664
Це те, що прийшов хлопчик з Чарлі та шоколадної фабрики. Я не можу вірити очі!
Пам'ятайте про знаменитий 2005 дитячий фільм, завжди і в усьому оригінальному Тим-Буртоні, Чарлі і шоколадній фабриці? Один з головних ролей в цій казковій плівці був відіграний неповторним Джонні Депп. Не остання скрипка в кіно також грає юний актор Фредді Хаймор, який відмінно втілював образ бідного хлопчика ім. Чарлі Бакету. На час зйомки, Хаймор не менше 13 років.
Я дивився цей фільм як дорослий. Ми виросли з невеликою Чарлі. Я не можу вірити це, але сьогодні це чоловіча людина 23 роки. Я дивлю те, що цей timid хлопець виглядає так зараз, не ви думаєте?
Чарлі Відро від Charlie і шоколадної фабрики.
Нещодавно творчий ролик фільму відсвяткував десятий ювілей. Ну і час, щоб дізнатися, що метаморфоз сталося до основного актора Чарлі і шоколадної фабрики - Фредді Хаймор.
З’ясуйте, що блискучий успіх, який приїхав до Високомора з роллю Чарлі Пряжа не повертав голову актора. Продовжив свою діяльність.
Фредді Хаймор в "Домашній" 2011.
Хаймор в серії Bates Motel 2013.
У два роки хлопець змінив ще більше. Але ніхто не очікував, щоб отримати так спекотний!
Фільмування журналу «Фредді Хаймор»
Варто відзначити, що перед цим журналом вкладено в далекі минулі потвори Метью Льюїс, які відіграли Невіль Лонг в серії фільмів про найвідоміший в світі Гаррі Поттер. Це, мабуть, одна з найбільш несподіваних реінкарнацій.
Льюїс перетворив в красиву лебідку.
Ви не визнаєте актора!
Добре, Freddie Highmore є дуже добре, без сумніву!
р.
Тексти пісень, а це означає: Але він все ще збирається бути трохи Чарлі Пряжка для всіх нас.
Як бачимо, казкові трансформації відбуваються навіть в житті. Я впевнений, що багато ваших друзів побачили Чарлі і шоколадний завод, і вони зацікавлені в тому, щоб побачити, як змінився актор. Поділіться цією статтю з ними!
за допомогою igenno ru
Я дивився цей фільм як дорослий. Ми виросли з невеликою Чарлі. Я не можу вірити це, але сьогодні це чоловіча людина 23 роки. Я дивлю те, що цей timid хлопець виглядає так зараз, не ви думаєте?
Чарлі Відро від Charlie і шоколадної фабрики.
Нещодавно творчий ролик фільму відсвяткував десятий ювілей. Ну і час, щоб дізнатися, що метаморфоз сталося до основного актора Чарлі і шоколадної фабрики - Фредді Хаймор.
З’ясуйте, що блискучий успіх, який приїхав до Високомора з роллю Чарлі Пряжа не повертав голову актора. Продовжив свою діяльність.
Фредді Хаймор в "Домашній" 2011.
Хаймор в серії Bates Motel 2013.
У два роки хлопець змінив ще більше. Але ніхто не очікував, щоб отримати так спекотний!
Фільмування журналу «Фредді Хаймор»
Варто відзначити, що перед цим журналом вкладено в далекі минулі потвори Метью Льюїс, які відіграли Невіль Лонг в серії фільмів про найвідоміший в світі Гаррі Поттер. Це, мабуть, одна з найбільш несподіваних реінкарнацій.
Льюїс перетворив в красиву лебідку.
Ви не визнаєте актора!
Добре, Freddie Highmore є дуже добре, без сумніву!
р.
Тексти пісень, а це означає: Але він все ще збирається бути трохи Чарлі Пряжка для всіх нас.
Як бачимо, казкові трансформації відбуваються навіть в житті. Я впевнений, що багато ваших друзів побачили Чарлі і шоколадний завод, і вони зацікавлені в тому, щоб побачити, як змінився актор. Поділіться цією статтю з ними!
за допомогою igenno ru
Цей пара побудував власний острів на воді протягом 20 років Але варто!
Вбити класифікацію відвідувачів в тренажерний зал. Короткий і вірний!