Моральный кодекс

Він пішов з дружиною в одну з мегамаркетів мережі.
...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я бачив у в'їзді до торгового залу молоду жінку, яка кілька років тому працювала в салоні мобільного телефону. Вона залишила роботу не добре: вона отримала зарплату, а наступного дня вона просто не ходила до роботи. Ключі до кімнати пропускаються через друзів. Її стільниковий телефон був вимкнений. Так як місто невелике, кожен знає один одному – не сховатися, я неодноразово зустрівся з Ольгою (але це Ольгою) в одному магазині, потім в іншому. Зовні він змінив, але можна дізнатися. А за 6 років, поки вона залишила нас, Ольга змінила 12 робочих місць. Я маю на увазі, вона не працювала в будь-якому місці більше половини року. Продається використовується автомобіль з Німеччини (або замість того, що приймав передоплату від людей), сигарети в відомих дистриб'юторських компаніях, потім переключили до великих магазинів. Моя дружина і я збираю, що було потрібно в торговій кімнаті, і пішов в касовий реєстр. На момент придбання касіра потрібно налаштовувати щось, і вона називається Ольгою за допомогою. Ольга прийшла, регулювала підставу, подивилася мене в оці, але не скажеш hello. Ви можете побачити, що вона зробила. Бог з нею.
Для деяких сучасних молодих людей вважається наказом про те, щоб «поганяти» роботодавець. Під час роботи салонів стільникового телефону я мав спілкуватися з різними людьми. Не знаю, що я бачив багато, але я отримав досвід. Я зустрілася з гарними дівчатами, які виглядають як Барбі лялька. Але з усіма іграшками зовнішній вигляд, ця дівчина може легко вкрасти дорогий стільниковий телефон, або щоденний дохід. Це як я спійманий мого працівника на двері солоду. Він просить повернути на робоче місце і просить бачити вміст свого мішка. Зловживання було багатим: телефон Samsung від мого вікна, а також 27 тис. рублів від касового реєстру. Причиною пошуку стала упаковка своїми руками з її особистими начинками: друге взуття, форма, чашка з соусом. Людина ніколи не планує повернутися до роботи знову. Для дівчат-професіоналів це було в порядку речей, щоб обкрасти мереживо для носіння телефону навколо шиї, клізми з кришки, деякі красиві пенні fenechka-decoration, покласти себе і «Молода людина» тисячі рублів на телефонному рахунку і т.д. Тепер я пам'ятаю, що «п'ять» років, посміхався і трохи подрібнила. Після того, як 11 років тому дівчина назвала Anya. Будь-яка була готова залишити роботу і вирішив вкрасти телефонні картки. Це довга до платіжних систем, а також карт подряпин. Коли я розповів про те, що картки були легше блокувати, і було легко відстежити, куди було знайдено гроші, але потім зникли простий мобільний телефон Motorola. Я, посміхаючи, пояснив Ану, що телефон був дефектним, це був заводський дефект, і він був готовий повернутися до постачальника за передпродажною гарантією. Анехка з молодої дівчини перетворилася в агресивний біткоїн, розкинулася труба на робочому столі, а, проціджуючи: «Я не збираюся працювати для вас в будь-який час!», вибігла, скидаючи стільці. Через десять хвилин я повернувся до рукавичок, які залишилися в спині. Забули свій паспорт і книгу в моєму сейфі, щомісячна заробітна плата, але ніколи не повернулася знову. Коли я зустрічаю Anya в місті, вона йде і робить обличчя, як її зуби боляче і не скажеш hello або.
Після того, як два співробітники клели 2,000 рублів — кладуть на рахунок телефону: власний, партнер, хтось інший. Природно, я швидко дізнався і зробив скарги. Я пропоную поставити гроші в касовий реєстр і забути цей неприємний момент, як невеликий непорозуміння. Дівчата в агресивній формі відмовилися. Або ж, один – іммігрантів з Центральної Азії, відмовлено, а інший – трохи пізніше, але повернули гроші. Я подрібнила плечі, і сказав, що вони були як неправильні, і бажали, що вони зробили. Він написав до організації, з якою він працював в той час і попросив мене надсилати листа: «Дуся Іванов і Грун Харітонов виповнилося тими, що варті гроші». Пошкодження було відмовлено. Я запитаю вас врахувати те, що пан Іванов і Харітонов може створити проблеми і збитки для роботодавця. Лист пішов до 500 адрес. Про це дізналися всі дилерські мережі району – понад 10 тис. осіб, в тому числі працівники та очищувачі. Дівчинці були заподіяні небезпеки. Вони намагалися отримати роботу в аналогічних організаціях протягом тижня, але всюди вони відмовилися в сировинній формі. Кілька місяців тому я спробував знову отримати роботу. Але працівник, який запам'ятався її коли-небудь, рекомендується шукати роботу в іншому місці.
Назву Пихобабінова (назва змінилася). Тексти пісень, а це означає: Я прийшов тут з Ліпецька, я думаю. Перевести роботодавця. Коли він погрожував піти в міліцію і прокуратуру, він повернув украдені товари. Вона була, звичайно, пожежна. Я прийшов, щоб отримати роботу з мною. І я знав хлопця, який був робом. Важкий випадково розповів про шукач роботи. Просив детальний опис майбутнього працівника. Як тільки я розповіли про її, Джора сказав: "Останьте її, і поспішайте!" Виявилося, що Погобабінова змінила своє ім'я і пішла на роботу знову. Коли я почав запитати її провідні питання на зустрічі, ex-Pihobabinova трахнув у сльози і почав запевнити мене, що я не розумію все, вона нічого не хочу, і в цілому вона дійсно потребує цієї роботи. Але факти говорять інакше. Я запитав, чому вона не сказала, що вона працювала там, і там, що вона мала певні проблеми, що вона підозрювала у крадіжці від її роботодавця - роял, як блюга на рибальському вудилищі. Я пишу цей пост і сміхся: як стипендія і ненависті деякі люди.
Хоча, по совості, робота в салоні стільникового телефону не є цукром. Помади перестарені, спокуси і фактори, які призводять до астралії з правого шляху, як мінімум, достатньо. Постійні грошові витрати, технічні інновації, всілякі iPhone та Galaxy чотири. Не всі будуть вижити цей тест. У той же час низькі заробітні плати, а також страшний кадровий оборот і проблеми для роботодавця.
Я з радістю залишила магазин вчасно.

через металполіск

Джерело: