Як я бачив додаткове світло на кухні

Приготуйте майже весь час, а освітлення на кухні смоктати.
Я вирішив придумати деякі види підсвічування, щоб світло впало на сталі і не було дуже яскравого і не заважало господареві.
Вибір впав на алюмінієві кутові профілі китайського виробництва. Зручно, профіль буде на стіні світла буде розсіяний менше, а з боку менш помітний. В якості джерела світла буде діодна стрічка, джерело живлення 12 вольт. З того, як все було перетягуванням з Китаю вирішив запалити і принести на одну радіореле, підібрати підсвічування на ньому і в кінцевому підсумку витяжку.

Ось 18 фото.
Місце, де потрібно просвітити.

2,2 км

3. У Заміряємо довжину діодної стрічки відповідно до профілю, так як прикріпимо кути до шурупів, беремо стрічку два сантиметри коротше, ніж необхідно. Процес вимірювання не знімав фотографії, я думаю, і так все зрозуміло.
Далі пропалюємо дріт живлення до стрічки. З тих пір він не знайшов нормальний тонкий білий кабель, він не турбувався, щоб розчинити utiphu.

4. загальний вигляд стрічки.

5. Умань Виміряються і відрізають надлишки з профілю, а також роблять отвір для шурупів.

, Україна

6. Жнівень

7. Про нас

8. У Сам процес не збирав знімків дрилі. Але як це виходить, китайські товари не можуть бути дружніми один з одним. В той час як бура зламала два дрилі. Свердла Енкоровів тьмяне і, як виявилося, крихкий.

9. Навігація Далі приклеюємо стрічку до профілю, і це відбувається.

10.

11. Ми збираємо її, перевіримо.

12. Перевірити вогні вночі.

13.00 р. Живлення 12 Вольт, 4.2 Ампери, довжина близько 3 метрів діодної стрічки буде достатньо з достатньою кількістю.

14. У радіорелей є три лінії, кожен з 1 кВт, але ви і я знаю, що це не запах, як один кілограм.

15.00 р. Віддалений від цієї дивної бухти. Цікаво, що на якій відстані цей пристрій працює, оскільки є 12-вольтовий акумулятор. Пройдемо на тенденцію. Я проживаю на сьомому поверсі, я пішов до першого поверху і я не чекав.

Р

16.00 р. Далі ми викручуємо всі кути, процес не фото нічого цікавого в ньому не було. Виявилося, що це освітлення.

17.00 р.

18 років Загальна темрява. Тут достатньо світла.

Додано до [mergetime]1382586580[/mergetime]
Тоді все, мабуть, цікаво, скільки коштує відразу, я кажу не дешево. Але все те ж, якщо ви берете нас в Омську буде набагато дорожче.
подальші оцінки:

1) Живлення 384r
2) 400р
(3) Світлодіодна стрічка 2,8 м вартість 482p
(4) Алюмінієвий кут 2.8 м 1061p

Разом: 2327p

Хтось буде сказати, що ебатьін, як ви можете stupidly купити звичайні галогенні лампи і непара. Я відповіла відразу, я не шукаю простий спосіб, і це буде виглядати менш привабливо.

Ви можете відповісти на всі питання :

Джерело: