Мультфільми років пішли!

Хлопці та дівчата та їхні батьки...

Сьогодні я хотів би розповісти про тих мультфільмів, які майже перестали показати або не показувати на всіх.
14 зображень через back-in-ussr

Ми всі пам'ятаємо гарну і смішну історію про кошеня з дуже важкою долею, і скільки нас відомо, що 5 грудня 2003 року в мальовничому місті Воронеж на вул. Лізюкова, відбулося урочисте відкриття пам'ятника кошеню Василю. Сам мультфільм був створений в 1988 році на студії Soyuzmultfilm, реж. В’ячеслав Котичкін, сценарист Віталій Злотников.

Серія радянських анімаційних фільмів з чотирьох фільмів про пригоди бездомного собаки Тишка, які в бюро Знаків стали ... але ось що він став, ви дізнаєтеся. Плівка 1 (1982) У ролях озвучали: Георгій Вітсин, Петро Вишняков, Клара Румянова, Н. Бочкарьов; Плівка 2 (1982): Георгій Вітсін, Петро Вишняков, Олександр Бєлявський, В’ячеслав Невінний, Ольга Розовська; Плівка 3 (1983): Георгій Вітстін, Петро Вишняков, Зінаїда Наришкіна, Нікола Карачцев, Григорій Толчинський; Плівка 4 (1984): Георгій Вітсинний, Ольга Розіна, Явський.

Анімаційний фільм 1948, студії Soyuzmultfilm. Створена казкою Валентина Катаєва. 1949 – IV Міжнародний кінофестиваль в Маріанській Лазні (КССР) – Премія за кращий фільм для дітей.

Перший мультфільм вийшов у 1980 році. У 1989 році вийшов анімаційний фільм «Ком задня, Капітошка!», який є логічним продовженням головної мультфільму. Весела і наївна Капітошка любила не тільки молоді діти, але і дорослі, особливо вчителів. Саме тому вони називають багато дитячих садків, творчих колективів і студій за назвою «Капітошка». Тепер Капітошка не тільки життєрадісна крапелька літнього дощу. Це також крапка доброти, творчості, дружби, знань, мужності, яку так необхідно боротися з падінням зла – вона може раптом з'явитися в прозорому небі. Для своєї форми у вигляді кульки з рідкими ковпаками часто почали називати дитячі розваги - кульки водонаповнені.

Випущено у 1989 році творчою асоціацією «Екран». Директор Юрій Бутирин.

Анімована плівка з 1989 року. Режисер Борис Акулічев.

Анімаційний фільм 1986 реліз. Цікаво: Слуга в домашніх умовах перегляд мультфільму “Діти, чекати!” Після того, як в Нехочукії, він дивиться на 6 телевізорів одночасно «Вінні Поу», «Баби і Карлсон», «Три! Привіт!, "Нехай, чекати!", «На дорозі з хмарами» і «Пригоди кота Леопольд». Анімаційний фільм використовує мелодії Якеті Сакс, що виконуються естонською групою «Orange»

Тут я хотів би попередити вас: Нижче мультфільми на списку, в тому числі це не рекомендує наймолодшим (десь від 10+), і для себе, батьки все різні. радянський мультфільм 1981, заснований на казці Вільгельм Гауф. Особливу увагу приділяють голосу: просто відклади нугець литих СРСР. Чи не ви пам’ятаєте магічне слово? Я не турбувати тебе, ходити на екран.

Ну, я хотів би закінчити з трьома епічами (на мій погляд) блокбустер мультфільмів від Armenfilm. Перша картина, смішна: 1985 А німецька вівчарка охороняє склад грає тюн «О, мій дорогий серпеньин» на гармоніці. Це логічно, коли собака сидить з кулеметом на вежі, за прокладкою.

Друга картина, галуциногенна: 1983 Всі три мультфільми на основі казок Ховханнес Туманян.

Третя картина, постнаркотична: 1984 Всі три шедеври керувалися Робертом Сахацьким. Fun фактів: Незважаючи на старовинну ділянку, мультфільм повторюється з натяками сучасних реалій, фантасмагорічно вплетені в відеосерію: наприклад, море, царя вмирає в море, перетворюючи в ракету з написом «Не палити!», дочка моря, король розкриває парасольку, риба перетворює м'ясорубку (повертаючи сонячні кораблі в груди з коштовами), одна з риб (як крокодил) плаває з блакитною крихкою маяк на голові, груди з паровою трубою і життєвою лінією, на кораблі 047 інцидентів), У мультфільмі звучать два «спелла»: «іб бен гим» і «ерек ю хори». Першими є імена перших трьох літер вірменського алфавіту, а другий — неформальна стартова команда (літерально «три й чотири», схожа на російську мову: «привабливість! марш!»).
На додаток до сучасної, мультфільм підкаже досить класичні образи. Наприклад, одна з пострілів, де дочка морського царя сидить на склі в бурхливому морі - алюзія до знаменитої скульптури «Мале русалка», і слухає її хлопчика і море, цар сидить на невеликій ділянці землі, стоячи на три китлі, до яких хлопець ланився - натяка давньої ідеї структури світу, груди виливаються з великої оболонки, яка проводиться в руках дочки морського царя - ріг великої кількості, при перетворенні з риби в хлопчик, так як вона йде через еволюцію за Дарвіном, потім в Пітекантропі руки і руки.
Зовсім мультфільм показує рекламодавець, який сидить на спині черепахи, щастя: на двох околицях риби і черепахи, кількість «7» (виходить «777» – найбільш виграшне поєднання в ігровій машині); рибу з вечерею торт з свічками перекручують минуле, одна з рибок перетягує хрін – символ удачі. черепаха, на якій спина хлопчик плаває золотом ключем. Я дивився всю трилогію і халіфа в досить ранньому віці, все добре з психікою, але часи були різні і сприйняття світу відрізняється. В цілому вирішіть собі, коли почати показувати дітей, саме останні чотири мультфільми.

Що це все про? Молоді діти повинні показати цей вид мультфільмів, а не сучасна комп'ютерна анімація (погано моя особиста думка), тому що тут все просте, чітке і пологове. Але що це сучасна «мультіматографія» (щось якось загортається в мене зараз, добре, прийти) для початку десь від 10-12 років. Ми не будемо йти далеко, від останнього: «Мадагаскар», «Іце віки», і звичайно «Знімний І-2» з його (повернувшись по всьому мозку) категорії «0+». Далекі неоднозначні репліки персонажів, насильства, жорстокості та ін. (Не кажучи вже про любовні судді) все це не повинно, на мій погляд, омолоджує мозок дитини, наші молоді таланти. Додайте список ваших мультфільмів дитинства, основний стан менш часто показаний, чим цікавіше буде пам'ятати, обговорюйте і оживити цей шедевр. Спасибі всім.

Джерело: