765
Чому Суїциди не йдуть на небо
Чи знаєте ви, чому самогубці не йдуть на небо? Ні, не бо вони прийняли життя, що Бог дав їм.
Вони покарані для життя інших. Живлення близьких. Для граната він...
Я не пам'ятаю. Час не існує для мене. Він не тут...
Я думав причини, що це було добре. Я думав, що це єдиний спосіб. Але тепер я розумію, що я просто не намагався знайти інші способи.
Я зробив те, що було простіше...
Не можна змінити все зараз. В одному легкому русі я відчув не тільки мої шанси на щастя, але й ті, хто любить тебе, не встигли оцінити час.
І тепер я не маю...
Останнім часом я почула кричу. Хто? Не знаю. З'явився сенс літати. Але так коротко, що не можна ловити.
Ніщо інше.
Флеш світла ... На дистанції зафіксовані вогні нічних будинків. Зрізають очі.
Я відновлює. Я спробував отримати, нестерпний біль над тілом. Я ледве зупинити кричущий, але я все ще отримую.
Я дивився. Я не отримую! Де я?! Після кількох кроків, це до мене: "Це парк." Але як я тут? ? ?
Я нічого не розумію. Весь день, здається, випадають з пам'яті. Я нічого не пам'ятаю.
Прогулянка по алеї я помітив, що тут немає одного пастора. Я дивлю те, що час це. Не пам'ятаю парк порожній.
Я почув іржі за спину. Повертаючись навколо, я бачу на лавці трохи кучерявого хлопчика, близько п'яти років. Дивний. Я б не був тут. Я чекав хвилину, щоб побачити, чи слід буде будь-яким дорослим. Дитина не може бути самотньою. Але ніхто не сталося.
Далі я підійшов до мене і сіла поруч.
- Гей, дитина. Ви втратите? - Я пишу спокійно.
«Ні, не дивлячись на мене.
до Де твої батьки? Чому ви самі?
"Я чекав тебе, - сказав він, і підняв великі коричневі очі на мене.
Відповідав мені трохи, але я не даю це важливе значення. Не можна робити багато.
Скажіть дітей?
до Що таке ім'я?
Я не знаю.
Чи може ваша мама викликати вас щось? – Я запитав.
- Ніщо. Я не маю цього, трохи сказав сумно.
Була пауза. Я не знаю, що робити далі. Я не можу залишити дитину самостійно на таку годину.
"Я хочу показати вам щось", - сказав хлопчик, і стрибнув з лавки.
Прогулянка по парку. Після того, як ми були біля будинку.
до Ви живете тут? - Я запитую дитину знову.
Ноп.
- Я розмістився перед ним. - Де ми йдемо?
«Ніде ще» відповіла, спінінг іграшку в руках.
Я хотів попросити вас щось інше, але в той момент був кричущий. Я дивився в напрямку він прийшов з.
Дівчина кричуща. Вона була в компанії молодих людей. Її обличчя був терористичним. Вона вказувала, намагаючись сказати щось.
Після свого жеста я стала німкою: в підсвітленому проміжку вікна на вісім-му поверсі стояла дівчина. І тоді вона взяла крок.
Моє серце застудить. Навколо відразу ж з'явився фуз: хто з'явився, щоб викликати швидку допомогу, яка дрочить, щоб забезпечити першу допомогу. І я не збираю очі з вікна.
У той момент, здається мені, що я можу почути нічого, але французьке бджолине моє серце... крім світла від вікна квартири на восьмому поверсі...
Кожна хвилина, яка друга з цієї ночі була ніколи не закінчуючи кошмаром для мене, пам'ять про яку не можна стерти будь-яким засобом.
Знежирене тіло в руках батька... мама і сестра в сльозах...
Виконуючи вулицю від мого будинку. Чайники згортають щік. Нескінченна вітрова дрочить на обличчі.
Коли я був вичерпаний, я впав на холодну землю. Як мені дихати, я протерти сльози пальмою.
І помітив хлопчика біля мене...
до Що відбувається? - Я запитав у голосі хряща.
до Не знаєте? - Навія говорить про дитину.
Я зроблю голову негативно: Я не хочу зрозуміти!
- Ти мертвий.
- Що?! - Це не вірно! Ви лежите! Що не буває. Почуєте мене? Немає способу !!!
