803
Молодий змія тамер
Дворічний Австралійський дитячий сад Чарлі Паркер – наймолодший світовий тамер змії, хрящів та навіть алегаторів. Він не боїться рептилій і навіть виглядає їх в оці.
Батько дитини має зоопарк дикої природи в Австралії. За словами батька, син має можливість бути друзями з тваринами. «Коли Чарлі народився, я не сумнівався, що він виросте, щоб стати реальним хребтом», - сказав батько хлопчика, Григор Паркер. Чарлі не міг ходити, коли я запровадив його до своїх кращих друзів, змії.
Діти почали спілкуватися з дикими тваринами без страху від діапера, а у віці двох років допоміг батькові, який володіє парком в Австралійському державі Вікторія, ставши наймолодшим хребтом в історії Австралії. 542717
«Не обмежився нашим сюрпризом, коли Чарлі підійшов до 10-го пов'язаного зображувача і почав грати з ним», - сказав Паркер. Моє син так приготує при роботі змії, алегаторами і майстрами, які я не маю сумнівів, що він виросте, щоб бути справжнім спеціалістом у своїй галузі. Я дивився щодня, як швидко він отримує разом з тваринами. Це справжній подарунок.
«Для нас постійно просять, якщо ми боїмося залишити малюка самостійно з рептилією», - сказав голова Паркера. Для чого я відповідав: «Це безшумно йти проти генів батька». Мій син і чоловік є лише екземплярами.
Фото: pixanews.com/animals/samyj-yunyj-ukrotitel-zmej.html