ССР (27 фото)

Tema пише:

Все по всьому світу, споживання різних фірмових напоїв збільшено, і ми були все від котла. Не так погано, до речі. І, швидше за все, людство прийде до цього знову. Всі іноземні ультраліво-зелені рухи відсмоктують окропом з радістю, дізнаючись, що в СРСР необхідно було піти на сметану з вашими допомогою, будь-який може бути переданий, ковбаса була загортана в папір, і вони пішли в магазин з власною авокаською. Найсвіжіші супермаркети світу сьогодні пропонують вибір між паперовим або пластиковим пакетом. Найекологічно відповідальні класи повертають у магазин глиняний горщик Yorugt.

У минулому немає звички продажу продукту.

Харків, 1924. Чайна кімната. Пити і ебать від. Ні Ліптон в пляшках.

1952 р. Школа їдальня. Немає фасованих соків або кефіру.

1955. Єдиний заклад автоматичного продажу пива «Автоматичний». Ідея прийшла з американців. Фото показує перший день роботи після року ремонту.

Москва, 1959. Хрущов і Ніксон (то віце-президент) на стенді Пепсі на Американській національній виставці в Соколниках. У той же день був відомий спір на кухні. В Америці цей спір отримав широке покриття, ми не робимо. Ніксон розповів про те, як охолонути його, щоб мати посудомийну машину, скільки їжі там було в супермаркетах. Все це знято на кольоровому відео. Ніксон вважає, що він був одним із кандидатів у Президенти за наступний рік (і 10 років пізніше, президент).

У 60-х роках була страшна мода для будь-якої машини. У всьому світі мріяли роботи, ми мріяли про автоматизовані торгівлі. У сенсі ідея не вдалося, тому що вона не врахувала радянську реальність. Скажіть, коли картопля вендінг машина заливає вас картопля, ніхто не хоче використовувати їх. На жаль, коли є можливість копати в сухому контейнері, знайти кілька відносно міцних овочів, не тільки сподіватися на смачний обід, але тренування бойових якостей. Машини зберігали тільки ті, які давали товар однакової якості - на продаж соди. Бували машини з продажу соняшникової олії. Тільки соду збереглася.

1961. ВДНХ. Після того, як боротьба з надлишками, ми не відставили за Захід в графічному і естетичному розвитку.

1965. Іркутськ. З таких бочок продано молоко і квас. Це була дуже напружена модель.
Р

1966. Хабаровськ. Немає змін.

1968. Якщо американська акторка Faye Dunaway і її друг Gerry Schatzberg не пішли з американського фотографа, ми ніколи не знаємо, що наші красиві машини в 1961 році фото на VDNKh були червоні з красивим кольоровим малюнком на склі.

У 1972 році Пепсі-Кола домовилися з радянським урядом, що Пепсі буде залити «з концентрату і за технологією Пепсіко», а СРСР зможе експортувати столичну горілку в поверненні.

1974. Деякі види пансіонату для іноземців. Глобальний горох на правому верхньому куті. Я все ще не маю такого банку відкрито – я все ще думаю,: ебать або ні? У разі, якщо я тримаю його загорнути в сумку з книг. Це також страшно відкрити – раптом, глухий?

З правого краю поруч з вагами є конус для продажу соку. Зручність, дійсно. У СРСР не було звичаття соків з холодильника, ніхто не трахнув. Продавець відкрив три літрову банку, заливаючи її в конус. І звідти, напої. Як дитина, я знайшов такі коні в нашому овочевому приводі Shokalsky. Коли я відвернув свій улюблений яблучний сік з такого конуса, деякі поклало вирвав мій велосипед "Кама" з магазину добан, я ніколи не забуде.

1982. Вибираємо бозе в обідній машині Транс-Сибірського поїзда. З якоїсь причини, багато іноземців мають ідею-фікс, щоб приїхати на транссіб. Звісно, ідея не виходити з поїзда на тиждень, здається чарівною до них.

Будь ласка, зауважте, що велика кількість видно. Не вишукані сухі червоні вина, які сьогодні навіть в наметі шати не менше 50 видів. Ні XO або VSOP. Але вже десять років після того, як це було зроблено, автор був досить задоволений портом Агдама.

1983 р. Хрещення споживача розселилися в живих і чистих душах Русі. Пляшка повинна бути повернута до того, що я сказав. Пити, насолоджуватися теплою, повернути контейнер. Повернутися до заводу.

Мурдерський пізній радянський "газовий апарат". Виявляється деградація в таких проявах. Замість витончених форм - металевих листів, замість красивого напису - примітивний армійський трафарет.

