Це те, що прийшов хлопчик з Чарлі та шоколадної фабрики. Я не можу вірити очі!

Пам'ятайте про знаменитий 2005 дитячий фільм, завжди і в усьому оригінальному Тим-Буртоні, Чарлі і шоколадній фабриці? Один з головних ролей в цій казковій плівці був відіграний неповторним Джонні Депп. Не остання скрипка в кіно також грає юний актор Фредді Хаймор, який відмінно втілював образ бідного хлопчика ім. Чарлі Бакету. На час зйомки, Хаймор не менше 13 років.

Я дивився цей фільм як дорослий. Ми виросли з невеликою Чарлі. Я не можу вірити це, але сьогодні це чоловіча людина 23 роки. Я дивлю те, що цей timid хлопець виглядає так зараз, не ви думаєте?

Чарлі Відро від Charlie і шоколадної фабрики.

Нещодавно творчий ролик фільму відсвяткував десятий ювілей. Ну і час, щоб дізнатися, що метаморфоз сталося до основного актора Чарлі і шоколадної фабрики - Фредді Хаймор.

З’ясуйте, що блискучий успіх, який приїхав до Високомора з роллю Чарлі Пряжа не повертав голову актора. Продовжив свою діяльність.

Фредді Хаймор в "Домашній" 2011.

Хаймор в серії Bates Motel 2013.

У два роки хлопець змінив ще більше. Але ніхто не очікував, щоб отримати так спекотний!

Фільмування журналу «Фредді Хаймор»

Варто відзначити, що перед цим журналом вкладено в далекі минулі потвори Метью Льюїс, які відіграли Невіль Лонг в серії фільмів про найвідоміший в світі Гаррі Поттер. Це, мабуть, одна з найбільш несподіваних реінкарнацій.

Льюїс перетворив в красиву лебідку.

Ви не визнаєте актора!

Добре, Freddie Highmore є дуже добре, без сумніву!

р.

Тексти пісень, а це означає: Але він все ще збирається бути трохи Чарлі Пряжка для всіх нас.

Як бачимо, казкові трансформації відбуваються навіть в житті. Я впевнений, що багато ваших друзів побачили Чарлі і шоколадний завод, і вони зацікавлені в тому, щоб побачити, як змінився актор. Поділіться цією статтю з ними!

за допомогою igenno ru