Топ 9 книг для літніх читання. Збережіть себе і почитайте з задоволенням!

Уже в травні-місячний ліворуч і офіційно чеканий і улюблений час року – літо прийде. У літньому житті стає легше і безтурботно. Ми з нетерпінням чекаємо на відпочинок і мріємо про те, що ми будемо на місці літака, де всього кілька годин відокремлюємо нас від добре збереженого відпочинку.

Ми пропонуємо вам вибір кращих книг для літнього читання, в яких є багато цікавих речей для туристів і тих, хто залишається на відпочинку вдома.

1. Fiesta (Сонце також ризи, Ernest Hemingway)
«Не втратити серце. Не втратити серця. Секрет успіху. Я ніколи не втратив серця. Я ніколи не втратив серця в суспільстві. й

Перший головний роман Hemingway, опублікований в 1926 р., літопис життя «старого покоління». Франція і Іспанія на фоні п'ятидесятниці, дебаучері та бульбації, що уособлює в романі боротьбу, в сенсі навіть протистояння життя і смерті. Париж під час Першої світової війни, вина, життєздатних бесід, фістики і скрабного сонця Пампони - все це в роботі одного з видатних американських класиків XX століття. Ви плануєте подорож до Європи влітку? Тепер ви знаєте, яку книгу принести з вами.

2. Дівчина Вечірок по Kingsley Amis (Дівчина, 20)
Що таке шампан: чим цікавіше питання, тим більш очевидним є те, що ви не можете попросити його.

Кінгслі Аміс написав історію про зраду, деструктивну самопізність і блаатантність, і він зумів зробити його неймовірно смішним. У центрі розповіді диригент, який в спробі пробуджувати спрагу за життя, намальований в повзучість з дівчиною, порядок молодшого, ніж сам. Уявіть, скільки проблем він буде зіткнутися. Повідомляємо, що кінний музичний критик, тому майстерно змусить життя провідника, що навіть здавалося б банальні речі в книзі представлені залізними. Аміс буде літати влітку, незалежно від того, де ви знаходитесь.

3. У У пошуках втраченого часу від Marcel Proust
«Я сказав, що краса – запорука щастя. Або, можливо, навпаки: можливість задоволення є початком краси. й

Саме ім'я - це те, що це не так? Ви закохуєте любов з Marcel Proust з перших сторінок. Серія семи романів, безсумнівно, змінить шлях, який ви думаєте про літературу: це ще називають найкрасивішою роботою на розумі людини. Якщо ви повинні провести літо поза містом, далеко від мегаполісу і шармів цивілізації, ця робота, яка налічує близько трьох тисяч дві сотні сторінок, близько півтора мільйона слів і більше двох тисяч персонажів, не дасть вам нудний.

4. Юліан Барнес – розмова над Юліан Барнес
«Якщо ви попросите мене — і я мав час думати про це — любов, або що люди, що означають це, є система, де ви назвали «розшук». й

Як все щасливе - шостий роман Юліан Барнес. Автор критикував за свої роботи, навіть пише про нього: "Я дуже розумний для свого миру." «Як це було» здається грати з питаннями, які відомі всім нам: що це реально, що це не так і хто заряджається. Зчитувачу доведеться шукати відповіді разом з трьома героями книги. Історія неймовірно динамічна: вона рухається, вона весело, в деяких точках вона отримує компенсацію, і здається, впаде до депресії. Чи ви збираєтеся один з найгарніших місяців в Нью-Йорку? Потім поставте на улюблений напій з Starbucks, киньте будь-які романи Барна в свій мішок - і почуйте прямо в Центральний парк, решту душі і тіла.

5. Умань Над рафтингами, столярами, Джеромом Д. Сальєрінгер (Знайти високі покрівельні балки, причепи, JD. Salinger)
«Дуже, якщо я клінічний випадок, я, ймовірно, параной в зворотному режимі». Я підозрю, що люди збираються, щоб зробити мене щасливими. й

Повсякденна історія, написана Jerome D. Salinger. Дія відбувається на вказаний літній день в Манхеттені, через кілька годин після невдалого шлюбу членів сім'ї. У книзі є натяки і припущення, заповнюється фрагментами від життя основного персонажа, але багато моментів залишаються відкритими для читача. Як Павло Остер написав в Нью-Йоркській трилогії, «Основні та важливі речі не говорять самі». А Сальінгер блискучо продемонстрував його в романлі. Якщо у вас є короткий відпочинок з друзями, то Ви над рафтингами, пентери це ваша відмінна книга.

6. "Лінія краси" від Alan Hollinghurstst
Це те, що це означає бути дорослим: боротися не з тими, хто приємний, але з тим, хто корисний.

Літо 1983 р. Twenty-year-old Mr. Nick Guest прибув до будинку Фадден в Ноттінг-Хілл. У бумі вісімдесятих, Нік, дуже невинність у світі політики та грошей, дізнається, що його життя змінюється під впливом багатих сімей. Емоційне і провокативне, це британське естселерство, яке вдалося поповнювати звання сучасної класики, ідеально підходить для читання на прохолодних літніх вечірках на березі озера Женева або в батьківській батьківщині письменника, для чаю в одному з з з затишних кафе в центральному Лондоні.

7. Про нас "Ви змінили моє життя" від Abdel Sellou
«Я змінив життя. Я не був. Або дуже мало. Все в кіно прикрашено, щоб полегшити глядача, щоб зануритися в мрії. ?

Це чудова книга для тих, хто бачив 1+1 кіно. Це більш життєздатний і менший сироп, ніж фільм. Немає таких солодких, очевидних збігів або жахливих невідповідностей. Вона є твердженням, непристойним, як її автор, він також є основним персонажем фільму, Idriss. Я повинен сказати, що Abdel-Idris намагається відштовхувати себе на фоні, і звільнити його бос, вперед, а потім друг - Філіп. Книга роз’яснює багато речей, які залишаються безповоротними у фільмі. Книга, або досить життя, є більш надійним. Не потрібно виправдати, життя себе виправдано. Абдель записує події, він може лежати, але він не спотворює. Для червоного слова додайте тут, це знизить. Суггести є лаконічними, фігурними, короткими. Багато визначних пам'яток емітента-незбираного чоловіка, що виготовляли гідну одним паралізованим мільйонером.

8. У The Forsyte Saga від John Galsworthy (The Forsyte Saga)
«Без компромісів, небезпеки — не бродитися через життя, що його сенс і чи варто жити взагалі — ні, просто жити — заради життя! ?

Приз-програвач Нобелівської премії трилогічних літописів життя трьох поколінь сімейства верхнього середнього класу, обробляється грошима і розкішю. Зацікавити Сага мав величезний вплив на погляди американців та європейців під час епохи Вікторія та залишається цінним внеском до літературного мистецтва. Якщо ви хочете розслабитися і зануритися в захоплюючу історію сім'ї, наповнену любов'ю, ненависним, ненажерливим і секретами, негайно починайте читання Forsyte Saga. Прийміть роман на круїзі в Багамські острови або на поїздці в Північну Африку.

9. Квіти для Альгерно, Daniel Keyes
«Всі бар’єри згорнулися. Я ненав'язую нитку, що Аліса мене повернулася, вийшов з ладу, і вона чекала мене на виході. Я люблю її. й

Головний герой історії, слабкий шарлі 37 років, він працює як підлоговий очищувач в компанії, що виробляє контейнери. Учені запросили Чарлі брати участь у експерименті, який вже був проведений на мишу Альгерон. Експеримент складається переважно з хірургії мозку, що знімає дементію. Чарлі бажали стати смартером, тому він погодився на операцію. Після операції, його здібності, як Альгерон, почав розвиватися швидко, але через деякий час відбувається з'їзд, і психічний рівень Чарлі різко знижується до його колишньої держави і нижче.
Тексти пісень, а це означає: Але Чарлі не збирається поставити його, він обіцяє себе спробувати стати розумним.