Як я бачив кухню в хрущовці

Здрастуйте всіх, я бачу тут достатню кількість рук, я вирішив повідомити, як тільки я був захоплений і я вирішив вирізати свою кухню. До цього пару років він жив і не проживав - мийка з-під екс-власників, совеповської газової плити, а також іржі великогабаритний холодильник - що ще потрібен високий рівень? Панель і горщик, пара пластин, окуляри - все ідеально підходять на підвіконні. Зрозуміло, що з'являються вільні фінанси, витікають на життєрадісних сноубордах на наших непристойних сніжних слонах та інших активного відпочинку.

1,1 км Так як конструктор сам вирішив підійти цю справу з наукової точки зору, а саме, сходження через меблеві форуми, вивчивши відповідні та освоїти програмне забезпечення для дизайну - завдання було непросто - подрібнити повнорозмірний холодильник, газова плита, мийка, стіл на 4-5 осіб, і навіть пральна машина на кухню на 5 квадратах (ванну кімнату теж не відрізнялася за розміром)

96339404

2,2 км Проект був закінчений, зробив список деталей і поїхав до бази, де вони продаються і пилили LDS.

3. У Він приніс гору дерева, а потім катування себе з рулеткою, щоб розібрати цю головоломку. Колір вибрав нейтральний - титан, був в той час, коли дівчина - напевно б перемістила мозок в напрямку деяких теплих дерев'яних фактур або ваніль-салат квітка.

4. У До цього інструмент не тримав і в цілому був більш аортистом, але після читання інтернету він прийняв бізнес. Ми буріння. Вони мали руки випрямлені, але що про них? Тоді він торкнувся, то там він пробурив, що він знову відвертав від залишків.

5. Умань Збірник повільно продовжується, переважно ввечері, після тренування, тому що в вихідні завжди є купаж більш цікавих речей, щоб зробити.

6. Жнівень Сушарка - стандартна ширина, а шафа для симетрії фасадів не дуже - нічого - зроблено відсік для окулярів.

7. Про нас Зібрано вікно в ванну і опудала з пам'ятника розділу

8. У Я набрав з фанери, два листи 22 мм кожен, і так як стіна була тонка і не зрозуміло, з якого ram - від серця я проходив по всій довжині рейки з болтами M6 - потім я закрию його з боку ванної з плиткою)

9. Навігація Він вирішив повісити на рейки - дуже зручно і розподіляє навантаження, тому що він страшний в нашому хрущовці, щоб сильно навантажити стіни - все ще падають на голову!

10. Не залишити залишки листів LDSL до приманених капіталістів, він побачив його взуття.

, Україна

11. і полку в передпокої, точно в проміжку між стіною і відкритою дверима.

р.

12. Так як весь досвід сантехніки був відмальований від виробів німецької кіноіндустрії, без шоале не робили - з'єднання, що протікає, і раковина набрякла. Розбирання, висушені, заливають всі суглоби і зрізають силіконом, перевертають пошкоджені частини до стіни, а потім заспокоїлися.

р.

13.00 р. На продаж затирають нову плиту і пральну машину необхідної ширини - встановлюються)

14. Тим часом були зроблені нижні фасади.

15.00 р. Побілка - це не наш спосіб - закрита жахлива стеля з пластиком (посадка, гіпсокартон замість пластикової і декоративної штукатурки - це все зроблено пізніше)

16.00 р. Я вирізати підсвічуванням, світлодіоди 12 в - робоча зона теплого світла

17. до - холод, карниз ще не - сережка так далеко кидається.

18 років Я купив капюшон, гофрований - смоктати - вирішив використовувати пластикові протоки

19.00 р. В той час як повільно змивається - дівчина з'явилася і почала кішка, яка далі допомогла. Накопичуючи (навіть, як я дивився в воду), які дівчата приходять і йдуть, і кухня (і коти) залишається - Нордська гірська панорама не дала допомоги сонячному газону з рожевими понією або іншими snot. Кіт приймає фото фасади

Херсон

20. Я влаштував карниз, я ріжу світильники, кладаю фасади. У салоні розпилювали чаші під шарнірами на виворітній стороні на двох фасадах і пару місяців, скейтованих до них, переробляючи за рахунок своїх витрат, дізналися, що смертно я збираюся - заб'ється б з трубами і вирізати себе в потрібному місці. У реталії вони в'яжуться повітря під шаром акрилу, і я не відразу бачу цей випадок - добре, прийти - він не ловить очей.

21. Епік з фасадами переповнений - поміщається в місце

22. Так ось ідея.

23. та впровадження
В результаті було достатньо місця на мікрокухні, щоб п'яти разів на обідній столі, хоча холодильник не може відкриватися без удару сусіда з ним з крісла.
Я зробив це, але гамстер все ще на комп'ютері.
Так, і постріл на викрутці, це все - ви можете чистити.

8 999 р.

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное