338
Конфесія Московського лікаря
доля
У відділенні, де я працюю, продажі дуже суворі. Не вдалося виконати план першого разу - штраф і мінімальна заробітна плата. Я не зробив це другий раз, я був вогонь. У будь-яких платних медичних закладах є план, середня перевірка пацієнта. Якщо лікар не справляється з цією перевіркою і не виконує щомісячний план, то він відштовхується, розріджений, або навіть вдалася, якщо він повторюється кілька разів.
Фінансовий план повинен бути реалізований! Кожен медичний центр обчислює цю кількість спеціально, скільки в середньому в місяць на доході слід звернутися до лікаря. Щоб мотивувати їх не вставити поршні до лікарів і розповісти кожен день, як важливо, щоб принести прибуток до відділення і переробити свої божевільні витрати, вони роблять їх мінімальною зарплатою і гарною процентною ставкою від кожного пацієнта, тобто від тих служб, які лікар продає.
Ця система майже нічого відрізняється від будь-якої «Євросету» або «Когерент», де саме однакова технологія. Продавці мають середню заробітну плату і пряму мотивацію продати якомога більше, щоб заробити відсоток продажу, після чого ви отримаєте цікава заробітна плата. Медикамент перетворився на «продаж мобільних телефонів», де кількість послуг, що паровані, не є першим місцем.
Частина 2
Сьогодні у мене була скарга на болі в нижній частині живота і в області паху. Симптоми описані нижче: дискомфорт при ході, біль в паху після підйому ваги, відчуття тяжкості в нижній частині живота. Після опису симптомів були чіткі підозри в негулінній грижі. І після обстеження і пальпації він став досить очевидним. Коли хворий стояв, він мав тонку зміну за розмірами набряку, зникаючи в сосновому положенні.
Це проста ситуація, яка не вимагає додаткового обстеження. Він може бути безпечно діагностований і відправлений хірургу для оперативної хірургії. Але в нашій клініці неможливо це зробити. Операції з ліквідації грижі в нашій клініці не проводяться, а надсилання його в лікарню означає втрату клієнта і отримання відповідності / штрафу від управління для невиконання середньої перевірки для кожного пацієнта.
Так я почав працювати за нашою стандартною схемою продажів: загальна кров, сеча, кали, УЗД черевної порожнини. Він також послав урологу в сусідньому офісі, де він швидше за все пройде аналіз для секрету простати і сплачує за консультацію. Приблизна загальна вартість всіх перерахованих послуг становить 35-40 тис. рублів.
Я працюю в клініці 6 років. Вказана ситуація є нормальним робочим днем. І навіть після того, як так багато часу, я все-таки маю на увазі. Вони вже слабкі і практично невидимі, але є ще спогади про думки і надії, з якими я пішов в медичну школу, щоб допомогти людям і лікувати їх, як Hippocrates bequeathed. Не було думки про обману або розлучення на середній перевірці.
Але як керівник клініки, де я працюю, «Хіппократи не актуальні зараз, і загинув довго, і моя сім'я і діти живі і хочуть харчуватися. й
Частина 3
У зв'язку з тим, як ви, scum, моя дочка була діагностована демодикозом протягом 10 місяців, не забуваючи запитувати гроші на тести, включаючи дисбіоз, дисбактеріоз! відвідування імунолога, алергіста, ендокринолога та інших паразитів. І у дитини вже були рубці на повік. Згорніть вас в пеклі, прикус.
Це один з перших коментарів я отримав на мій попередній пост. Коментар досить справедливий, я розумію почуття цієї жінки, і симпатію з нею. Ситуація вона описується досить регулярною. Для кожного пацієнта я отримую стеку тестів і результатів обстеження. Всі ці тести, як правило, я можу пройти два прийоми, щоб пацієнт не соромився негайно від значної вартості і не підозрює надлишок призначених іспитів.
По-перше, немає необхідності приймати стільки тестів. Але ви вже знаєте план, курс і перевірка кожного пацієнта.
По-друге, ви, ймовірно, не можете уявити, як ваші лабораторні тести зроблені і підроблені.
Існує кілька варіантів:
Клініки, які зберігають на тестуванні
Аналізи були присвоєні Вам багато, і ви платите за них відповідну суму, але дослідження краще проводити тільки в основному, або взагалі не. Чому це відбувається? З огляду на те, що клініка, яку ви прийшли, не робить, тому вони економляться на тестах. Відповідно, виходить ненадійна картина вашого обстеження, а, в результаті, неналежне лікування. В результаті здоров'я не тільки не покращується, але швидше за все гірше, що спровокує зовнішній вигляд інших виразів. Але це не погано, тому що ви збираєтеся в цю клініку тривалий час і регулярно. Але це не зроблено в усіх клініках, але тільки в тих, де продажі погані, а клініка навіть не окупається.
Клініки, які не пропускають можливість заробляти навіть на здоровому пацієнті
Аналізи призначаються вам за стандартною схемою, але їх результати підроблені. «Зберігати» що ви насправді не маєте. І це, до речі, не найстрашнішим, адже тут знайдеться тільки незначна «вибірка», яка може бути «виліченою» шляхом викопування декількох крапель і випилювання курсу лікарських засобів. Хворий, швидше за все, не відчуйте різницю, але потім пройдуть тести знову, що покаже, що він "видається".