1986. Квасок, який не зачепить спиною в носку. Є лише спогади про те, що він був хорошим. Не було добре. Спочатку був кислий, а другий, його безглуздо розбавили.

1986. Сame kiosk з Pepsi, але кольорова фото. По дорозі, якщо хтось вважає, що Пепсі завжди був на продаж на Пепсіку, він глибоко помилився.

У магазинах, як правило, на продаж був "Буратіно" або "Бель". Не завжди продано бейкаль або Таркун. І Пепсі, коли виставлявся в деяких супермаркетах, його було взято в резерві - на день народження, наприклад, покласти пізніше.

1987. Моя тітка продає зелень у вікні молочного магазину. Ви можете побачити касіри за склом. Всі ціни, кількість товарів і номерів відділів.

1987. Волгоград. Жінка на вулиці в Волгограді продає деякий сорт рідини для недійсних Великої Вітчизняної війни (радянське ім'я для Другої світової війни). Звісно, одночасно в 87-му і перекласти напис з бочки, коли ще ніхто не запитав, що відключений WWII сервіс з повороту. До речі, ці написи є єдиним документальним визнанням, що є черги в СРСР.

1987. Красивий. До речі, в ті дні не було боротьби з мерчандіссерами, не було POS-матеріалів, ніхто не загинув на полицях. Немає ніхто не думав про надання вільної полуниці. Якщо магазин був представлений надувний кульковий підшипник логотипу Pepsi, він був відзнакою. І кладемо її в вікно ще й безкоштовно.

1987. Продається Жигулівське в пляшках.

1990Р. Pepsi вендинговий апарат на метро. Раритетний зразок. Ось машини праворуч, всюди в центрі зустрічали — продаються газети «Правда», «Ізвеція», «Москва новина». До речі, всі содові машини (і ігрові машини теж) завжди мали напис «Пляза!» ювілею та гнутими монетами не повинні бути бездіяльними. З гнутою є чітка, і ювілей не повинен бути в'язаний, тому що вони відрізнялися від інших монет однакової ваги і іноді розміру.
р.

1990Р. Запобігання.

1990Р. Вони йдуть на горілку своїми порожніми контейнерами в обміні. З вікон відкривається вид на вікно, це червоний будинок на вулиці будівельників.
р.

1991 р. Бюнг ебать машини. Намагатися зробити їх весело.

1991 р. Сода ветерані з сиропом. На середній машині хтось вже подряпинив логотип «Депес Moda». Ви завжди поділилися окуляри. Ви приїжджаєте, промийте її в самому машині, потім поставте її під насадку. Скеамішні астети перенесли згинання келихів з ними, які мали особливість складання в процесі. Картина хороша, тому що тут всі деталі характерні і впізнавані. І оплатити телефон півхауса, і запорожець Запорожець.

1991 р. вул. Горького. На полицях - трилітрові банки з соками. Це явно не їх поворот.
р.

До 1991 року Американські фотографи подорожували таким же маршрутом. Практично кожен фото може бути ідентифікований – це на Тверській, це на Херсоні, це біля Театру Больцгой, це з Московського готелю. А потім все стало можливим (більше про це буде окрема колекція).

Останні новини.

1992 р. Біля Києва Це не СРСР, тільки словом довелося. Дуд позує американського фотографа, голосуючи з пляшки горілки, щоб закрутити його на бензин. Я думаю, що пляшки прийшли з фотографа. Пляшка горілки тривала валюта. Але в середині дев'яностих, всі сантехніки раптом припинили приймати пляшки як платіж, тому що не залишилося фольців - горілка продається всюди, і ми знаємо, скільки коштує. Так кожен перейшов на гроші. Сьогодні пляшку дається тільки до лікаря і вчителя, а ще з коньяком.
р.

1993. З розпадом Союзу зникне інтерес до Пепсі. З тих пір, як це сталося. В першу чергу з'явилися кіоски у вигляді коксу.

Іноді вони навіть подбали про клієнтів – вони зробили, як повіски над вікном.

Я пам'ятаю прогулянку по площі Маяковського 1995 року. Там був якийсь намет.
- Чистий охолоджувач?
- Гамбургери.

Майже до початку нового тисячоліття, щоб купити щось прохолоду нереально. У магазинах немає холодильників. А потім рагматизм забрав. Товари перестали підходити, не було зайвого місця в кіосках. А холодильники, які зараз дають намети безкоштовно, виводяться на вулиці так, щоб вони не займалися роздрібним простором. І сьогодні ви можете пити холодно практично на будь-якій вулиці в будь-якому місті Росії. Що 20 років тому ви не змогли навіть мріяти.
до

Категории

Смотрите также

Новое и интересное