десь посередині і зліва. Ось і були чашки і деякі папірці. Невидиме телебачення підняло програму новин з голосом озвучувача.
- Не очищається від мене, шкода, не чекала гостей! - Ведуча спиця. - Приходьте на кухню.

Поки жінка випробувала на маленькій кухні, не знаючи, що робити, стара людина розвивала насильну активність. Він відштовхував кухонний стіл трохи, швидко очищається його, перемістивши все, що було на ньому до підвіконня, потім підібрав рогатку від раковини і випадково щіткою крихт прямо на підлозі. Тоді він звернувся до гостя:
до Що ви робите? Покажіть, що ви отримали. Важко витягнути коробку і подивилися всередині. - О, ільї.
Це Чарлі, мій син любить його дуже багато... він любив його. - Дивитися, ви дуже хвалізовані, можливо, ви можете зробити щось. Я буду платити те, що мені потрібно, тому що мій син, Сеочка, він дуже upset.

А власник будинку, здавалося, без навіть прослуховування гостя, вийшов короб над столом, а з нього з нього з'явився коричневий собак. Голова іспанця при падінні збивається глухо на пластиковій стільниці. Жінка подрібнила, і стара людина, ігноруючи її, зігнути над собакою:
- Ну, потім! Давайте подивимося. До речі, що ви зателефонуєте?
- Наталя мене. Наталія Михайлівна... – сказала жінка невизначено.
- Все правильно, Наталя. Не розумію, що я блюзю по старому шляху, вік, ви знаєте. Я шукаю жінку з розумними очима. Я не думаю, що нічого поганого сталося до собаки. Eibiks має величезний запас безпеки.

Захопивши окуляри на носі, власник будинку витягував набір дивних пристроїв з одного з коробок і озброєний себе з невеликим ультразвуковим генератором. Три обтягнуті рухи, він пропустив над спиною собаки, що лежить перед ним, його інструментом, і, без видимих зусиль, його панчіх опускається шматок шкіри з спини, під якою відкрився брудний сірий матовий пластик захисного скелета. Зброя з викруткою, майстер знімав кунжутну пластину, що охоплює всередині, і перед очима жінки з'явилися хаотичні, на її думку, обтяжку різнокольорових проводів, таємничих блоків, механізмів і напівпрозорих труб, що працюють навколо тіла собаки. І старий чоловік взяв з купу обладнання, що лежить перед ним, дивний пристрій, що складається з великого екрана і дротового турнікету, що простягається від нього, застрявши роз'єм десь всередині собаки, і, швидко натискаючи пальцями на моніторі, почав робити щось впевнено.

до Так, Наталя, я поставив собаку для самодіагностики, щоб я можу подивитися на всі несправності, - майстер сказав після поломки від пристрою, - але я можу сказати, головне. Там клітини хребта каталізатора щільно забиті деякими органічними речовинами, тому собака не отримала енергії. А акумулятор спелекіе слабкий, на автономі не простягається довго, це не охоронець собаки, що спокійно мешкає на одному з його батарей на три дні. Шукайте, як ваш син захопив його щось з людської їжі замість енергетичного концентрату.
Ну, Чарлі завжди береться до їжі, коли ми на столі. І очі його такі, що навіть моя рука іноді доходить, щоб дати йому щось. - Він був жіночим злом. - Сма, ймовірно, не може прийняти його. Чи є це серйозне?
- Ні. - Стара людина кисті її. Ви не перший, ви не останні. І які бджілки, нічого не можна зробити, всі реальні базові інстинкти пришивають в програму. Повний матч до живої собаки. До речі, я не рекомендую повторно, і навіть мозок може відмовитися, є складні логічні з'єднання, так що ви можете легко піднятися на них. Бажаєте порадувати? Поставте на стіл пластину з гранулами енергетичного концентрату і, як ваш син буде мати бажання годувати собаку своїми руками, дайте їм ці гранули. Моя онука має локшину, яка також є беггаром. Так як багато каталізаторів були знищені перед ними. І тепер це добре - і дитина щаслива, і собака здорова.

Сканер, що лежить на столі, прокидається м'яким способом, і власник будинку занурився в вивчення результатів аналізу.
- Так, право. - Майстер говорив добре. - Каталізатор, добре, і є щось на flip стороні: один візуальний рецептор гачком і серво в задній нозі несправний. У будь-якому випадку, я збираюся змінити каталізатор для вас зараз, і з іншим, ви в сервісі.
- Все правильно. - Згідно з жінкою, що торгує. Чи працює Чарлі завтра вранці?
- Він буде. Це сьогодні. Ви не помітите нічого. Не відволікайте.

Наталя Михайлівна обережно сіла на стілець далеко від робочого власника будинку, і спостерігаючи за ним, з щасливою посміханням уявляв, як клізма буде радувати завтра, пробуджується життєрадісним і життєздатним Чарлі.

й

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное