Ремонт кухні практично ускладнений як ремонт ванної кімнати, якщо не більше. Необхідно надати десятки дрібних речей, визначитися з стилем, з місцями зберігання, з кухонним гарнітуром і з багатьма іншими питаннями.
Ми вирішили зібрати найбільш поширені помилки, які люди роблять при переплануванні на кухні, і ми сподіваємося, що цей список буде корисним для вас і допоможе вам уникнути стресу, а також непотрібних витрат і розчарування в майбутньому.
Так, які 10 найбільш поширених помилок?3610Р. 4200Р.
1,1 км Некоректне розташування зонПро це розповість дизайнер Олена Остапова, який розповів нам, як правильно зробити кухню.
Між раковиною і плитою завжди повинна бути відстань не менше 60 см.
Також необхідно надати мінімум 60 см безкоштовної поверхні для розподілу і подачі страв.
Завжди побудуйте виробничу мережу: промиваємо виріб - нарізаємо, протягуємо - нагріваємо і приготуємо для подачі. Це знизить як час приготування, так і кількість зайвих рухів на кухні.
Пам'ятайте послідовність: мийка, робоча зона, плита, більше місця.І пам'ятайте, що плита не повинна бути прилягає до холодильника.
2. Зручне розташування обладнанняЦе особливо вірно, коли мова йде про вбудовані технології. Занадто високий або низький розташування кавової машини, духовки або посудомийної машини може бути надзвичайно незручним.
Спробуйте розмістити обладнання на рівні ременя і приступати від середньої висоти тих, хто живе в квартирі. Ми радимо перед висадкою на розміщення обладнання, пройти через стенди в магазині і оцінити на реальних прикладах, яка висота буде максимально зручною для вас.
Підготовляючи цей матеріал, я шукав на багатьох фотографіях вбудованої техніки і вибрав два приклади як ілюстрації. Так як моя висота не дуже велика, для мене вбудована техніка, як червона кухня нижче, буде помилитися. Я хочу, щоб отримати їжу з мікрохвильової печі, яка з моїм нещасливою грацією викликає їжу періодично падають і літати по кухні.
Фото нижче ідеально підходить для мене. Ви можете побачити, що відбувається в духовці і в мікрохвильовій печі, і, ви погоджуєтесь, іноді вистачить зовні, щоб зрозуміти, чи готова страва або ні.
Р
3. У Капризовий підлогуКухня – це місце, де не тільки волосся від голови можна попадати на підлогу, але і горщик, посуд і навіть невелика побутова техніка (і це не буває!). Якщо є діти в будинку або одному з членів сім'ї мають погано розвинене гравіювання рефлексу, то не варто робити дерев'яні підлоги або ламінат на кухні. Такі поверхні навряд чи зберігають свій оригінальний зовнішній вигляд занадто довго.
На моєму прикладі я кажу, що глянцева світло плитка (і дуже темна теж) помилиться. По-перше, слизькі, по-друге, будь-які забруднення видно, і по-третє, дуже помітні чіпси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
До речі, я часто чую від господині, до кого я їду на візит до звітів, що груба плитка на підлозі є покаранням, так як дуже важко його мити.
4. Неадекватне освітленняТак що ввечері ви не відчуваєте, як ви готуєте десь в темряві, подумайте заздалегідь про різні сценарії освітлення: уздовж кухонного гарнітура, над верхніми шафами, над обідньою зоною. Немає світла!
Р
5. Умань Вишиті магазини.Немає номера в будинку необхідно стільки розеток як кухня! Розрахунок для себе те, що вам потрібно розетки: чайник, холодильник, плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина, збиральний апарат, кавоварка, тостер, мультиварка ... Список йде і на. Ви повинні розраховувати всі обладнання, які ви використовуєте і додати пару більше точок в цей номер просто в разі.
Зробіть не менше 8 розеток на кухні. Ви не можете піти неправильно.
6. Жнівень Неправильне зберігання обладнанняЩе одна проблема господині полягає в тому, що технологія протягом багатьох років стає все більш і більше (навіть, як ми можемо жити без вафле-трай або модного зараз змішувача кухніАїда?), а простір на кухні навряд чи стає все більш. Якщо ви не плануєте експонувати обладнання уздовж стільниці або на підвіконні, вам потрібно подумати про ящики всередині. І, помітивши, відключені механізми коробок, хоча більш дорогі, але набагато практичніше. Історії простих людей переконують, що в звичайних коробках, віддалений простір стає «чорним отвором», де ніхто не йде. . й
На персональному досвіді я хотів би порадувати вас відмовитися від зберігання дрібних побутових приладів на верхніх ящиках кухонного гарнітура. У мене є більше, ніж один раз падають на електромобілізатор (встановити, але дуже зручно!), і все тому, що його дроти чіпають на щось і починають ланцюгову реакцію.
Р
7. Про нас Мармуровий стілЛюди, які обрали природний мармур як матеріал для стільниць або навіть для підлоги, однозначно заявляють, що це дуже місткий матеріал, який вбирає забруднення назавжди.
8. У Незахищений кухонний фартухФартух на кухні - це місце, що піддається забрудненню і нагріву, тому його обробка повинна підходити з особливою увагою.
Не клеїти шпалери на фартух (якщо ви ще хочете це зробити, то слід встановити панель загартованого скла зверху).
Фарба фартуха з звичайною фарбою поруч з плитою також не рекомендується, так як він буде миттєво наклеюватися. Фарба аналогічно варто захистити біля плити, як дизайнер Марія Колеснікова зробила в своїй квартирі.
9. Навігація Виправлення коробок ручкиВ цілому вони не можуть бути проблемою, в разі, якщо така ручка не розташована біля шафи, розташованого поруч з стіною. Може бути ситуація, в якій ручка буде залишатися на стіні і запобігти від повного відкриття шафи.
А також про гострі і протрудувальні ручки часто збивають стегна під час швидкого руху, що також неприємний.
Цікаво: Знайте і не повторіть: 5 кухонних ремонтних приладівЕкспрес-ремонт спальні: 7 кроків до реконструкції10. Теплі підлоги по всій кухніЦе може бути смішним, якщо це не так сумно. Деякі люди, які самовідносні на кухні, роблять теплі підлоги по периметру і тільки потім розуміють, що під кухонним гарнітуром і особливо холодильник не повинен бути.
Подумайте про те, як меблі заздалегідь влаштовується і не переборщить її теплою підлогою. Видання
Автор: Олена Ванянцева
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: kvartblog.ru/blog/10-oshibok-pri-remonte-kuhni/