650
Сенсорний зоопарк
У середині жовтня цього року в нашому місті була організована чудова ідея. І точка тут не в мимах її мешканців, але в тому, що більшість тварин легко можуть триматися в руках, похолодати, торкнутися або торкнутися. Детальніше про це цікаве місце в нашій статті.
42 пікі + відео.
Ми йдемо на перший поверх. На ньому знаходиться шафа, касовий реєстр, червона черепаха ...
3. У
1 999 р.
4. У
5. Умань
... а також клітки з тваринами.
Зрозуміло, всі тварини абсолютно туманні і не розуміють погладжування, хоча, як мені здається, більшість всіх вони хочуть не доглядати, але смачно.
У першій ручці живуть міні-піги.
р.
Усвідомляючи, що у мене немає ласощів, мампери переходять на ще більше цікавих відвідувачів.
р.
Друга ручка, де живуть свині, які вже стали так звичайними домашніми тваринами, які вони не були дуже популярними. Отже, вони вирішили відірватися з нагоди і плутати, будучи в пригнічений-меланхолічному настрої.
Курки, що живуть в третій ручці, здавалося б, бути абсолютно паралельно всім, що сталося. Я не думаю, що вони дійсно розуміли, що він збирається навколо них.
Як не провести таке пишне сонце в руках?
12.
І остання ручка на першому поверсі - кролики.
р.
Ймовірно, тільки затишна,
На відміну від свиней, кролики втомилися від власної популярності і, іншими словами, не були особливо щасливими.
Дуже війний погляд, як ніби він хоче сказати, «Щоб вам подобається випадково підібрати мене, ху? й
Час відвідування другого поверху зоопарку. Що таке час?
Сходи на другий поверх.
Звірки на другому поверсі вже важко вихованці, так як всі вони були в клітках. Помилки Я не починаю з ексклюзивним, залишаючи найсмачніше в кінці цього матеріалу.
Капітальна клітка.
Парагвайно погодився позувати перед камерою.
21.
Хто живе в цьому клітку?
Тут були два сніжені дегусти, які не були у всіх щасливих з об'єктивом випадково натискають на бруски клітки.
207521р.
24.
Красивий Jacquot
Він дуже поганий.
Шиншилд. Є два з них в клітку, оскільки вони є соціальними штангами - вони не можуть зберігатися окремо.
Я хотів злипати пальцем і тварина, але під час його видалення. Штан, очевидно, враховуючи мій пальчик екзотичної делікатеси, вже спрямований на поглиблення зубів. Потім перейшов до зерна кукурудзи.
Габаритний зображення
Це смішний курча.
І нарешті, найсмачніші приклади цього зоопарку. Першим є білок.
р.
Дуже швидкий звір. Щоб отримати ці менш чіткі знімки, ви повинні бути хворими. Ви не можете розповісти про тварину, чекаю, я зроблю картину вас, замерзнути.
32.
33.
Габаритний зображення
34.
35.
І другий, вони головки сучасного матеріалу - носа.
37.
Дуже доброзичливі тварини - дозволяють собі бути вихованими, але з великою радістю прийміть смачними, ніж доглядати.
... і не менше німбл, ніж білки.
5600.
40.
41.
Додано до [mergetime]1382859418[/mergetime]
Ці тварини, коли вони не сплять, постійно рухаються. Чи не ви? Дивіться відео:
І так прийшла моя екскурсія доторкнувшись зоопарку. Я помітив цікавий малюнок. Дуже добре, що ви можете відвідати зоопарк без подряпин вашої голови, де паркувати автомобіль.
Я зробив. Джерело.
Джерело:
42 пікі + відео.
Ми йдемо на перший поверх. На ньому знаходиться шафа, касовий реєстр, червона черепаха ...
3. У
1 999 р.
4. У
5. Умань
... а також клітки з тваринами.
Зрозуміло, всі тварини абсолютно туманні і не розуміють погладжування, хоча, як мені здається, більшість всіх вони хочуть не доглядати, але смачно.
У першій ручці живуть міні-піги.
р.
Усвідомляючи, що у мене немає ласощів, мампери переходять на ще більше цікавих відвідувачів.
р.
Друга ручка, де живуть свині, які вже стали так звичайними домашніми тваринами, які вони не були дуже популярними. Отже, вони вирішили відірватися з нагоди і плутати, будучи в пригнічений-меланхолічному настрої.
Курки, що живуть в третій ручці, здавалося б, бути абсолютно паралельно всім, що сталося. Я не думаю, що вони дійсно розуміли, що він збирається навколо них.
Як не провести таке пишне сонце в руках?
12.
І остання ручка на першому поверсі - кролики.
р.
Ймовірно, тільки затишна,
На відміну від свиней, кролики втомилися від власної популярності і, іншими словами, не були особливо щасливими.
Дуже війний погляд, як ніби він хоче сказати, «Щоб вам подобається випадково підібрати мене, ху? й
Час відвідування другого поверху зоопарку. Що таке час?
Сходи на другий поверх.
Звірки на другому поверсі вже важко вихованці, так як всі вони були в клітках. Помилки Я не починаю з ексклюзивним, залишаючи найсмачніше в кінці цього матеріалу.
Капітальна клітка.
Парагвайно погодився позувати перед камерою.
21.
Хто живе в цьому клітку?
Тут були два сніжені дегусти, які не були у всіх щасливих з об'єктивом випадково натискають на бруски клітки.
207521р.
24.
Красивий Jacquot
Він дуже поганий.
Шиншилд. Є два з них в клітку, оскільки вони є соціальними штангами - вони не можуть зберігатися окремо.
Я хотів злипати пальцем і тварина, але під час його видалення. Штан, очевидно, враховуючи мій пальчик екзотичної делікатеси, вже спрямований на поглиблення зубів. Потім перейшов до зерна кукурудзи.
Габаритний зображення
Це смішний курча.
І нарешті, найсмачніші приклади цього зоопарку. Першим є білок.
р.
Дуже швидкий звір. Щоб отримати ці менш чіткі знімки, ви повинні бути хворими. Ви не можете розповісти про тварину, чекаю, я зроблю картину вас, замерзнути.
32.
33.
Габаритний зображення
34.
35.
І другий, вони головки сучасного матеріалу - носа.
37.
Дуже доброзичливі тварини - дозволяють собі бути вихованими, але з великою радістю прийміть смачними, ніж доглядати.
... і не менше німбл, ніж білки.
5600.
40.
41.
Додано до [mergetime]1382859418[/mergetime]
Ці тварини, коли вони не сплять, постійно рухаються. Чи не ви? Дивіться відео:
І так прийшла моя екскурсія доторкнувшись зоопарку. Я помітив цікавий малюнок. Дуже добре, що ви можете відвідати зоопарк без подряпин вашої голови, де паркувати автомобіль.
Я зробив. Джерело.
Джерело: