RGB підсвічування салону авто

Добрий день. Я вирішив негайно постати звіт про те, як я бачив світло в моркві другий день.
Я бажав освітлення на довгий час, не досягається руки. Деякі люди подумають, що це нещастя або колективне господарство, але я не подбаю, результат радий мене. З початку:
Майже рік тому я купив великий автомобіль, в якому, по суті, ми побачимо вогні.

11 фото.

Спочатку я хотів регулярний синій світло, але в магазині я поставив очі на RGB.
Стрічка 1,6м була придбана з метою підсвічування для задніх пасажирів.

Для перемикання режимів роботи стрічки (колір, частота мерехтіння і т.д.) потрібен контролер. Найлегше було взято на рекомендацію продавця.

Стрічка живлення 12B, було прийнято рішення приклеїти на блискавку, тому найпростіший спосіб. Для цього нам довелося зняти передню панель.

Далі це просто: З 12В, контролер працює, а 4 проводки з стрічки припалюються до виходу.

р.

Але це не так просто. На фото завод паяльника від першої частини стрічки. Друга і наступна штука прийшла до себе паяльника. Скільки нервів, матів я мав в тому, що загартований час, коли я спробував продати щось, це просто f***. Коли він практично болтував на цю ідею і відправив все на таку і таку матір, на якомусь форумі з'являються спеціальні роз'єми. Він відразу ж відірвав і пішов до того ж магазину, щоб подивитися на них. Знайдено його, 23p apiece. Я не взяв фото себе, я взяв його з Інтернету.

Друзі, я можу бути ебать паяльником, але я сильно рекомендую упаковки таких роз'ємів, економить обидва нерви і час.
Провід використовується телефон 4 км. Дуже зручно, що не потрібно тягнути 4 вени і 2 відразу, але дуже незручно, що секція дроту нереально тонка і всі скручі зберігаються на сні. Не пропустіть. Якщо ви не знайдете 4-гілочок з нормальним розділом, то це буде найбільш ідеальним рішенням, я не бачив це в місцевих магазинах.
Після перекручування всіх 4 сегментів стрічки і підключення живлення дуже швидко прийшла контролер f**k, копчена. Складання, оскільки полярність не плутається в будь-якому місці і навіть від розрахунку потужності і стійкості 4 штук світлодіодної стрічки на 40 см, потужність контролера в 145 Вт повинна бути достатньо. Так що я не вирішував це ебать квест, надіслав його і пішов до місця. Продовжити роботу тільки на наступний ранок. Ще одним контролером такої ж потужності було придбано з пультом дистанційного керування. і були підключені лише 2 передні стрічки. Я вирішив поставити болт на спині. Зараз. Що вийшов з неї (для якості, знятого на телефоні):

Два.

620768

Три.

Чотири.

І віддалений.

Джерело: