1317
Розпродаж День 3 (30 фото)
Відомий мандрівник продовжує познайомитись з суворим життям Saleskhard.
Дивись ще: День другий.
На третій день ми залишили Labytnangi для прогулянок на Saleskhard.
р.
За перший раз я бачив автомобіль Прибережної Росії. Імовірно, що гроші перевозяться на північ автомобілями:
Загалом, як і більшість північних міст, двадцять років тому Saleskhard складається з бараків і одноповерхових будинків. Тепер в місті тут і є барвисті будівлі і в цілому це робить дивне враження. Здається, що місто не має ніякого принципу або плану розвитку – кожен будує те, що він хоче, і результат – хаотична еклектика.
Хоча місто північне, на стінах будинків багато кондиціонерів:
Головна
Всі перші поверхи з вулиці даються в магазини (на спині - житлові в'їзди). Багато будинки стоять на стилях. Іноді вони приховані декоративними панелями:
На ринку рейндери торгівлі безпосередньо від burans. Продаємо, серед інших речей, оленячих шкіри. Виготовлена шкіра можна купити за 1300 рублів:
22
І, звичайно, багато венонів:
Головною визначною пам'яткою міста є ресторан у вигляді берези. Ми були всередині - дорогий, патологічний і без смаку:
310865 р.
Дизайн краще видно на цій картині:
Там є мечеть в Saleskhard:
Дейр - один з символів Saleskhard. Ти можеш дивитися старий місто:
Поруч з адміністрацією: з іншої сторони річки, в чіткому полі:
Тоді ми пішли на Стару площу, де нові конструкції ще не досягали:
Приватний сектор:
р.
Двоповерхові бруски. Ці будівлі можуть слідувати еволюції міста:
Композиція і несподівана будівля. Або ж, його дизайн. Якщо я не помилився, це Кандинський:
А оленя, означевидно виглядає на старовинних дерев'яних будинках останнього століття:
р.
Ми запрошували в Ямал радіо. За годину Паша Косенко та Сергій Махалов розповів про блогосферу, подорож та продаж
Тоді ми пішли відвідати видатний художник Василь Самбуров:
У приватному будинку є кілька квартир:
В одному з них майстер-клас художника:
Я дуже сподобався цей малюнок:
, Україна
Сам Василь.
Після цього ми повернулися до готелю. І наступного дня, проведеного на фестивалі реіндегера.
р.
Джерело: sergeydolya.livejournal.com
Дивись ще: День другий.
На третій день ми залишили Labytnangi для прогулянок на Saleskhard.
р.
За перший раз я бачив автомобіль Прибережної Росії. Імовірно, що гроші перевозяться на північ автомобілями:
Загалом, як і більшість північних міст, двадцять років тому Saleskhard складається з бараків і одноповерхових будинків. Тепер в місті тут і є барвисті будівлі і в цілому це робить дивне враження. Здається, що місто не має ніякого принципу або плану розвитку – кожен будує те, що він хоче, і результат – хаотична еклектика.
Хоча місто північне, на стінах будинків багато кондиціонерів:
Головна
Всі перші поверхи з вулиці даються в магазини (на спині - житлові в'їзди). Багато будинки стоять на стилях. Іноді вони приховані декоративними панелями:
На ринку рейндери торгівлі безпосередньо від burans. Продаємо, серед інших речей, оленячих шкіри. Виготовлена шкіра можна купити за 1300 рублів:
22
І, звичайно, багато венонів:
Головною визначною пам'яткою міста є ресторан у вигляді берези. Ми були всередині - дорогий, патологічний і без смаку:
310865 р.
Дизайн краще видно на цій картині:
Там є мечеть в Saleskhard:
Дейр - один з символів Saleskhard. Ти можеш дивитися старий місто:
Поруч з адміністрацією: з іншої сторони річки, в чіткому полі:
Тоді ми пішли на Стару площу, де нові конструкції ще не досягали:
Приватний сектор:
р.
Двоповерхові бруски. Ці будівлі можуть слідувати еволюції міста:
Композиція і несподівана будівля. Або ж, його дизайн. Якщо я не помилився, це Кандинський:
А оленя, означевидно виглядає на старовинних дерев'яних будинках останнього століття:
р.
Ми запрошували в Ямал радіо. За годину Паша Косенко та Сергій Махалов розповів про блогосферу, подорож та продаж
Тоді ми пішли відвідати видатний художник Василь Самбуров:
У приватному будинку є кілька квартир:
В одному з них майстер-клас художника:
Я дуже сподобався цей малюнок:
, Україна
Сам Василь.
Після цього ми повернулися до готелю. І наступного дня, проведеного на фестивалі реіндегера.
р.
Джерело: sergeydolya.livejournal.com