Клініки, які виявляють серйозні або жирові захворювання у пацієнта
Найімовірніше, це клініки з мереживним і стійким керівництвом з пострадянським мисленням, які знають лише в першу чергу про управління, маркетинг та внутрішні продажі. Збережіть все, лікарі оплачують скромну зарплату. Ці життєрадісні керівники, які мають лише одну клініку, оскільки вони ніколи не розширяться на мережу через їх життєздатність і витривалість. Таким чином, для того, щоб як-небудь залишитися плавкою, і одночасно заробляти хліб з ікрою, вони займаються неправомірним шахрайством. Атмосфера в таких клініках депресує, лікарі сердитися, і здається голим оком.
І останнє.
Це клініки, які нічого не піддаються, але завдяки грамотному управлінню і маркетингу, вони маніпулюють пацієнтом, щоб пройти велику кількість тестів, додаткових тестів і обстежень. Діагностика пацієнта проводиться тільки після завершення плану, а потім призначається адекватний режим лікування.
Це різновид клініки, які я працюю. І дайте мені сказати вам, це не найгірший варіант. Більш того, сьогодні, навіть краще в Росії. Так, пацієнт проведе 3-5-10 разів більше, ніж необхідно, але він точно знає надійну картину своєї ситуації.
Кілька слів про безкоштовну медицина
У коментарях я писав багато, що так як платні клініки, як це готівка у пацієнтів, тому краще звернутися до безкоштовної районної клініки. Але покажіть мені, що краще для вас, щоб бути заліком, навіть за багато грошей, або взагалі не лікуватися, адже «за безкоштовно» кожен не подбає про вас? Кошти більше не потрібні в майбутньому.
Частина 4.
Час працює. Я пишу деякі з найбільш пам'ятних досвіду минулого тижня, і я буду в більш детально. У нас була позачергова зустріч.
Управління було надзвичайно нещасливим з падінням доходу нашого відділення - кожен був розпущений і загрожував звільненням.
Основна скарга: «Ви тільки робите чай на роботі і не лікуєте пацієнтів належним чином. й
Це незважаючи на те, що я один за двадцять робочих днів на місяць в касовому реєстрі приносить від 3,5 млн рублів.
Завдання було поставлено: «Укусити в будь-який пацієнт і якщо описані симптоми навіть віддалено нагадують комплексні захворювання, то інтимізувати пацієнтів і призначити місцеві процедури і додаткові обстеження. й
Наш ультразвуковий фахівець, виправдав, що вона буде вогнедена, розповів про вагітну здорову дівчину, яка мала передчасну нестачу води, плацента була все в кісти, що все
Дуже поганий, варто покласти краплі і провести повне обстеження, інакше вона може втратити дитину.
фармацевтична компанія, яка пропагує її «медикам» через нас, випустили новий засіб при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. В результаті кілька пацієнтів скаржаться на діареї і кровотечі.
Уролог під час збору матеріалу для ПЛР провокував кровотечу з сечовини. Хворий розфарбував білий родом лікаря з кров'ю і почав лякатися на лютий, обприскуючи підлогу офісу з крапель крові. Коли лікар відчинив двері і пішов, щоб викликати очищувача, хворі, які чекали свою чергу, отримали і зліва. Хтось каже мені наш уролог буде вдатися.
Для тих, хто цікавиться тим, які заробітні плати в нашій клініці і як стимулюються продажі. У нас мінімальна заробітна плата – середня 10-15 тис. рублів. Все інше цікавить. З прийомом пацієнта лікар отримує 20%, 6 місяців тому він був 15. Для направлення іншому фахівця 5% 6 місяців тому 3%. Для проведення випробувань 8%, 6 місяців тому був 5%.
Якщо ви навчаєтеся в медичних університетах і хочете отримати гідну зарплату, рекомендуємо навчатися лікарям нетераптичних спеціальностей. Ви отримаєте ще більше грошей. Хто знає, як порахувати вже з'ясував чому. Для тих, хто не розуміє, я буду писати більше пізніше.
Частина 5
Це смішна річ, що багато хто з вас може помітити, але ви не знаєте фон. Якщо ви звертаєте увагу, що багато медичних центрів в Москві мають «хорові дошки» з фотографіями кращих лікарів місяця, і я думаю, що пацієнти думають про це. Але насправді це лікарі, які принесли найбільші гроші в касовий реєстр цього місяця. Як працює меблевий магазин.
Багато виразів, для яких пацієнти переходять в клініки, можуть проводитися після однієї або двох консультацій, на основі базових загальних тестів. Досить визначити картину і призначити адекватний режим лікування. Але це лікування повністю некомерційне, і якщо ви намагаєтеся, ви отримаєте капелюх від керівництва.
До речі, пацієнт не потребує залякування, коли він приходить з проблемою. Досить просто активізувати свої вже існуючі страхи з усіма сортами натяків і погладити голову. Найстійкішим пацієнтам є ті, хто вивчає їх симптоми онлайн. Вони починають всі види жахів і погоджуються на будь-яку експертизу.
Хворий некомерційний для лікування, вигідно знімати симптоми і затримку до останнього. І якщо пацієнту вдалося заробити дисбіоз від прийому нескінченної кількості препаратів, то це не погано. Пацієнт стає дуже сумним і слухняним, до прийому і готовий до всіх процедур і додаткових обстежень.
Звичайно, деякі з вас були випадки, коли ви отримували тривалий час в медичному центрі, і не було поліпшення взагалі, а потім в деякій точці ви втратили терпіння або почали фінансові проблеми і ви кинути. Потім, один день, і здоров'я поліпшується самостійно. Багато виразів, які визначаються як на власних або мінімальних втручаннях.
І це може бути відкриття для когось, але більшість препаратів, які ми (доктори) призначають, не беремо себе, навіть при подібних захворюваннях.
Джерело: realmedic.livejournal.com/