Я кричущий, я хочу відпустити. Але питання за спиною змушує вас зупинитися.
до Чи не те, що ви хочете? Чи не так, чому ви загинули себе?
Хмарний біль вбиває голову і фотографії минулого дня спалаху перед очима: школа, кричущий однокласник, гасіння поглядів однокласників, скандал з матір'ю, сльози ... карнизи і сліпі вогні нічного міста ...
- Чому?
- Чому ви тут? Що ти чекав? хлопчик сміється.
Я не знаю... Тексти пісень, а це означає: Я думав, що не буде більше болю... Я хотів закінчити цю ніч.
до Ви були неправильними.
- Але чому? Я постраждав! Чому б я?
до Що робити? - Він чудес - Добре. Я покажу тебе.
Ми прогуляємось по вулиці. Незабаром сіра будівля з'являється перед нами. Це лікарня.
- Чому ми тут?
до Це право. Увійти
Вступаємо до другого поверху. Над входом є знак «Реанімаційний відділ».
Тоді є яскраво освітлений коридор. Білі двері з номерами номерів. Поруч з цими дверима сидить батько, застеливши голову своїми руками. Він кричав.
Я тільки один раз бачив мій батько крі. Тоді його найкращий друг загинув. Він болить мене бачити його, як це. А тепер? Я був причиною його сліз.
З кімнати вийшов другий чоловік. Дад пішов, щоб познайомитися з ним і попросити його щось спокійно. У відповідь він помітив голову:
до Ми не робимо нічого. Її мозок мертвий. Ви повинні вирішити, чи можна вимкнути систему або ні.
Отець повернувся на стілець. Його обличчя перетворилася блідою, як крейда.
- Ісус!!! Для чого? коридор був заповнений собами.
"Ком на," лікар сказав спокійно. до Вам необхідно заспокоїти.
Він взяв його кудись. Яйця згорнулися в щік. Скринька стала нестерпною хворобою. Я хотів піти після них, але дитина припинила мене.
до Цей спосіб.
Він приніс мене в приміщення.
Я лежав на ліжку. Моя мама і сестра сидять поруч зі мною.
До ранку. У 10:15 це було все більше... мій серце припинив... назавжди.
Похорон на новому цвинтарі. Продовжуємо від усього процесу. Холодний осінній вітер потрапив в обличчя. Були гусячі.
Я дивився на сміття навколо. Не навіть найменше дерево. Все було мертво тут.
Я побачила Аліошку серед натовпу.
до Що він робить тут? - Я запитав в перплексності.
Він відповів:
до Але чому? Чому він тут?
Бо він про вас...
- Що? Про нас Ви неправильно.
- Чому?
Бо він не приїхав до мене! Бо не подобається мені...
до Не вірно. Людина не завжди в змозі зрозуміти іншу людину. Ви не помилитесь тут.
Ви боїтеся поговорити з ним. Чому ви думаєте, що не боїться? Ви не помітили його. Як дізнатися, що вам сподобалося? Тексти пісень, а це означає: Він був страшний, що ви будете сміятися на своїх почуттях.
до Це не ярмарок! Я не знаю... Я даю на холодну землю.
Вітер ще не занурився на обличчі. Я дивився на Альошку, яка спокійно оточує людей. Вони всі прийшли, щоб сказати до мене. Вони були всі хворі.
Я прочитав на обличчя Алишка, незрівняний біль.
- Лешка, солодка... - Я збив спокійно. - Чому це так?
Ще один порив вітру, в той момент Він перетворився в мій напрямок. Для другого я думав, що він шукав на мене, в очах. Відчайдушний вигляд...
Він знизився на колінах біля могили і сльози вигнали його щоки.
- Я помстаю.
Хісперсна молитва в кам'яних стінах, британка леза на тонких венах ...
Листя листя кладуть плавно під ногами. Помітно, це тільки початок осені, а листя були якось чорними і вже абсолютно безтурботними. Вони лежали від мертвих під ногами.
Похилого голосу, десь половив свою увагу. На лавках спортивного майданчика влаштовують компанію молодих людей. Я приступив до тіні високорослого дерева, хоча я не знаю, що ніхто не бачив мене без неї.
Він сидить в компанії досить п'яти друзів. Хоча трохи за ними: в руці полуп'я пляшку горілки.
Яскраво забарвленими дрібними повісами навколо шиї, чимось стискає.
Зняти мене, кидає її на обличчі.
Уг! Дитина сердитися! - дівчина, очевидно, не від розуміння - Дитинка не хоче весело...
- Згорнути, я сказав! - Хлопець погорнув і відштовхнув молодят з силою. Вона віджимала від лавки:
- Ти ебать !!!
Компанія розкочувала в п'яний сміху. Тільки на обличчі залишалася виразка.
Прямі особливості красивого обличчя ... коричневий розмитий погляд на одну точку ... І пляшка горілки щільно застібається в руці.
до Це те, що він назвав його. Тільки мені, він просто Алішка. Найпопулярніші і дорогі. - Що? Ви кам'яні?
На плечі з'явився друг. Маленький зайшов великий шип і сказав нічого.
- Залиште його самостійно! - сказав Олег. - Ви не можете бачити, що наш маленький пригнічений!
«Це через те, що сіра миша страждає, – дівчина сподобалася і сколилася до Олега.
- Я не розумію, що хлопець сидить поруч з дитиною.
до Одна з вікна шганули.
- Ви замовляєте! - Мал, ти? Дійсно?
- Вимкніть, - знебочений Трохи.
- Що? Чи є ви на мене для того, що укус?! Діти, не їздити!
до Все, що вам подобається! Ви отримали!
Він вдарив перший, бій... Хтось вийшов но... Але він не повернувся вниз ...
Через кілька хвилин він повільно впав на холодну землю, вкриту мертвою листям.
Як підійшов його, я впав до колін.
- Ноп. Бог, що ти зробив?
Я намагався вайн, щоб закрити рану біля серця. Що може привид зробити? Ніщо.
- Боже! - Дикі кришки відображаються з темного неба. - Залиште його життя...
Я дивився на очі. Я ніколи не бачив таких чітких очей у всіх. І як на кладовищі, тепер він шукав на мене. І тепер побачив мене.
- Алишка... - Я збочений. - Тривайте, будь ласка! Ви повинні жити...
Кришталева сльоза лопається з вій.
- Я шкода, він ледь збив. Більше слів немає.
Не прийшов, ніхто не врятував його. Бог не почув мене знову.
Коли ніч почав перевернути сірий і перші промені безбарвного світанку, з'явився той же малюк підійшов до мене.
Приходьте Про нас
Ноп. Я не пішов з ним.
- Ви не можете залишитися. Приходьте
Після того, як ми почули кричу за спиною. Звісно, що перші паси знайшли його. Нежиті тіла на холодному грунті.
Хтось я любив так багато. Я ніколи не бачу. Яка смерть є моїм вини...
Не пропустіть місяць, можливо навіть не рік.
Я ходжу додому часто. Мама. Я сидю на кухні і дивитися її крім в темряві.
Шукаю ще.
Дуже старий. І очі стали так сумними, вони читають втому. Від сліз, жир...
Але все ще тримається. Для моєї сестри. Весь день допомагає дітям. Він приходить додому і висихає кожну ніч.
І пішов Дад. Він не керував болем. Він почав пити багато, багато.
Він розбився маму, щоб бути дуже суворим з мене. Починав боятися весь час, потім він п'яний, отримав в машині і поїхав, де очі виглядали. Він не повернувся.
льоду. Автопрокат і не вдалося контролювати. Коли він був на виворітній стороні, він збитий на вантажівку. Смерть прийшов миттєво.
Після того, як мама була прийнята до лікарні з інфарктом.
Діти більше не приходять. Він був...
Одного разу він прийшов і сказав, що він був час сказати Він буде живим.
І він не може бути
Я знаю своє ім'я... Владик... Коли я мріяв, що я б мати дитину..., і він назвав Влада. Трохи кучерявий хлопчик, з величезними коричневими очима...
Прогулянка по сірому місту. Ні один навколо.
Часті фотографії мого життя попають. Вони люблять чорні і білі фільми. Я не знаю, що це було все з мене, я не помітив ці щасливі моменти.
Я промаю кольори. На прозорому синьому небі... на лижах весняних птахів... на пухнастому новорічному снігу... на все я втратив...
Я пропустіть мами посмішки... Для неї... Я промав сестру... Я іноді бачу її... див. її доньки виростають, дрібні, неспокійні... Я хотів би бути з ними.
Я хотів би повернути мій батько і Alesha ... Але я не можу це зробити. Немає в наявності Я відповідальний за ці смерті і нічого не можу це зробити.
до
Вони покарані для життя інших. Живлення близьких. Для граната він...
Я не пам'ятаю. Час не існує для мене. Він не тут...
Я думав причини, що це було добре. Я думав, що це єдиний спосіб. Але тепер я розумію, що я просто не намагався знайти інші способи.
Я зробив те, що було простіше...
Не можна змінити все зараз. В одному легкому русі я відчув не тільки мої шанси на щастя, але й ті, хто любить тебе, не встигли оцінити час.
І тепер я не маю...
Останнім часом я почула кричу. Хто? Не знаю. З'явився сенс літати. Але так коротко, що не можна ловити.
Ніщо інше.
Флеш світла ... На дистанції зафіксовані вогні нічних будинків. Зрізають очі.
Я відновлює. Я спробував отримати, нестерпний біль над тілом. Я ледве зупинити кричущий, але я все ще отримую.
Я дивився. Я не отримую! Де я?! Після кількох кроків, це до мене: "Це парк." Але як я тут? ? ?
Я нічого не розумію. Весь день, здається, випадають з пам'яті. Я нічого не пам'ятаю.
Прогулянка по алеї я помітив, що тут немає одного пастора. Я дивлю те, що час це. Не пам'ятаю парк порожній.
Я почув іржі за спину. Повертаючись навколо, я бачу на лавці трохи кучерявого хлопчика, близько п'яти років. Дивний. Я б не був тут. Я чекав хвилину, щоб побачити, чи слід буде будь-яким дорослим. Дитина не може бути самотньою. Але ніхто не сталося.
Далі я підійшов до мене і сіла поруч.
- Гей, дитина. Ви втратите? - Я пишу спокійно.
«Ні, не дивлячись на мене.
до Де твої батьки? Чому ви самі?
"Я чекав тебе, - сказав він, і підняв великі коричневі очі на мене.
Відповідав мені трохи, але я не даю це важливе значення. Не можна робити багато.
Скажіть дітей?
до Що таке ім'я?
Я не знаю.
Чи може ваша мама викликати вас щось? – Я запитав.
- Ніщо. Я не маю цього, трохи сказав сумно.
Була пауза. Я не знаю, що робити далі. Я не можу залишити дитину самостійно на таку годину.
"Я хочу показати вам щось", - сказав хлопчик, і стрибнув з лавки.
Прогулянка по парку. Після того, як ми були біля будинку.
до Ви живете тут? - Я запитую дитину знову.
Ноп.
- Я розмістився перед ним. - Де ми йдемо?
«Ніде ще» відповіла, спінінг іграшку в руках.
Я хотів попросити вас щось інше, але в той момент був кричущий. Я дивився в напрямку він прийшов з.
Дівчина кричуща. Вона була в компанії молодих людей. Її обличчя був терористичним. Вона вказувала, намагаючись сказати щось.
Після свого жеста я стала німкою: в підсвітленому проміжку вікна на вісім-му поверсі стояла дівчина. І тоді вона взяла крок.
Моє серце застудить. Навколо відразу ж з'явився фуз: хто з'явився, щоб викликати швидку допомогу, яка дрочить, щоб забезпечити першу допомогу. І я не збираю очі з вікна.
У той момент, здається мені, що я можу почути нічого, але французьке бджолине моє серце... крім світла від вікна квартири на восьмому поверсі...
Кожна хвилина, яка друга з цієї ночі була ніколи не закінчуючи кошмаром для мене, пам'ять про яку не можна стерти будь-яким засобом.
Знежирене тіло в руках батька... мама і сестра в сльозах...
Виконуючи вулицю від мого будинку. Чайники згортають щік. Нескінченна вітрова дрочить на обличчі.
Коли я був вичерпаний, я впав на холодну землю. Як мені дихати, я протерти сльози пальмою.
І помітив хлопчика біля мене...
до Що відбувається? - Я запитав у голосі хряща.
до Не знаєте? - Навія говорить про дитину.
Я зроблю голову негативно: Я не хочу зрозуміти!
- Ти мертвий.
- Що?! - Це не вірно! Ви лежите! Що не буває. Почуєте мене? Немає способу !!!
Я кричущий, я хочу відпустити. Але питання за спиною змушує вас зупинитися.
до Чи не те, що ви хочете? Чи не так, чому ви загинули себе?
Хмарний біль вбиває голову і фотографії минулого дня спалаху перед очима: школа, кричущий однокласник, гасіння поглядів однокласників, скандал з матір'ю, сльози ... карнизи і сліпі вогні нічного міста ...
- Чому?
- Чому ви тут? Що ти чекав? хлопчик сміється.
Я не знаю... Тексти пісень, а це означає: Я думав, що не буде більше болю... Я хотів закінчити цю ніч.
до Ви були неправильними.
- Але чому? Я постраждав! Чому б я?
до Що робити? - Він чудес - Добре. Я покажу тебе.
Ми прогуляємось по вулиці. Незабаром сіра будівля з'являється перед нами. Це лікарня.
- Чому ми тут?
до Це право. Увійти
Вступаємо до другого поверху. Над входом є знак «Реанімаційний відділ».
Тоді є яскраво освітлений коридор. Білі двері з номерами номерів. Поруч з цими дверима сидить батько, застеливши голову своїми руками. Він кричав.
Я тільки один раз бачив мій батько крі. Тоді його найкращий друг загинув. Він болить мене бачити його, як це. А тепер? Я був причиною його сліз.
З кімнати вийшов другий чоловік. Дад пішов, щоб познайомитися з ним і попросити його щось спокійно. У відповідь він помітив голову:
до Ми не робимо нічого. Її мозок мертвий. Ви повинні вирішити, чи можна вимкнути систему або ні.
Отець повернувся на стілець. Його обличчя перетворилася блідою, як крейда.
- Ісус!!! Для чого? коридор був заповнений собами.
"Ком на," лікар сказав спокійно. до Вам необхідно заспокоїти.
Він взяв його кудись. Яйця згорнулися в щік. Скринька стала нестерпною хворобою. Я хотів піти після них, але дитина припинила мене.
до Цей спосіб.
Він приніс мене в приміщення.
Я лежав на ліжку. Моя мама і сестра сидять поруч зі мною.
До ранку. У 10:15 це було все більше... мій серце припинив... назавжди.
Похорон на новому цвинтарі. Продовжуємо від усього процесу. Холодний осінній вітер потрапив в обличчя. Були гусячі.
Я дивився на сміття навколо. Не навіть найменше дерево. Все було мертво тут.
Я побачила Аліошку серед натовпу.
до Що він робить тут? - Я запитав в перплексності.
Він відповів:
до Але чому? Чому він тут?
Бо він про вас...
- Що? Про нас Ви неправильно.
- Чому?
Бо він не приїхав до мене! Бо не подобається мені...
до Не вірно. Людина не завжди в змозі зрозуміти іншу людину. Ви не помилитесь тут.
Ви боїтеся поговорити з ним. Чому ви думаєте, що не боїться? Ви не помітили його. Як дізнатися, що вам сподобалося? Тексти пісень, а це означає: Він був страшний, що ви будете сміятися на своїх почуттях.
до Це не ярмарок! Я не знаю... Я даю на холодну землю.
Вітер ще не занурився на обличчі. Я дивився на Альошку, яка спокійно оточує людей. Вони всі прийшли, щоб сказати до мене. Вони були всі хворі.
Я прочитав на обличчя Алишка, незрівняний біль.
- Лешка, солодка... - Я збив спокійно. - Чому це так?
Ще один порив вітру, в той момент Він перетворився в мій напрямок. Для другого я думав, що він шукав на мене, в очах. Відчайдушний вигляд...
Він знизився на колінах біля могили і сльози вигнали його щоки.
- Я помстаю.
Хісперсна молитва в кам'яних стінах, британка леза на тонких венах ...
Листя листя кладуть плавно під ногами. Помітно, це тільки початок осені, а листя були якось чорними і вже абсолютно безтурботними. Вони лежали від мертвих під ногами.
Похилого голосу, десь половив свою увагу. На лавках спортивного майданчика влаштовують компанію молодих людей. Я приступив до тіні високорослого дерева, хоча я не знаю, що ніхто не бачив мене без неї.
Він сидить в компанії досить п'яти друзів. Хоча трохи за ними: в руці полуп'я пляшку горілки.
Яскраво забарвленими дрібними повісами навколо шиї, чимось стискає.
Зняти мене, кидає її на обличчі.
Уг! Дитина сердитися! - дівчина, очевидно, не від розуміння - Дитинка не хоче весело...
- Згорнути, я сказав! - Хлопець погорнув і відштовхнув молодят з силою. Вона віджимала від лавки:
- Ти ебать !!!
Компанія розкочувала в п'яний сміху. Тільки на обличчі залишалася виразка.
Прямі особливості красивого обличчя ... коричневий розмитий погляд на одну точку ... І пляшка горілки щільно застібається в руці.
до Це те, що він назвав його. Тільки мені, він просто Алішка. Найпопулярніші і дорогі. - Що? Ви кам'яні?
На плечі з'явився друг. Маленький зайшов великий шип і сказав нічого.
- Залиште його самостійно! - сказав Олег. - Ви не можете бачити, що наш маленький пригнічений!
«Це через те, що сіра миша страждає, – дівчина сподобалася і сколилася до Олега.
- Я не розумію, що хлопець сидить поруч з дитиною.
до Одна з вікна шганули.
- Ви замовляєте! - Мал, ти? Дійсно?
- Вимкніть, - знебочений Трохи.
- Що? Чи є ви на мене для того, що укус?! Діти, не їздити!
до Все, що вам подобається! Ви отримали!
Він вдарив перший, бій... Хтось вийшов но... Але він не повернувся вниз ...
Через кілька хвилин він повільно впав на холодну землю, вкриту мертвою листям.
Як підійшов його, я впав до колін.
- Ноп. Бог, що ти зробив?
Я намагався вайн, щоб закрити рану біля серця. Що може привид зробити? Ніщо.
- Боже! - Дикі кришки відображаються з темного неба. - Залиште його життя...
Я дивився на очі. Я ніколи не бачив таких чітких очей у всіх. І як на кладовищі, тепер він шукав на мене. І тепер побачив мене.
- Алишка... - Я збочений. - Тривайте, будь ласка! Ви повинні жити...
Кришталева сльоза лопається з вій.
- Я шкода, він ледь збив. Більше слів немає.
Не прийшов, ніхто не врятував його. Бог не почув мене знову.
Коли ніч почав перевернути сірий і перші промені безбарвного світанку, з'явився той же малюк підійшов до мене.
Приходьте Про нас
Ноп. Я не пішов з ним.
- Ви не можете залишитися. Приходьте
Після того, як ми почули кричу за спиною. Звісно, що перші паси знайшли його. Нежиті тіла на холодному грунті.
Хтось я любив так багато. Я ніколи не бачу. Яка смерть є моїм вини...
Не пропустіть місяць, можливо навіть не рік.
Я ходжу додому часто. Мама. Я сидю на кухні і дивитися її крім в темряві.
Шукаю ще.
Дуже старий. І очі стали так сумними, вони читають втому. Від сліз, жир...
Але все ще тримається. Для моєї сестри. Весь день допомагає дітям. Він приходить додому і висихає кожну ніч.
І пішов Дад. Він не керував болем. Він почав пити багато, багато.
Він розбився маму, щоб бути дуже суворим з мене. Починав боятися весь час, потім він п'яний, отримав в машині і поїхав, де очі виглядали. Він не повернувся.
льоду. Автопрокат і не вдалося контролювати. Коли він був на виворітній стороні, він збитий на вантажівку. Смерть прийшов миттєво.
Після того, як мама була прийнята до лікарні з інфарктом.
Діти більше не приходять. Він був...
Одного разу він прийшов і сказав, що він був час сказати Він буде живим.
І він не може бути
Я знаю своє ім'я... Владик... Коли я мріяв, що я б мати дитину..., і він назвав Влада. Трохи кучерявий хлопчик, з величезними коричневими очима...
Прогулянка по сірому місту. Ні один навколо.
Часті фотографії мого життя попають. Вони люблять чорні і білі фільми. Я не знаю, що це було все з мене, я не помітив ці щасливі моменти.
Я промаю кольори. На прозорому синьому небі... на лижах весняних птахів... на пухнастому новорічному снігу... на все я втратив...
Я пропустіть мами посмішки... Для неї... Я промав сестру... Я іноді бачу її... див. її доньки виростають, дрібні, неспокійні... Я хотів би бути з ними.
Я хотів би повернути мій батько і Alesha ... Але я не можу це зробити. Немає в наявності Я відповідальний за ці смерті і нічого не можу це зробити.
до