священик в рай

Одного разу священик помер. Звісно, з початку він був впевнений, що він буде йти на небо. Тексти пісень, а це означає: Він прибув туди і все було добре. У будинку він був чудовий, це був самий чудовий будинок, він ніколи не мріяв. На даний момент він бажаний, слуга відразу з'явилася. Якщо він був голодним, слуга провела піднос їжі, найвишуканіший він коли-небудь смакував. Якщо він був спрагим, то перед його бажанням утворився в думку, поки він ще не був почуттям, людина з напоями з'явилася.
І так він пішов, і він був дуже щасливий протягом двох або трьох днів, а потім він почав відчувати тривогу, тому що людина повинна зробити щось, ви не можете просто сидіти на стільці. Тільки Тао людина може сидіти на стільці, як це і сидіти, сидіти, сидіти. Ви не можете це зробити.
священик був загиблим. Два або три дні, трохи відпочивають нормально. Під час свого життя він був настільки активним: безліч громадських послуг, місій, храмів, сермонів; він був так залучений до справи громади і розблокування, що він тепер відпочивав з задоволенням. Але як довго можна відпочивати? Решта добре до, рано чи пізно, вихідні над, а потім ви повернетеся до світу, у звичному колі заходів. Він став неспокійним, почав відчувати дискомфорт.
З'явився і запитав:
до Що ви хочете? Це ваше почуття - не потрібно, ви не голодуєте, ви не спрагите, ви просто не відпочинете. Що робити?
- Я не можу сидіти тут, я не можу сидіти тут назавжди, я хочу зробити щось.
до Неможливе, раб відповів. Всі ваші побажання будуть виконані нами, що вам потрібно зробити що-небудь? Не потрібно, і тому тут немає.
священик став ще більш стурбованим і проголосив:
до Що таке рай?!
до Що таке рай? Що таке рай? Що ви думаєте, що це рай? слуга дивилася. - Це пекло. Хто сказав вам, що це небо?

І це було пекло. Тепер він зрозумів, що без дії він був пекл. Він повинен бути божевільний рано чи пізно. Без спілкування і без розмови, без необхідності надання послуг, без язичників перетворювати в християнство, без стипендії люди, щоб зробити мудро, що це може зробити?
Тільки людина Тао може змінити, що пекло і перетворити його на небо. Тао людина, де він перебуває у миру, у миру. Він тільки робить те, що необхідно, і якщо вам це потрібно для нього, він буде навіть щасливим. Все невідповідно.