Уві сні прийти

Доброго дня!

Я вирішив побудувати пивний стіл для друзів. У вас є можливість поспілкуватися з пивом і мати хороший час. І, не затримуючи довгий ящик, відразу ж поставте цю ідею на практику. Швидко викопувати стовпи, вирізати поверхню столу і магазинів. Стіл готовий, є щось їсти, люди приходять. Не було ніякого притулку. Hastily спроектований простий дизайн даху, покритий рубероїдом. Правда, погода зробила свої коригування – взимку 2010-2011 рр. від величезної кількості снігу мій простий дах зламав. Так стояв стіл і залишки даху до травня цього року.
На фото показано стіл самому, магазини і одну опору колишнього даху (вертичний трикутник), повторення, якщо ви уважно дивитесь, лежачи на праву в смородних кущах.

У вас буде 45 зображень і листів.

Цього року я вирішив радикально змінити місце зустрічі з пивом та друзями – побудувати нормальні, не щільні мами !!! Все почалося з розробки проекту в автокаді: спочатку спроектовані, розраховані і намальовані в площині ... потім звернулися в 3D ... чому – я не знаю. Розміри альтанок 4000х2500мм, висота на ковзанах становить 2650мм, висота від підлоги до нижньої частини верхніх несучих конструкцій = 2000мм. День перший. Басіс.
Я зрізаний (повний) попередній стіл, який добре подається і виходить в історію.
Посуджені і пилені за розміром поліпропіленові армовані труби - основи опор майбутнього альтанка Розгортаємо осі конструкції, перевірили діагонали - полийте барани з допомогою садової дрилі, діаметром 200 мм, встановлених опор. Рівень опор був створений за допомогою будівельного рівня, довга дошка і невелика профорієнтація. Дошка зліва - приніс неправильно, коли він побачив, що він приніс - сміється як коня) Ну і все робота йде з тим, що все побудовано для ... тут 50 літрів. Ну і все робота йде з тим, що все побудовано для ... тут 50 літрів. Підставки піддаються, заповнені розчином - починаємо викласти нижній ремінь. Ми використовуємо брус 100*100мм Ось матеріал для всієї альтанки = 1.5 куб. м Продовжувати первинну збірку я бачив замки з бруса, почав замочити в олії. Я замочував все, кладемо його в замок, зміцнили його. Для того, щоб витримати і не перемістити вже виставлену геометрію нижнього поясу - підрахувати всю структуру. Початок складання верхнього ременя. Далі в'яжеться: захист вертикальних стовпчиків, нарізаних на розмір елементів верхнього ременя, а також виготовлення його замків, установка вертикальних (підтримка) стовпчиків - діагональ також зберігають стовпи на рівні.
Я вже кинувся. Я почав надягати верхній ремінь разом.
Збірний і записаний - в цей перший день будівництва завершено ... пити пиво, сон. Збірка кріплення і ралірування верхньої стрічки несучих конструкцій День другий ... Покрівля.
Я надягаю крокоди.
Кращий друг і дочка заливаємо нас пивом. Моя дочка користується накачуванням крану. Скопіювати, відвертувати пиво - і знову в бою: зміцнити скейтборд, побачивши перші крокви - кладуть, щоб побачити, як вони підходять. Помилки нормально розпилювали залишилися рафтинги, кинули на дах, зміцнили мотузки для кріплення рафтерів на скейтборд кріплення рафтерів і скейтбордів Пройшов і зафіксували всі кути, рафтори, стовпи і все, що вписується разом. Побачила, ріжемо, і закріплюємо рейлінг по периметру - борщ поступово набуває його зовнішній вигляд. Сама річ, поточний вид з боку ... Зняти всі тимчасові діагони і зміцнити бампери - тепер він стоїть так, як непристойний, не стежить ...

Сама річ, поточний вид з боку ... Зробляючи ящик - каркас під дахом знову димова ламка з пивом До речі - перший, 50-літровий бочок. Це другий, 30 літрів. Важко носити подушку, і видихає в кінці. Це свого роду пивоваріння.
Для мене це кращий вітчизняний.
Не реклама!!! Почати підлогу. Інший кут підлоги готовий. Другий день закінчується. Пити пиво, день сну три. Одулін...і як зло дощу.
Я приніс її, розвантаживши його, почав класти її вниз - я взяв трохи, за нього заливає.
У дощі покривається дах. Дощ, собака, занадто. Дощ, собака, занадто. Я знайшов петлю, як це в гаражі, ковані. Він корисний для пристрою світла в альтанці, точніше для розтягування кабелю живлення.

Тут розтягують світло, розбавляють проводку, додали розетку і прийшли перші відвідувачі. Я отримав деякі меблі з дому. У майбутньому я зроблю великий стіл і магазини з дерева. Це вечірній вид альтанки. На праві є вогонь, спалюючи старий стіл і будувати сміття.
Що таке домовласник. Ця горілка була знайдена в будинку бабусі. Дата виробництва, через скло. альтанки будуть обшиті вагонкою на нижньому рівні, до рейлінгу. Я не встигав купити візки, святкові свята почали.
Хто піклується? Ціни
- брус 100 * 100 мм - 0,56 куб.м
-борд 50*100мм - 0,53 куб.м
-борд 20*100 - 0.36 куб.м
- за весь ліс сплачується 8300 рублів з доставкою
-ondulin 10 аркушів + 5 ковзанів = 5300 рублів
- гвинти, кріплення кутів, пластин, нігті = 2000 рублів
Робота - безкоштовно
Я на далекому праві.
Якщо у вас виникли питання, я з радістю відповіла.
Тепер кинути колоди і засмаги.
Всі

Джерело: