Союзмультфільм

35 зображень

Soyuzmultfilm є найбільшою анімаційною студією в СРСР! Заснував у 1936 році і є творцем найбільшої колекції радянських і російських анімаційних фільмів, що налічує близько 1500 мальованих і лялькових анімаційних фільмів. Я був там на полонині.

На першому поверсі поруч зі сходами така весела компанія близьких.
Я рекомендую вам пам'ятати ваші улюблені мультфільми.

доб.1

Це робоче місце анімаційного художника. Це високий двоярусний стіл і камера, яка приймає фотографії. Номер був невеликий і загальний план не можна видалити.

3733657

Ось ведмедя торкнувшись смаку сендвіча

Він має дуже різні емоції тут.

На стіні знаходиться мультфільм. Ви шукаєте і посміхатися.

р.

Загадка третьої планети! Пташка відрізняється інтелектом та інтелектом

На другому поверсі знаходиться музей. У номері зібрані ляльки, на яких знімаються мультфільми, малюнки, сюжетні щити, ескізи декорацій і невеликі установки.

Це модель від мультфільму «Про рибалок і рибу». Бабця вже польська благородна
До речі, звертайте увагу на Parsley зліва.

Справа в тому, що якщо героя цуценя в мультфільмі має багато емоцій, то він робить кілька замінних голів з різними виразами обличчя.

Встановити з деяких мультфільмів. Ми використовували для того, щоб ми були дітьми.

38 морква!

Я люблю спосіб, який знає, що це?

доб.2

Човен і Парро! Рикі і роми так знайомі.

"Трій Фрогс." 1988 мультфільм.

Наша туристична група - все пристрасно слухайте керівництво

Кеша Парро!

По-перше, герой створений і його основні положення / рухи намальовані. Потім в роботу входить ескізний художник, який працює за допомогою емоцій і рухів. Розмітка в маржинах.

(доб. 3)

У деяких випадках на прозору пластику передано контурні зображення і оточені фарбою.

Потім, з іншого боку, вони заповнюють кольором.

Це палітра квітів. Кожен колір має власний номер.
При роботі митці використовують цифрове позначення кольорів.

Р

У цій картині кольори позначені числом. Інтегери прості кольори, з дробами – більш складні, які отримують суміш декількох кольорів.

Ще одна кольорова палітра. До речі, дзеркало тут не випадково, його аніматори також використовуються в роботі. Дивіться рух м'язів на обличчі і перенести емоції людини до ляльки Також є велике дзеркало, в якому можна подивитися положення тіла під час певного руху.

І ці малюнки буквально мультфільми. Лікувальний мультфільм «Одно в часі». У ній кожен кадр - окремий малюнок, кожен з яких був складений вручну! За десять хвилин мультфільму було зроблено близько 40 000 таких малюнків! Це свого роду режисерської творчості.

Тепер аніматори називають аніматорами і використовують комп'ютер в роботі. Але символи все ще намальовані вручну, потім просто скануються. У деяких випадках робота легше, але є досить проблеми. Чудово, процес створення не прискорюється. На екрані знімаються з «Нового Простоквашина», виробничий процес якого підвішений через брак коштів.

Вони говорять про те, що актори з радістю домовилися про голосувальника.

Багато мультфільмів виграли нагороди на різних фестивалів.
Ця дивна керамічна істота є премією для мавпи і Робберів.

Але «Холіді Боніф» присуджено призи більш ніж раз.
Я був здивований, щоб дізнатися, що фільм був 1965!

Коробка з призами

р.

А потім дивилися мультфільми! На додаток до мультфільму «Bobic to Guest in Barbos» я не бачив.
Це називається «Ме і Шерлок Холмс. й

31.

Мультфільм "Кат Котофєєв", 1981. У старому віці кішка лікувала з дому, занурила серцевоєнну пісню і зрадила фокс, який назвав його «двоєнним тигром» і злякав усіх тварин. І жили й живі.

33.

3610Р. 4200Р.

Мультфільм "Лікарський літопис". Кароч вовк відірвав всіх, взяв все від усіх, а потім впав в пастку.
Але непогані звіри допомогло йому.

Після екскурсії всі мультфільми виглядають різними. Ви починаєте розуміти, що саме робота лежить в цих оповіданнях.
Це, Союзмультфільм.

Джерело: