Aishwarya Rai макіяж

Індійський актор і модель Aishwarya Rai має просто дивовижну красу. Вона так жіночна і чарівна, що ви можете насолоджуватися її нескінченно. Я ніколи не бачив такої ніжної і м'якої краси в будь-якому, я не знаю, якщо є більш жіночні відомі красуні, але я не помітив такого. Aishwarya має назву Міс світу в 1994 році, тому її краса цінується не тільки мною, але і всьому світу. А як актриса Рай далеко від медіокрема, її роль в фільмі «Перцес Спайс» просто захопив мене (хоча я бачив кілька інших фільмів цієї акторки, але в цьому фільмі вона чудовий).

Боллівуд і Голлівуд зірка Aishwarya Rai має неймовірно красиве обличчя, риси якого чудово підкреслюють макіяж. Це макіяж цієї краси, яку ми розглянемо сьогодні.

1,1 км Дуже красивий макіяж і хороший вибір сукні з аксесуарами. Одним недоліком є зачіска (або щось схоже) у вашому волоссі. Набагато краще виглядають легкі локони, без трюфелів.

2,2 км Немає необхідності копати, тому що все дійсно чудовий (включаючи макіяж). Найголовніше – це можливість подарувати вашій краси, якщо природа не дуже сподобалась. Aishwarya робить це п'яти точок, тому вона майже завжди дивовижна.

3. У Погана фото і поганий вибір всього, до кольору сукні. Занадто багато макіяжу на обличчі явно не для рай, так як він відразу схожий на папугу (до майбутнього красива мати Айшваря).

4. У Особливості обличчя і колір очей далеко за все. Я дуже люблю стріли і глянець на губах Аіши, але вілі повинні працювати трохи краще (Я розумію, що вони природні, але ви іноді можете використовувати накладну).

7698376

5. Умань Це прекрасний предмет ювелірних виробів, і макіяж хороший цей час. Я люблю образ, але я віддаю перевагу бачити пухкі волосся в Рай, не захоплений в пачці.

6. Жнівень Ідеальний макіяж! На жаль, вона нереально красива жінка, але не без недоліків - Айшваря має проблемну шкіру. Більше одного разу я помітив багато дрібних прищів на її лобі, цей час вони бачили.

7. Про нас Безсумнівні очі і чуттєві губи (самперед губами Monica Bellucci) Aishwarya Rai є ідеальним для багатьох чоловіків, які мріяли про свою другу половинку. Це вічність, яка навіть така краса має недоліки (шкіра – нямар, звичайно).

р.

8. У Красивий макіяж. Такі макіяжні художники Айшваря використовують дуже часто.
Р

9. Навігація Не дарма в Індії, Айшваря вважається стандартом краси. Красива укладка, відмінний макіяж, елегантний одяг і гордо піднята голова в поєднанні з вбивствами краси – це не еталон?

10. Макіяж в пастельних або золотистих тонах, а також постійні стріли - це те, що робить обличчя Ашваря ще більш красивим. А крім цього, є гарний стиль в одязі.

11. Віночок гойдалки лівого брів і погляд з дротом і всім чоловікам з розтертого дихання виглядають тільки на ньому. Я не доглядаю, якщо я шукаю, що теж. Я люблю макіяж, але я не люблю укладання волосся.

12 Незвичайний макіяж для Aishwarya. Я повинен сказати, захопивши її красу, що мені подобається, але ні, що далеко від правди. Я вірю, що я б сказав, що це не дивно – ці тони не відповідають кольору очей Aisha (і кольором шкіри).

13.00 р. Що не вистачає в макіяжі, але ось що? Я не можу зрозуміти...

14. Я не бачив, що картина. Це як випускний рік 2000 в Росії (так само, як такі «роздягання» (якщо цей квунор можна назвати сукню). Я не люблю макіяж або плаття.

15.00 р. Це супер красива! Це як Айшваря, тільки перемогла на сайті Міс Всесвіту. Я люблю фото, плаття (респект для творців) і, звичайно, макіяж зірки.

516841

16.00 р. Вона має дивний брови в цій картині, я дивую, що сталося з нею. А макіяж – це просто чудовий, без слів. Зуби глянцеві!

17.00 р. Подаруй! Це стріли! Що таке Джолі. Я люблю все, що над губами, бо колір блиску просто не шахта, напевно.

18 років Я люблю індійський саріс, тому красива, жіночна і казкова ви можете подивитися в них, що просто незрозуміло для розуму. Я люблю макіяж Aishwarya і її колір волосся.

19.00 р. Так молодий і вже переможець! Рай був тільки 21 рік, коли вона стала Міс світ і її весь життя був перевернутий. Вона хотіла бути архітектором і стала всесвітньо відомою акторкою і моделлю. Я люблю ці історії з щасливим закінченням. Добрий день. До речі, вигляд Айшваря був абсолютно різним.

20. Аішваря нарешті стане матір'ю! Вагітна 37-річна актриса хоче побажати тільки щастя, любов і здоров'я, і, звичайно, сім'я благополуччя і здорова дитина (краще дівчина, як її). Макіяж на фото нижче красиво, обличчя не перевантажується.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное